icon

Kto idete na 1. IVF na jar 2010?

barchee
27. dec 2009

ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒

janemari
14. júl 2010

@annamary27 takze po neuspesnom IVF nepride klasicka mrcha?

cherryl
15. júl 2010

@janemari kazda sme ina ja som mrchu dostala s oneskorenim 4dni utrogestan som vysadla davno pred tym
ale stale zaujimavejsie je to s plodnymi dnami tie si neviem vyratat a tester mi ukazuje co sa m chce jeden den plodne potom dva neplodne a potom zase naopak a davno po vypocitanych datumoch zrazu jeden den jeden plodny 😎

monicka7299
15. júl 2010

@janemari ja som si vkladala utrogestan aj keď mi ms už začínala, lebo mi to kázali ale potom druhý deň už nie lebo som mala normálne krv a hnusilo sa mi na seba len pozrieť - tak som sa vykašľala na tabletky lebo bolo jasné, že to nevyšlo. Dostala som krámy normálne na 28 deň ako hodinky..... a teraz som sa vrátila na Duphaston, ktorý je na pravidelnú menštruáciu..... takže tak.

annamary27
15. júl 2010

@janemari tak u mna to klasická mrcha po vysadení utroša nebola aj moja gyn,ked som u nej bola povedala,že teraz mi môžeš prísť aj po vynechaní liekov,aj normálne ako má prísť,že sa to s istotou nedá vedieť kvôli liekom kedy a ako príde.

askona
15. júl 2010

ahojte chcela by som sa opitat mam ist na 2IVF auguste ale či sa to da odložit na september lebo manžel nebude mmoct ist zo zdravotnych dovodou.dakujem

monicka7299
15. júl 2010

@askona URčITE SA Dá.....

monicka7299
15. júl 2010

@monicka7299 my ideme tiež v septembri ale radšej by sme už v auguste 🙂

janemari
15. júl 2010

Dakujem za odpovede,mne sa pekne vcera rozbehla mrchla a tak som rada ze ked pojdem do prace uz budem mat po nej,Dokina mi predpisala aj tebletky od bolesti,lebo ibalgac mi uz nepomahal a okrem toho je skodlivy.A povedala ze ked pojdem na KET mam prist a da mi PN.

askona
15. júl 2010

monicka dakujem za odpoved

sandy16
15. júl 2010

ahojte, tak ja hlásim že naše 1. IVF bolo neúspešné ☹ . keďže nemáme žiadneho mrazáčika, tak si na ďalší pokus trochu počkáme. tak sa s vami lúčim a držím palčeky nech vám to výjde... papa

janemari
15. júl 2010

@sandy16 nasadli sme na nespravnu vlnu,posledne dni sami neuspech. 😖

wera
15. júl 2010

@sandy16 to mi je moc ľúto.... ☹ teraz si hlavne poriadne oddychnite, psychicky sa dajte dokopy a vrhnite sa plný sily do ďalšieho boja 🙂

babulky ja verím že ten druhý krát nám to predsa musí výjsť 😀

barchee
autor
15. júl 2010

baby, asi by ste si mali vytvoriť novú tému a zakladať ju s optimizmom a vierou, že sa IVF podarí, tak ako som to spravila ja 😉 táto téma je už predsa ročným obdobím neaktuálna 😉 Babulky, mooooc vám všetkým držím palce 🙂

annamary27
15. júl 2010

@wera aj ja verím,že už na Vianoce budem rozdávať zoznamy na darčeky čo sa budú týkať tehu. 😀 😀 😀

monicka7299
16. júl 2010

@janemari
@sandy16
@wera
@annamary
@cherryl
@monicka7299

2 x IVF na jeseň 2010 - je zber úrody tak aj my si zožneme tú svoju po takom, celoročnom lopotení 😉

wera
16. júl 2010

@monicka7299 jej vytvorila si novú témičku? 🙂

wera
16. júl 2010

@annamary27 tak tak v to dúfam aj ja 😀 😀 😀

janemari
16. júl 2010

@monicka tak utekajte do novej temicky.Mna caka len KET a potom uz 2IVF nie.Aspon najblizsi rok,roky urcite nie.Budem vam drzat palce a snad obcas nakuknem ako sa vam dari.

monicka7299
16. júl 2010

@wera NEVYTVORILA - kľudne stále môžme pokračovať v tejto - veď je to jedno a ešte chýba mata33 a už neviem na koho som zabudla - kto to absovuje ešte raz.

monicka7299
16. júl 2010

@wera ozaj, neviete či je tu téma: Druhé IVF?

wera
16. júl 2010

@monicka7299 jasné môžeme pokračovať v tejto, veď tu sme začali a tu to musím aj úspešne dokončiť 😀
nenašla som žiadnu takúto tému...

chicca555
16. júl 2010

@monicka7299 mnaaaa si zabudla 😀

chicca555
16. júl 2010

kocky, vytvorila som nam new temu, nech nemusime furt skakat na 160 stranku 🙂

chicca555
16. júl 2010

2. IVF na jeseň 2010 😉

monicka7299
16. júl 2010

@chicca555 ako sa volá?

monicka7299
16. júl 2010

ahá..... už vidím 😉

chicca555
16. júl 2010

nasla si? 🙂

annamary27
16. júl 2010

@monicka7299 pekne si to napísala. 😀 😀 😀

janemari
16. júl 2010

Baby nemate ziadne problemy po neuspesnom ivf.Ja mam strasne bolestivu mrchu/co pri mojej diagnoze nieje nic nove/ ale aj tak,creva mi plavaju na vode,v kuse mi skvrka v bruchu a mam ho nafuknute ako balon,raz ma prehana potom zase nemozem ... a o poteni ani nehovorim/to sa ja nezvykla/ ale teraz so mna doslova leje.Aj vcera muz na mna pozera ze tebe je co si totalne mokra.

chicca555
16. júl 2010

@janemari mame novu temu - 2.ivf na jeseň 2010 😉

ja mam stale zase spinenie, raz silnejsie, raz slabsie... nie je to moc prijemne... a brucho mam tiez nafuknute riadne 😒