icon

Kto idete na 1. IVF na jar 2010?

barchee
27. dec 2009

ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒

janemari
7. júl 2010

@zuzanabb no este tehula nie som tak to budem riesit potom 😉 Ale urcite si nieco kupim.

zuzanabb
7. júl 2010

@janemari ja som femibion 800 zacala brat este pred stimulkou, tak si v kazdom pripade daku kyselinu listovu nasad ak nic neberies. Je jedno aku 😉 Odporuca sa to brat asi mesiac pred otehotnenim.

janemari
7. júl 2010

Beriem kys.listovu od prveho dna ako sme boli v centre.Cize od marca.

sakura
8. júl 2010

ja tiež papám kyselinu listovú. Najskôr som jedla od Elasti Q a teraz už vyše pol roka Femibion. A popri to si dávam aj Ečko 🙂

janemari
8. júl 2010

Ale aj tak je najlepsia kyselina listova v zelenine.A teraz je leto tak treba papat tu.Ja si teda rukav nedam odtrhnut aj vcera som robila brokolicovu polievku.Mnam.

sakura
8. júl 2010

@janemari
aj ja som včera papala brokolicovú polievku, mňam mňam 😀

janemari
8. júl 2010

Este donedavna bola kopa salatu,ale vlastne je vo vsetkej zelenine aj v ovoci.A ja som taky bylinozravec aj ked od ET mi nejako len maso chuti 😀

sakura
8. júl 2010

jeeej ja ani neviem čo mi chutí v poslednom čase - asi všetkooooo 😀 😀 😀 Lebo počas stimulky som len pila vodu, to som hladná nebola a teraz - zjedla by som aj klince 😀 😀 Ale iba do obeda. Potom mi už nič nechutí.. ani nevečeriam 😅 😅

sakura
8. júl 2010

@janemari
tak to bude chlapisko 😀 😀 😀

janemari
8. júl 2010

No ja som este pred dvoma dnami jedla jedno cez druhe nemohla som sa dojest ale uz vcera som skoro nic nejedla.Ale bola som aj rada lebo viem ze to nebolo zdrave tolko jest.A zeby chlapec?Neviem.Vzdy som chcela chlapca ,ale potom ked som videla aky su chlapci loptosi som si povedala ze radsej baba.Ale je mi to jedno len nech je to babetko uz tu 😉 O tyzden testujeme a volam do centra

sakura
8. júl 2010

ja by som chcela dievčatko 🙂 Som drahému len tak povedala - povedz X alebo Y. Samozrejme nemal ani páru o čom točím ale povedal X 😀 Takže ak sa podarí tak by to mohla byť baba 😅 😅
Ale to je jedno, hlavne nech to bábo je a nech je zdravé 😉

janemari
8. júl 2010

No moj by chcel dceru.Ale ako pises po vsetkych peripetiach je jedno len nech je zdrave a uz na svete. 😉

sakura
8. júl 2010

presne tak 😉

janemari
8. júl 2010

Dnes je krasne slnecno.Kavicku mam vypitu mozem ist von na slniecko. 🙂

martinaaaaa
8. júl 2010

@janemari ahoj no mas presne take priznaky ako som mala ja po ET aj ja mam chut na mesko a paradajky a tie mrchovske bolesti som mala tiez a chcelo sa mi z nich stale spat to je dobre znamenie a s tym mesom to je pravda bude to chlap ako buk 🙂

a drzim palce vsetkym co cakaju na vysledok 😉

pegggi
8. júl 2010

ahojte. my sme boli v centre na krv v utorok. to bol 13. den po ET. Vysledok pozitivny !!! HCG 320.
zial, po vysetreni sa moje spinenie coraz viac podobalo na krvacanie. uz som stracala nadej a kazde rano som trpla, ci este uvidim druhu ciarku. Ale dietatko je tam a ciarka na teste silnie. dnes uz bola takmer taka ista ako kontrolna. nechcem to zakriknut, ale krvacanie vcera prestalo a zda sa mi, ze konci aj spinenie. zeby predsa len dobry koniec ?

