icon

Kto idete na 1. IVF na jar 2010?

barchee
27. dec 2009

ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒

strelka11
26. feb 2010

martinaaaa dakujem,ze na mna myslis,ja si tiez myslim,ze to cakanie raz musi skoncit,hlavne aby bol koniec pozitivny 😒

strelka11
26. feb 2010

barchee ja som to sice nemala s tou antikoncepciou,ale pocula som o tom,ze davaju pred IVF mesacnu antikoncepciu na pripravu vajecnikov a aby sa menzes upravil,mala si pravidelnu MS?

reachell
27. feb 2010

pozdravujem vsetky snazilky z tejto temi konecne sa mozem aj ja pochvalit niecim novym 😀 .Dosla mi schvalen ziadost a zacala som uz od vcera uzivat prve lieky provera a od piatku buduci tyzden zacinam pichat dipherelin mam dlhy protokol pripravny a stymulacny.Takze ako ty Luko.V lekarni som platila 306eur a budem pichat gonal v pere ak to pojde vsetko hladko bez komplikacii tak OPU bude koncom marca 😉

strelka11
27. feb 2010

ahoj reachell,tak vitaj v tom pripravnom kolobehu na IVF 🙂
preco si platila tolko penazi?to za co? a preco si ides tiez pichat aj gonal?

kefalinek
27. feb 2010

reachel kedy si podavala ziadost a prosim ta aku ma spoistovnu?

barchee
autor
27. feb 2010

strelka, mám pravidelnú ms, ale sa mu zdalo, keď som bola na utz v utorok, že mám málo dozrievajúcich vajíčok v oboch vaječníkoch...takže preto mi dal na mesiac HAK...pre istotu, nech sa postimulujú trocha... 🙂 ja to nevidím nejak dramaticky, ten mesiac je akurát čas čakania na schválenie žiadosti, takže mi neuberá na radosti z pokroku konečne 😀

luko
27. feb 2010

reachel...ja som platila 412, ale inak tiez mam dipherelin a gonal, ale + este pergoveris 😉

luko
27. feb 2010

tak kočky, niečo na zbavenie sa stresu:

https://www.youtube.com/watch?v=a_rmLmrCv6E

😀 😀 😀 worst song ever...but so funny😀

reachell
28. feb 2010

posuvam nas na prvu stranu.Strelka11 neviem preco tak vela ale o stovku menej ako luko.Ja som si vybrala vsetky recepty co mi napisal doktor v tom je uz aj pregnil aj urogestan try krabicky.Baby aj vam dali take pokyny ze pit vela tekutin min. 3 az 4litre a jest vela bielkovin lebo s tym pitim mam trochu problem ja tak max.2litre vypijem 😝 Kefalinek ziadost som vypisovala okolo 11.01.2010 a v centre mi povedali ze ju posielali az 01.02.2010 ze ich posielaju ked sa viac nazbiera ,ze nie kazdu osobitne

strelka11
28. feb 2010

jaj,tak lebo ja som si vyberala postupne ale nemala som ten gonal,tak mozno aj preto to robi viac lebo mna to vyslo okolo tych 250euro PROVERA,DIPHERELINE,IHLY,MENOPUR A UTROGESTAN bez Pregnylu,lebo mi este ostala jedna ampulka s IUI,tak ten som si nemusela kupit,ale ten vela nestoji.
no ale to uz by ti mohli volat ze mas schvalene IVF,lebo mne to trvalo mesiac,ak mas VZP?

reachell
28. feb 2010

strelka11 citas nepozorne ja uz mam schvalenu ziadost to som odpovedala kefalinke na otazku kedy a ako dlho som cakala na ziadost 😀

strelka11
28. feb 2010

aha,tak sorry,inak s tou tekutinou mam svoju skusenost,ked som bola na internom vysetreni,vtedy som si uz pichala diphereline a menopur a cakala som tam 3hodiny,dokym ma zoberie a napise mi A4,takze som ani nic nepila cele doobedie som mala asi 4dc tekutin,no vecer mi prislo tak zle,ze som zacala vracat,prehanalo ma a este som aj dostala horucku,na druhy den som sla k doktorke do Caru a ked som jej to povedala,tak sa ma pytala na tekutiny,kolko som v ten den pila,ze musim pri tychto injekciach apson 3litre vypit,ale nepodarilo sa mi to tiez presne dodrziavat,ale davala som si uz na to pozor a uz mi potom nic nebolo,takze na nieco je to dobre.. 🙂

vevericka80
28. feb 2010

strelka menopur je vraj lacnejsi ako gonal
rachel k hormonalnym injekciam odporucaju pit vela tekutiny (nasa sestricka odporucala Fatru) a aj slane jest...tymto sa asi predchadza OHSS.....ja som trochu zanedbala pitie a hned som sa citila horsie

strelka11
28. feb 2010

tak vevericka ty sa knam pridas zajtra? este si musis rano zavolat,vsak?

