Kto idete na 1. IVF na jar 2010?
ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒
Tak kocky ja od vas odchadzam,uz je to definitivne dnes to potvrdil krvny test.IVF bolo neuspesne.Vam ostatnym snazilkam zelam aby vam to vyslo.
@janemari zapnem po návrate z Turecka moje snažilky a čo nevidím.Tak som na Vás všetky myslela a hned mi udrie tvoja správa do očí.Je mi to ľúto,že ste boli neúspešný. ☹ ☹ Ale ešte máš mrazáčiky v rezerve,musí to s nimi vyjsť. 😉
@martinaaaaa jééééé,ajojky,vidím dobré správičky pri tvojom mene,takže moc gratulujem.Pomaly sa rozkúkam po návrate z dovolenky,že kto -čo -ako dalej postupil.Ešte raz gratulujem a kam idete na dovolenku?
@chicca555 mne povedali, že dátum prvého IVF mám napísať 06/2010 - stačí mesiac - teraz som ju vypísala.
@janemari halvou proti múru trocha musíš ísť... aj mi ideme do ďalšieho kola.....
práve sme boli vypísať žiadosť v centre a sľúbila mi holka (taká iná ako pred tým - taká milá) že mi na to osobne dohliadne aby došla žiadosť do mesiaca a nikam sa nestratila....
@janemari - držala som Ti silno päste ☹
@monicka7299 nie som ten typ cloveka co tlaci na pilu.Nikdy som si nemyslela ze pojdem do ivf a isla som,ale s tym ze som povedal ze skusim raz a dost.Momentalne to tak citim dalej.
@janemari -aj ja som si to hovorila........že nepôjdem ale nedalo mi to....
-nazberaj silu a bojuj 😎
JA SOM VYšE TýžDňA len plakala ale fakt dosť aj v robote .... a potom prišiel ten bod zlomu som sa nasr. a idem zas.
@monicka7299 ahojky,takže hned na prvej konzultácii ohladom 2.ivf ti dali vypísať žiadosť? 😉
@monicka myslim ze IVF preplacaju do 36 roka zivota zeny.Tak ma este cca 4 roky na to aby som sa rozhodla.Ale teraz naozaj na to nemyslim.JE tam mrazacik a bud alebo.Ak dostanem vypoved s prace,budem si musiet najst nieco nove a ked sa zapracujem tak po nejakych 2 rokoch budem rozmyslat co dalej.
@janemari moc moc moc ma to mrzí že to nevyšlo... ale nezúfaj, máte ešte jedného eskymáčika a ten môže byť vašim víťazným bojovníkom 🙂 .... jasné najskôr sa treba pozbierať s neúspechu a uvidíš potom sa rozhodnete ako budete pokračovať... IVFko preplácajú do 39 roku...
@monicka7299 to je v iscare nejaká nová baba v kancli? lebo ja keď som vypisovala žiadosť tak tam bola taká síce zlatá ale zato úplne mimo.... 😒 super že ste vypísali žiadosť, teraz už iba čakať na schválenie 🙂 my o necelé tri týždne začneme ďalšiu stimulku....až sa mi to nezdá že to tak strašne rýchlo letí.... a máš super prístup, presne tak treba bojovať a bojovať 🙂 my sme si povedali že budeme skúšať až kým sa nepodarí.... či už s darovaním oocytov a v tom úplne najhoršom prípade adopciou... ale verím, že sa nám to podarí aj pekne z vlastného "materiálu" 😀
@chicca555 tak verím, že rozhodnutie nad darcovskými spermiami je dosť závažné.... veď uvidíš ako sa dohodnete.... ja som zase rozhodnutá že ak by sa mi ani druhé IVFko nepodarilo a bol by zase problém v mojich vajíčkach tak sa určite zapíšeme do poradovníka na darované oocyty... 🙂 je pravda že si ešte mladučká... ja to tak ale sama na sebe neberiem...ja si už pripadám dosť stará na to aby som už mala deti a strašne moc s bojím že vekom by sa moje problémy ešte zhoršovali preto by som najradše babenko teraz čo najskôr a najlepšie dve naraz 🙂
@janemari ivf preplácajú do 39.roka života. 😉
@annamary27 ahoj jak bolo na dovolenke my ideme do senca 🙂
@janemari uz som ti pisala v inej teme a mrazacik to nevzda musis verit 😉
Tak dakujem za info takze moje 4 roky rozmyslania sa mozu predlzit na necelych 8.
@martinaaaaa na dovolenke bolo super.Jedla a pitia habadej a hocikedy,more hned pri hoteli,čistučké a príjemné,teplo celý čas,prostredie pekné-zelené okolo pohorie.12dní ubehlo ako voda a bolo fajn v tom horku sa schladiť vo vode,zajtra v práci si taký luxus nebudem môcť dovoliť.hi hi hi.Ale utroš mi nejak prehádzal cyklus,krvácala som po vysadení liekov pred dovolenkou a dnes som už začala znova.snád najbližšie mi prídu už v normálnom 28dnom cykle,jak mi chodili predtým.Užite si Senec,dávaj na seba pozor,hlavne v tom horku. 😉
pomóóc... uvarím sa
@annamary27 tak super dam pozor 🙂 ja milujem vodu a plavam kazdy den 🙂
@monicka7299 mi hovor uz som dusena vo lastnej stave 🙂 🙂
Chcem sa vas opytat,tych bab co im nevyslo IVF nemali ste nejake problemy po vysadeni utrogestanu?Lebo mna dnes nenormalne prehana. 😅
@janemari ja som 2dni po vynechaní utrogestanu dostala slabé 2dňové krvácanie a teraz som dostala normálne krvácanie,ale o 6dní skôr,možno aj kvôli pobytu pri mori.Teraz si spomínam,že po vynechaní som mala ešte velmi nízky tlak,bolo mi asi 2dni tak na odpadnutie celý deň.Vtedy som ani nič namáhavé nerobila.

@chicca555 IVF je všeobecný názov, samotné IVF sa skladá z viacerých úkonov, takže dátum IVF sa nedá stanoviť, skôr dátum OPU, alebo ET 😉 Dôležitý je deň oplodnia-teda deň odberu OPU - ten je by som povedala najdôležitejší a potom samozrejme ET alebo KET 🙂