Kto idete na 1. IVF na jar 2010?
ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒
my sme sa dohodli hned ze vlozime dve ak budu aj keby boli dobre a PK som chcela pretoze predtym sme ho nemali a aj tak sa to nepodarilo ja som sa chopila kazdej sance a takto mam aspon istotu priPK ci je to iste alebo zasa nie takze ked zostanu dvojkove tak mam stale nadej?
ano dasah,neboj,nedaj sa odradit,poznam baby co sa im to podarilo aj s 2 embrykom...
my mame sice 1.IVF ale tiez sme vsadili rovno na tu istejsiu moznost aj za cenu,ze to bude viacej stat,takze PK a ICSI metodou,nech si mozme povedat,ze sme spravili co sa dalo
no to iste mam aj ja PK a ICSI len ak je pravda ze moznoze aj dvojkove embryjka budu stacit aj to je nieco ako nic treba vsetko skusit a ako som vravela vzhladom na moj vek mi hned radili ak zostanu dat dve no co sobota to isti
no dik za povzbudenie budem koncit dobru nocku nie ze by sa mi chcelo spat ale ide ordinacia to je moj milovany serial diky strelka a zatial prajem veeeeeeeeeeeeeelmi veeeeeela staaaaaaaaastia
dakujem dasah a aj tebe prajem nech sa ti tam objavy aspon jedno jednickove embryko,papa
ja som sa nakoniec na PN nedala vypisat, buduci tyzden mam prazdniny a kedze mamu caka operacia, dost som s nou chodila po lekaroch a tiez by som ju chcela navstevovat, takze uvidime,
ja by som chcela tiez ICSI a PK... 🙂
barche...ake cipky?
Tak som po kontrole Folikuly zatial nie su na odber Jeden Vaječník ok druhy lenivsi Asi mi zvýšia dávku Tak na co mi ju v stredu znižovali.😀 poobede budem vediet.ale aj tak dobre vysledky z krvi od internistu budú az v pondelok utorok.
luko: ahoj, pýtala si sa na to ICSI?
nie zatial...ale ked som bola druhy krat u Stenovej, tak sme sa o tom bavili a ona mi vravela, ze je to jedna z moznosti, ja myslim, ze ked uz mi povedia, kedy bude odber tak to preberieme
strelka neboj sa tych osem dni to ubehne, ja este cakam na schvalenie z poistovne, aby som vobec zacala.Myslim na teba.
luko uz aj ty to budes mat zasebou samozrejme, ze uspesne 🙂 velmi velmi drzim palce 😀
vsetkym vam drzim palce,nech ste uz tehulky 😀
a ja cakam na schvalenie a nechodi, stale nechodi, ani z GF nevolaju a nevolaju ☹
martinaaa: neboj sa, zavolajú ti do 2 týždnov určite 🙂
martinka a kolko uz mas ziadost poslanu?
Ja som volala, nakoniec mi nechavaju davky bez zvysenia, tak to bude asi Ok 😉
strasne sa tesim, to znamena, ze ti foliky dobre rastu 🙂
Mam ziadost poslanu uz skoro tri tyzdne, myslim, ze dr stenova ma niekedy teraz dovolenku, neviem presne, tak dufam, ze mi niekto zavola z GF ☹
dik, aj maly uspech je uspech 🙂 🙂 🙂 a aku mas poistovnu? mne to doslo tak za tri tyzdne, mam union
ja mam tiez union 🙂
z maleho uspechu bude ten najvecsi 🙂 🙂
verim 🙂
tak martinka ja myslim, ze buduci tyzden by si to mohla mat 😉
luko, KLION 100 - mám krčok zapálený... ☹ aj neska mi bolo dosť blbo...jak som bola so psom, až sa mi zahmlievalo pred očami 😖 fuj, už nech ich doberem.
luko to by som sa tesila, keby to uz bolo 🙂 uz nech mam aspon ziadost schvalenu, bude to pre mna realnejsie, este tomu neverim, ze budem mat drobca alebo drobcov 🙂
barchee ja teraz tiez berem lieky mam daku mykozu a dal mi na to klotrimazol dufam, ze pred ivf kom uz budem ok ☹
aj ja dúfam, v utorok sme vypísali žiadosť, takže teraz len čakať a liečiť 🙂 keď mi dojdú krámy, mám nasadiť na 1 mesiac HAK, predpísal mi Cilest...že aby mi trocha pošťuchol vaječníky, lebo sa mu zdalo, že je v nich menej dozrievajúcich vajíčok...potom mám ísť na utz na 8-9 deň...tak dúfam, že tam tých vajok bude viac 😉 klotrimazol na mykózy fajne zaberá, mávala som to, neboj, dovtedy budeš ok...kolko to máš brať? 10 dní?
nie mam sest tabs a potom idem na kontrolu
cely mesiac hak, no ja dufam, ze mi daju kratky protokol, kedze som v poriadku a budem to mat rychlejsie za sebou 🙂
myslim tym, ze budem mat stimulaciu 10 12 dni a potom odber a samotny transfer 🙂
a naco je ten HAK ☹
tuzimpobabetku dufam,ze ano 🙂 dakujem 🙂 🙂 🙂
martina, rozumiem 😉mesačnú antikoncepciu mi dal na stimuláciu vaječníkov...robieva sa to niekedy 🙂
ja som mala dve mesiace pred IVF HAk ale zas z ineho dovodu, aby nedosla znova endometrioza
barchee aha 🙂
luko nevedela som dva mesiace uha tak to sa ti muselo vliect. ☹ ☹ ale uz si kus cesty pokrocila 🙂
no a to som este dva mesiace cakala kym mi po liecbe endometriozy dorazi MS....co uz...snad to stalo za to 🙂
urcite ano ja si myslim,ze to takto vsetko malo byt som rada,ze medicina pokrocila tak dopredu abx boli mamy aj tie, co by sa toho prirodzene nedockali 🙂 🙂

neboj ak budes mat dvojkove tak aj to ti bude stacit,ale ak budes mat aspon 2 dvojkove,tak si daj asi radcej 2vlozit