Kto idete na 1. IVF na jar 2010?
ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒
@janemari kazda sme ina ja som mrchu dostala s oneskorenim 4dni utrogestan som vysadla davno pred tym
ale stale zaujimavejsie je to s plodnymi dnami tie si neviem vyratat a tester mi ukazuje co sa m chce jeden den plodne potom dva neplodne a potom zase naopak a davno po vypocitanych datumoch zrazu jeden den jeden plodny 😎
@janemari ja som si vkladala utrogestan aj keď mi ms už začínala, lebo mi to kázali ale potom druhý deň už nie lebo som mala normálne krv a hnusilo sa mi na seba len pozrieť - tak som sa vykašľala na tabletky lebo bolo jasné, že to nevyšlo. Dostala som krámy normálne na 28 deň ako hodinky..... a teraz som sa vrátila na Duphaston, ktorý je na pravidelnú menštruáciu..... takže tak.
@janemari tak u mna to klasická mrcha po vysadení utroša nebola aj moja gyn,ked som u nej bola povedala,že teraz mi môžeš prísť aj po vynechaní liekov,aj normálne ako má prísť,že sa to s istotou nedá vedieť kvôli liekom kedy a ako príde.
ahojte chcela by som sa opitat mam ist na 2IVF auguste ale či sa to da odložit na september lebo manžel nebude mmoct ist zo zdravotnych dovodou.dakujem
Dakujem za odpovede,mne sa pekne vcera rozbehla mrchla a tak som rada ze ked pojdem do prace uz budem mat po nej,Dokina mi predpisala aj tebletky od bolesti,lebo ibalgac mi uz nepomahal a okrem toho je skodlivy.A povedala ze ked pojdem na KET mam prist a da mi PN.
ahojte, tak ja hlásim že naše 1. IVF bolo neúspešné ☹ . keďže nemáme žiadneho mrazáčika, tak si na ďalší pokus trochu počkáme. tak sa s vami lúčim a držím palčeky nech vám to výjde... papa
baby, asi by ste si mali vytvoriť novú tému a zakladať ju s optimizmom a vierou, že sa IVF podarí, tak ako som to spravila ja 😉 táto téma je už predsa ročným obdobím neaktuálna 😉 Babulky, mooooc vám všetkým držím palce 🙂
@wera aj ja verím,že už na Vianoce budem rozdávať zoznamy na darčeky čo sa budú týkať tehu. 😀 😀 😀
@wera NEVYTVORILA - kľudne stále môžme pokračovať v tejto - veď je to jedno a ešte chýba mata33 a už neviem na koho som zabudla - kto to absovuje ešte raz.
@monicka7299 jasné môžeme pokračovať v tejto, veď tu sme začali a tu to musím aj úspešne dokončiť 😀
nenašla som žiadnu takúto tému...
Baby nemate ziadne problemy po neuspesnom ivf.Ja mam strasne bolestivu mrchu/co pri mojej diagnoze nieje nic nove/ ale aj tak,creva mi plavaju na vode,v kuse mi skvrka v bruchu a mam ho nafuknute ako balon,raz ma prehana potom zase nemozem ... a o poteni ani nehovorim/to sa ja nezvykla/ ale teraz so mna doslova leje.Aj vcera muz na mna pozera ze tebe je co si totalne mokra.

@annamary27 takze po neuspesnom IVF nepride klasicka mrcha?