vevericka80
28. feb 2010

no zajtra sa pridam k cakatelkam 🙂 volat netreba len mam prist na 11-tu a vtedy mi povedia kolko sa oplodnilo, kolko ostalo

strelka11
28. feb 2010

to ides dost neskoro,ja som musela ist na 8hod,ale zase o 11:30 som bola doma,lebo aspon 3hod tam musis byt...
no drzim palce nech ich mas co najviac a hlavne aby ostali aj mrazaciky,nam ostalo len jedno dvojkove embryko,ale lepsie ako nic 🙂

vevericka80
28. feb 2010

u nas to prebeha inac....po vlozeni tam oddychujem cca 20-25minut a potom ficim domov...teda manzel ma odvezie 🙂 a doma budem oddychovat

strelka11
28. feb 2010

ale ja som to poplietka,sorry,ved ty uz ides na transfer,ja skacem z miestnosti do miestnosti a tak som to poplietka,jasne ze na ET netreba byt tak dlho ja som bola 15minut,najvacsie obavy som mala z toho plneho mocoveho mechura,ale da so zvladnut a dostali sme aspon nasu prvy fotecku s bodkou 😀 tak to stalo za to...

vevericka80
28. feb 2010

nevadi 🙂 ved aj ja si citam aj ine temy

barchee
autor
2. mar 2010

ahoj kočenyyy...odvčera berem HAK a v pondelom som objednaná na utz vaječníkov...tak dúfam, že tam tých vajok uvidí ujo docent viacej jak miinule 😉 čo máte nové?

jajab
2. mar 2010

Ahoj Barchee, konečne sa tu niekto ukázal. 😉 😉 😉 Tak siiiiiiiilno presiiiiiiiiiilno držím pršteky aby Ti všetko šlo ako po masle. 🙂

vevericka80
2. mar 2010

barchee drzim palce.....mne v pondelok vlozili 2 fazulky a cakam na vysledok

luko
2. mar 2010

😉 ja mam vo stvrtok OPU /odber/, dnes o desiatej ideme na pohotovost pichnut Pregnyl...aj ked ako mozno byv. zdravotacka by som to zvladla sama, ved do svalu sa da aj do stehna...ale nejak sa na to necitim.
Zajtra idem este po vysledky k obvodnej a k notarovi

barchee
autor
3. mar 2010

veverička...jáááj, tak to držím silnooooooooo šecky palceeeeee 😀 luko, kks to ubehlo...et by si mala mať kedy? automaticky robia pk v gynfive, či nie?

lumya
3. mar 2010

luko, ako dopadol odber?

luko
3. mar 2010

az zajtra 😉
PK robia podla okonosti 😉

barchee
autor
3. mar 2010

luko, jáj...som nevedela 🙂

kefalinek
3. mar 2010

ahojte prepáčte ze vam skočim do tohoto tu včera mi na poistovni schvalili ziadost na ivf a chcem sa spytat neviete mi povedat ako to bude pokracovat dalej viem ze sa mame piatok objednat ku koordinatorke, a dalej neviem caka sa na ms alebo ako, ja mam kratky protokol.

strelka11
3. mar 2010

kefalinek tak ta koordinatorka vam povie co a ako dalej vas caka,ale v podstate sa vsetko zacina az od menzesu,od toho to dost zavisi,pretoze potom by si mala zacat od 16dna cyklu brat Proveru alebo co ti predpisu a potom o tyzden pridu na rad injekcie,u kazdej je to ine,ale oni ti v Care povedia 🙂

reachell
6. mar 2010

dievcata nejak to tu zanedbavate 😒 uz sme boli na stvrtej stranke mam druhy den pichania dipheralin za sebov mala som obavy ci to zvladnem ale nad svoje ocakavanie ok.Luko a ako si dopadla ty? drzim ti palce 🙂 A taktiez Kefalinek ako si dopadla ty na pohovore u koordinatorky?