icon

Kto idete na 1. IVF na jar 2010?

barchee
27. dec 2009

ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒

barchee
autor
13. júl 2010

@chicca555 IVF je všeobecný názov, samotné IVF sa skladá z viacerých úkonov, takže dátum IVF sa nedá stanoviť, skôr dátum OPU, alebo ET 😉 Dôležitý je deň oplodnia-teda deň odberu OPU - ten je by som povedala najdôležitejší a potom samozrejme ET alebo KET 🙂

janemari
13. júl 2010

Tak kocky ja od vas odchadzam,uz je to definitivne dnes to potvrdil krvny test.IVF bolo neuspesne.Vam ostatnym snazilkam zelam aby vam to vyslo.

barchee
autor
13. júl 2010

@janemari ☹ to je mi ľúto. Držím silnoooo palce do ďalšieho snaženia 😉

janemari
13. júl 2010

@barchee uz dame len vlozit mrazacika a je koniec.Do dalsieho kola uz nejdeme.

barchee
autor
13. júl 2010

@janemari tak to veľmi držím palce 🙂

sakura
13. júl 2010

@janemari
to mi je lúto ☹
A straaaaašne držím palce, nech mrazáčik zabojuje 🙂

annamary27
13. júl 2010

@janemari zapnem po návrate z Turecka moje snažilky a čo nevidím.Tak som na Vás všetky myslela a hned mi udrie tvoja správa do očí.Je mi to ľúto,že ste boli neúspešný. ☹ ☹ Ale ešte máš mrazáčiky v rezerve,musí to s nimi vyjsť. 😉

annamary27
13. júl 2010

@martinaaaaa jééééé,ajojky,vidím dobré správičky pri tvojom mene,takže moc gratulujem.Pomaly sa rozkúkam po návrate z dovolenky,že kto -čo -ako dalej postupil.Ešte raz gratulujem a kam idete na dovolenku?

chicca555
13. júl 2010

@barchee ja viem, ale tam je proste polozka, datum 1. IVF a neviem ci tam napisat 4.6. (OPU) alebo 9.6. (ET) 😉 som z toho jelen 😝

janemari
13. júl 2010

@sakura citila som ze sa nam to nepodari,dokonca sa mi to aj snivalo 2x.A potom moj dalsi pocit je ze mrazacik sa ani nerozmrazi takze asi tak.Jednoducho ked ten hore nechce aby sme mali dieta tak sa mozme aj na hlavu postavit a nevyjde to.Hlavou proti muru nepojdem.

monicka7299
13. júl 2010

@chicca555 mne povedali, že dátum prvého IVF mám napísať 06/2010 - stačí mesiac - teraz som ju vypísala.

sakura
13. júl 2010

@janemari
to nieeeeeee 😒 😒 😒 😒 Určite sa rozmrazííííííííí, neboj.... A kedy máš v pláne KET?

janemari
13. júl 2010

@sakura chceli sme hned dalsi cyklus,ale keby mal byt KET maju dovolenku.Ale vsetko sa dohodne po mrche.Ale podla vsetkeho to vyjde az na september.

monicka7299
13. júl 2010

@janemari halvou proti múru trocha musíš ísť... aj mi ideme do ďalšieho kola.....

práve sme boli vypísať žiadosť v centre a sľúbila mi holka (taká iná ako pred tým - taká milá) že mi na to osobne dohliadne aby došla žiadosť do mesiaca a nikam sa nestratila....

monicka7299
13. júl 2010

@janemari - držala som Ti silno päste ☹

janemari
13. júl 2010

@monicka7299 nie som ten typ cloveka co tlaci na pilu.Nikdy som si nemyslela ze pojdem do ivf a isla som,ale s tym ze som povedal ze skusim raz a dost.Momentalne to tak citim dalej.

monicka7299
13. júl 2010

@janemari -aj ja som si to hovorila........že nepôjdem ale nedalo mi to....
-nazberaj silu a bojuj 😎

JA SOM VYšE TýžDňA len plakala ale fakt dosť aj v robote .... a potom prišiel ten bod zlomu som sa nasr. a idem zas.