Zubanabb, prosim Ta, tebe ako nasledovali kontroly v Heliose po krvi? Co sa sledovala na dalsich ultrazvukoch ? Kedy bolo vidiet srdiecko ? Ja mam ist v utorok, t.j. tyzden po krvnom teste.

pegggi
8. júl 2010

@zuzanabb tato otazka je teba (hore mam preklep v tvojom mene, prepac): prosim Ta, tebe ako nasledovali kontroly v Heliose po krvi? Co sa sledovala na dalsich ultrazvukoch ? Kedy bolo vidiet srdiecko ? Ja mam ist v utorok, t.j. tyzden po krvnom teste.

zuzanabb
8. júl 2010

@pegggi ja som tiez isla potom presne o tyzden po krvnom teste (to som bola 5tt+5), to uz bolo vidno bublinku a potom som isla na dalsie sono az o 9 dni a to uz bolo vidno aj srdiecko (7tt+0) aj mi prepol zvuk, tak som ho pocula 😵 Vlastne vtedy som tam bola naposledy. aj ked chodit tam mozes nadalej. Povedal, ze dalsia kontrola bud u nich alebo u mojej obvodnej zenskej mala byt v 10tt.

zuzanabb
8. júl 2010

@pegggi zabudla som ti zagratulovat 😀 tak teda gratulujem k peknemu hcg!!!! 🙂 a to spinenie tiez vyzera podla opisu, ze to bolo ako keby menzes, ktory by si mala keby si neostala tehu. Presne ako ja.

mirka7582
8. júl 2010

ahojte 😀

pegggi
8. júl 2010

@zuzanabb velmi pekne ti dakujem. Tvoj pribeh ma vzdy povzbudil a dodal mi pozitivnu energiu. Ked sa spinenia celkom zbavim, az potom sa budem tesit naplno. Dufam, ze to bude coskoro, dnesny den vyzera super. Vsak len lezim. Ja som si myslela, ze srdiecko bude vidiet uz teraz, tyzden po krvnom teste.
Prajem tebe aj ostatnym dievcatam z temy krasny den.

zuzana_18
8. júl 2010

@peggi,tak ja som bola 16.deň po ET,-vlastne 5 TT.Tiež ešte srdiečko nebolo,mám prísť o dva týždne,že to už by malo aj byť srdiečko.Ale bublinku som videla,mám aj fotku.HCG ten 16.deň som mala 2129.
Toľko moje skúsenosti. 😉 želám nech hcg pekne stúpa.

pegggi
8. júl 2010

2129 na 16 den ??? Ved ja som mala len 320 na 13. den. 😢
Moze hcg za tri dni takto narast ? Nevies ake vysoke hcg mali ine dievcata priblizne na 13 - 14 den ?

pegggi
8. júl 2010

@zuzana_18 a vkladali Ti jedno alebo dve embrya, prosim ? Vlastne, ked si videla jednu bublinku, tak je asi jedno, ze ?

zuzana_18
8. júl 2010

@peggi vkladali mi jednu expandovanú blastocystu,ktorú oznámkovali 1.po PK.Takže jednu.
Peggi nebojkaj nič,to je dobré,pozri si tabuľku hcg.V piatom týždni by malo byť hcg od nejaských 18 až po 5000.
Tak sme obidve ´v norme.Nechcela som Ťa vyplašiť,jedna kočka ktorá písala už dávno na koníku mala hcg 75 a dnes má dcérku.Vôbec to nemusí byť u každéhoi hneď také vysoké.Niekomu stúpa pomalšie,inému rýchlejšie a tak.
Nebojkaj nič,si tehuľka.Máš nafučané brucho?Ja hrooozne.

pegggi
8. júl 2010

@zuzana_18 mi nieco hovor o tom bruchu. Sa mi zda, ze ma aj teplaky tlacia 😀
kedy si mala ET ? Ja 23.6. Mne tiez vkladali jednu blastocystu, ale mala znamku 2. No ved ja tiez nie som ziadna Claudia Schiffer, tak asi nemala byt po kom na jednotku ta blastocysta 😀

zuzana_18
8. júl 2010

@peggi ani mi nehovor,ja nemám šancu na zapnutie riflí.Brucho ako v piatom mesiaci.Ale čo som pátrala na nete,je to v pohode a normálne-z hormónov a ono pekne aj spľasne za chvílonku 🙂 .Ja som mala OPU 14.6 a ET 20.6.
A do akého centra chodíš?Kedy ideš zase na kontrolu?Ja 20.7.

janemari
8. júl 2010

Caute caute dalsi den za nami 🙂 Zajtra kontrola u dokiny 😉

wera
9. júl 2010

@janemari držím palce na kontrolu 🙂 🙂 🙂

sakura
9. júl 2010

@janemari
držím palčeky a daj hneď vedieť 😉