Kto idete na 1. IVF na jar 2010?
ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒
luko...verím že to bude dobré.
luko, moooc držím palce 😀
ahojte 🙂
luko drzim ti palce
barchee ako sa mas?
Ahojte, Luko drzkaj sa, urcite to vsetko dopadne super 😉
Veve a ty ako? Kedy testujeme? alebo si uz? Drzim palceky babenky. Ja este stale gniavim Proveru, v utorok zacinam pichat dipher....
ahoj snecka.....este som netestla, hoci ma uz svrbia ruky 😀 ...ale bolo by to skoro
Sa ani necudujem aj mna by svrbeli palciska, ale som si povedala po 1 IVF ze budem testovat 10 den po et, skor nie, a ty dokedy vydržíš 😅
minimalne do stvrtku chcem vydrzat, to bude 10.den po ET
dakujem kocky 😉 drzim palce tym co budu testovat este predo mnou,d ufam, ze to tu poriadne roztocite 😀
Veve tak budem držať päste ako sa len dá 😉 a Luko samozrejme tebe tiež 🙂
ahoj baby 🙂 dnes som bola na tom kontrolnom utz vaječníkov počas branie HAK, sú ok...keď ju doberiem, mám prísť na posledný kontrolný utz, to bude 22.3., dr mi vravel, že dovtedy by mali mať u seba schválenú žiadosť a keď začne ms, tak začne už aj stimulka 😀 bože, tak to letí strašne...vevericka, júúúúj, nech sú riadne kolajnice na testíku 😀 Bože baby, ani mi to nepríde, že už budemem mať prvé výročie svadby 😀 Keď si tak spomeniem, ako sme hneď začali na bábu pracovať, všetky tie sklamania pri ms, tie prerevané dni, potom šok z blbého spg, návrh na IVF, ktoré som spočiatku odmietala...a teraz to už bude rok týchto všetkých trápení...moc dúfam, že chvílku po našom prvom výročí budeme mať krásne prekvapko 😅
vevericka vydrz bude to dobre 🙂
luko, bojovnici vydrzia aspon dvaja kvalitni o tom nepochybuj 🙂 🙂 ved vies ze tie dvojcata to istia 🙂
barchee to je super a mne uz dosla schvalena zidost na ivf z poistovne 🙂
a drzim palce aj tebe majaja 🙂 🙂
papa
Dakujem Zajtra idem na to😉
Chvilku si dam pauzu od koníka ale o pár dni som tu zas😉
luko fakt dobra hlaska o tom cviceni a tehu v pipinach z GF uz som sa dlho tak dobre nepobavila na trefnej hlaske 🙂 🙂 fakt doooobre 😀
zajtra myslim na teba 🙂
Ked musis tak musis no🙂🙂
Uží si to krásne obdobie pichania bo po OPU uz to nie je taká sranda Tak si ju hold musime vyrobit😉 ale pamätám si ten super pocit ked mi schválili ziadost🙂
Drzte sa Zatial😉
babenky tak konecne sme sa dockali maleho uspechu mame schvalenu ziadost a 19.3. máme ist ku koordinatorke, a kedze mame kratky protokol dufam ze to ubehne ako voda a budeme mat drobcekov v brusku. drzim palceky luko.
kefalinek, supeeeeeer 😀
takze dnes volali z heliosu a posunuli nas na tento piatok
tedaaaaaaaaaa 🙂 takže začneš skôr 😀 držím palceeeeeeeee
Ahojte,
hlasim prvu pichnutú inj. dekáču, je tu niekto kto stimuluje so mnou ☹ , alebo ste už všetky tehule?
snecka... 😀 ja pojdem až za 2 týždne cca na stimulku...inak, tam akurát vychádzajú mi počas stimulky sviatky velkonočné...neviete ako to funguje počas sviatkov? aj vtedy v car robia? čo ak budem mať ísť na utz akurát na velkonočný piatok? alebo opu výjde napríklad na velkonočný pondelok? 😕
barchee aj mne vychadza stimulka na velkonocne sviatky, ja si myslim ze vtedy robia len nutne pripady, mne sa na bielu sobotu pred dvoma rokmi narodila dcera, a teraz na velku noc zacneme pracovat na druhom anielikovi.
ahoj barchee: si na tom tuším rovnako ako ja, aj ja riešim dilemu, že mne tuším transfer vychádza na veľkú noc 🙂 ...už teraz vieš, že ti budú robiť ICSI?
tak sa zas hlasim na moment,
bojovnici nasi zabojovali a mame 4 mrazacikov
takzre zhnutie....9 vajicok, 8 oplodnenych, 2 v brušku a 4 v chladničke 😀
vcera som sa citila strasne tehotno a dnes sa necitim nijak ...ale mamina uz je po operacii...takze toto ma najviac potesilo, ze uz ma po tom a zvladla to...teraz aby sa dobre zotavila a zvladla dalsiu liecbu a to je nasa priorita....aj ked ona viac mysli na mna ako na seba...no...rodicia... 😉
ahoj luko: supeeer, teším sa s tebou 😀 😀 😀 . Viem, že v brušku máš statočných bojovníkov a zahryznú sa a nepustia! 😀 tvojej mamine prajem veľa zdravíčka. Tak papa a čakáme všetky na pozitívnu správu, že si tehulka 😵
ahoj luko,tak to je super ze vam ostalo tolko mrazacikov a 2v brusko,to musi vyjst,neboj hlavne klud a nehladaj na sebe tehu priznaky,lebo ja som tiez cakala,ze nejake pridu a nic, iba prsia ma stale bolelia a dokonca aj dva dni ma neboleli a preto som si myslela,ze to nevyslo a nakoniec prekvapenie na teste a je to tam BODKA 😵 😵 😵
dakujem...ja som to uplne vypustila...ani optimista...ani pesimista...ako som sa rano zobudila...vravim si...vsak ja sa vobec necitim tehotna 😀 ale potesila ma sprava z centra, ze sa embryjka delia..toho soms a bala...ale dufam, ze ku KET nedojde,
strelka: mna boli prsia cely posledny tyzden...asi z tej stimulacie 😉
to moze byt to su predsa hormony a teraz mas vlastne aj pozastaveny menzes,tak aj z toho to moze byt,ale chcela som ta najma povzbudit v tom,ze netraba panikarit a ze na to aby si bola tehotna staci niekedy len ta bolest v prsiach 😉 ,inak mne sa teraz moje prsia pacia su take plne a pevne a bez implantatov 😀 😀 😀
jaj...tak zvacsenie prs si uz neprajem 😀 staci mi zamaskovat kilecka tehu bruchom 😉 😀
strelka..ty si mala PK? kolko ti vlozili? a mali ste aj nejakych mrazacikov? 🙂

Ja mam v utorok transfer😉 v pondelok sa dozviem kolko z 8 embryjok prežilo.😉