annamary27
13. júl 2010

@monicka7299 ahojky,takže hned na prvej konzultácii ohladom 2.ivf ti dali vypísať žiadosť? 😉

barchee
autor
13. júl 2010

@chicca555 tak to bude začiatok stimulácie ten dátum 🙂 tá je prvý bod IVF 😉

janemari
13. júl 2010

@monicka myslim ze IVF preplacaju do 36 roka zivota zeny.Tak ma este cca 4 roky na to aby som sa rozhodla.Ale teraz naozaj na to nemyslim.JE tam mrazacik a bud alebo.Ak dostanem vypoved s prace,budem si musiet najst nieco nove a ked sa zapracujem tak po nejakych 2 rokoch budem rozmyslat co dalej.

wera
13. júl 2010

@janemari moc moc moc ma to mrzí že to nevyšlo... ale nezúfaj, máte ešte jedného eskymáčika a ten môže byť vašim víťazným bojovníkom 🙂 .... jasné najskôr sa treba pozbierať s neúspechu a uvidíš potom sa rozhodnete ako budete pokračovať... IVFko preplácajú do 39 roku...

@monicka7299 to je v iscare nejaká nová baba v kancli? lebo ja keď som vypisovala žiadosť tak tam bola taká síce zlatá ale zato úplne mimo.... 😒 super že ste vypísali žiadosť, teraz už iba čakať na schválenie 🙂 my o necelé tri týždne začneme ďalšiu stimulku....až sa mi to nezdá že to tak strašne rýchlo letí.... a máš super prístup, presne tak treba bojovať a bojovať 🙂 my sme si povedali že budeme skúšať až kým sa nepodarí.... či už s darovaním oocytov a v tom úplne najhoršom prípade adopciou... ale verím, že sa nám to podarí aj pekne z vlastného "materiálu" 😀

wera
13. júl 2010

@chicca555 tak verím, že rozhodnutie nad darcovskými spermiami je dosť závažné.... veď uvidíš ako sa dohodnete.... ja som zase rozhodnutá že ak by sa mi ani druhé IVFko nepodarilo a bol by zase problém v mojich vajíčkach tak sa určite zapíšeme do poradovníka na darované oocyty... 🙂 je pravda že si ešte mladučká... ja to tak ale sama na sebe neberiem...ja si už pripadám dosť stará na to aby som už mala deti a strašne moc s bojím že vekom by sa moje problémy ešte zhoršovali preto by som najradše babenko teraz čo najskôr a najlepšie dve naraz 🙂

annamary27
13. júl 2010

@janemari ivf preplácajú do 39.roka života. 😉

martinaaaaa
13. júl 2010

@annamary27 ahoj jak bolo na dovolenke my ideme do senca 🙂
@janemari uz som ti pisala v inej teme a mrazacik to nevzda musis verit 😉

janemari
13. júl 2010

Tak dakujem za info takze moje 4 roky rozmyslania sa mozu predlzit na necelych 8.

annamary27
13. júl 2010

@martinaaaaa na dovolenke bolo super.Jedla a pitia habadej a hocikedy,more hned pri hoteli,čistučké a príjemné,teplo celý čas,prostredie pekné-zelené okolo pohorie.12dní ubehlo ako voda a bolo fajn v tom horku sa schladiť vo vode,zajtra v práci si taký luxus nebudem môcť dovoliť.hi hi hi.Ale utroš mi nejak prehádzal cyklus,krvácala som po vysadení liekov pred dovolenkou a dnes som už začala znova.snád najbližšie mi prídu už v normálnom 28dnom cykle,jak mi chodili predtým.Užite si Senec,dávaj na seba pozor,hlavne v tom horku. 😉

monicka7299
14. júl 2010

pomóóc... uvarím sa

martinaaaaa
14. júl 2010

@annamary27 tak super dam pozor 🙂 ja milujem vodu a plavam kazdy den 🙂
@monicka7299 mi hovor uz som dusena vo lastnej stave 🙂 🙂

janemari
14. júl 2010

Chcem sa vas opytat,tych bab co im nevyslo IVF nemali ste nejake problemy po vysadeni utrogestanu?Lebo mna dnes nenormalne prehana. 😅

annamary27
14. júl 2010

@janemari ja som 2dni po vynechaní utrogestanu dostala slabé 2dňové krvácanie a teraz som dostala normálne krvácanie,ale o 6dní skôr,možno aj kvôli pobytu pri mori.Teraz si spomínam,že po vynechaní som mala ešte velmi nízky tlak,bolo mi asi 2dni tak na odpadnutie celý deň.Vtedy som ani nič namáhavé nerobila.