Kto idete na 1. IVF na jar 2010?
ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒
@janemari kazda sme ina ja som mrchu dostala s oneskorenim 4dni utrogestan som vysadla davno pred tym
ale stale zaujimavejsie je to s plodnymi dnami tie si neviem vyratat a tester mi ukazuje co sa m chce jeden den plodne potom dva neplodne a potom zase naopak a davno po vypocitanych datumoch zrazu jeden den jeden plodny 😎
@janemari ja som si vkladala utrogestan aj keď mi ms už začínala, lebo mi to kázali ale potom druhý deň už nie lebo som mala normálne krv a hnusilo sa mi na seba len pozrieť - tak som sa vykašľala na tabletky lebo bolo jasné, že to nevyšlo. Dostala som krámy normálne na 28 deň ako hodinky..... a teraz som sa vrátila na Duphaston, ktorý je na pravidelnú menštruáciu..... takže tak.
@janemari tak u mna to klasická mrcha po vysadení utroša nebola aj moja gyn,ked som u nej bola povedala,že teraz mi môžeš prísť aj po vynechaní liekov,aj normálne ako má prísť,že sa to s istotou nedá vedieť kvôli liekom kedy a ako príde.
ahojte chcela by som sa opitat mam ist na 2IVF auguste ale či sa to da odložit na september lebo manžel nebude mmoct ist zo zdravotnych dovodou.dakujem
@askona URčITE SA Dá.....
@monicka7299 my ideme tiež v septembri ale radšej by sme už v auguste 🙂
Dakujem za odpovede,mne sa pekne vcera rozbehla mrchla a tak som rada ze ked pojdem do prace uz budem mat po nej,Dokina mi predpisala aj tebletky od bolesti,lebo ibalgac mi uz nepomahal a okrem toho je skodlivy.A povedala ze ked pojdem na KET mam prist a da mi PN.
monicka dakujem za odpoved
ahojte, tak ja hlásim že naše 1. IVF bolo neúspešné ☹ . keďže nemáme žiadneho mrazáčika, tak si na ďalší pokus trochu počkáme. tak sa s vami lúčim a držím palčeky nech vám to výjde... papa
baby, asi by ste si mali vytvoriť novú tému a zakladať ju s optimizmom a vierou, že sa IVF podarí, tak ako som to spravila ja 😉 táto téma je už predsa ročným obdobím neaktuálna 😉 Babulky, mooooc vám všetkým držím palce 🙂
@wera aj ja verím,že už na Vianoce budem rozdávať zoznamy na darčeky čo sa budú týkať tehu. 😀 😀 😀
@monicka7299 jej vytvorila si novú témičku? 🙂
@annamary27 tak tak v to dúfam aj ja 😀 😀 😀
@wera NEVYTVORILA - kľudne stále môžme pokračovať v tejto - veď je to jedno a ešte chýba mata33 a už neviem na koho som zabudla - kto to absovuje ešte raz.
@wera ozaj, neviete či je tu téma: Druhé IVF?
@monicka7299 jasné môžeme pokračovať v tejto, veď tu sme začali a tu to musím aj úspešne dokončiť 😀
nenašla som žiadnu takúto tému...
@monicka7299 mnaaaa si zabudla 😀
kocky, vytvorila som nam new temu, nech nemusime furt skakat na 160 stranku 🙂
2. IVF na jeseň 2010 😉
@chicca555 ako sa volá?
ahá..... už vidím 😉
nasla si? 🙂
@monicka7299 pekne si to napísala. 😀 😀 😀
Baby nemate ziadne problemy po neuspesnom ivf.Ja mam strasne bolestivu mrchu/co pri mojej diagnoze nieje nic nove/ ale aj tak,creva mi plavaju na vode,v kuse mi skvrka v bruchu a mam ho nafuknute ako balon,raz ma prehana potom zase nemozem ... a o poteni ani nehovorim/to sa ja nezvykla/ ale teraz so mna doslova leje.Aj vcera muz na mna pozera ze tebe je co si totalne mokra.

@annamary27 takze po neuspesnom IVF nepride klasicka mrcha?