Kto idete na 1. IVF na jar 2010?
ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒
monik oni sa mali malo ziadosti ale aj tak to poslali akosi neskoro, podla toho datumu je poistovne este v termine.
NO, VEĎ TO JE ÚŽASNÉ - a povedali, že toho majú veľa a podľa možností posielajú...... tak som sklamaná....
to čakanie ma akosi zabíja...... len aby som chuť do toho nestratila .... no nič, nechám sa prekvapiť a budem sa snažiť byť milá 😖
monicka...to faaaaaakt??? kks, ja to inak vôbec neriešim, keďže musím ajtak zbytočne čakať celý cyklus kvôli sviatkom... 😖
tak to vidím aj ja 😠
nebojte babenky to zvladnete ja som tiez uz chcela s tym prastit, ale este sa drzim, hlavne ked v tej poistovni to bolo na mrtvom bode, ochvilu vam budu volat nebojte...
a keď Ti potvrdili žiadosť 26.2. (tento rok?) tak už niečo hneď nasadili ? Alebo sa na niečo ešte čaká?
ano tento rok , no ja som mala zrovna po menzese, a tak na 16 den mi nasadili proveru , ktoru uz beriem a zajtra si zacinam pichat injekcie,len sme museli este ist na trial wash test ten nas stal 50 eur.
ahoj baby, ja som dnes 5. deň od vysadenia hak a ms furt nikde 🙄 , také tlaky už mám v podbrušku a nikde nič.. aj.test som si neska robila, negatívny bol...kurňa, dúfam len, že mi tá hnusná hak volačo nedomrvila za ten mesiac...som mala taký krásny cyklus moj 😖 😕
barchee hak ti to trosku pomyli takze ti moze par dni v pohode meskat.
ja som kedysi brala hak a vždy mi došla ms cca do 3 dní...ale teraz...hm...akurát keď netreba tak sa mi naťahuje... ☹
neboj to moze byt aj zo stresu
nemám taký výrazný stres, prácu mám pohodičkovú, všetko je ok :P už neska prišla ms...taká čudná, ale je aspoň ... 😅
Uz si tie vcelicky picham do bruska, taky trosku neprijemny pocit to je, ale dá sa to vydrzat.
🙂
kefalinek, keď začínaš 16 deň , tak to znamená, že aký máš ten program dlhý alebo krátky?
monicka, má dlhý protokol 😉
aha...no ja som dnes volala znova do ISCARu a nič.... oni to predsa poslali až 12.3.2010 a ja hneď po laparke som sa dotrmacala aby som to urýchlila (25.2.2010) a oni až o 2 týždne to poslali. ☹ ...hmmm takže 12.4 môžem čakať.... to budem cca 4 deň ms.... tak uvidím čo potom (asi čakať ďalší mesiac) ☹
monicka neboj, vidis mam dlhy protokol, viem ze to cakanie unavne, ja by som uz najradsej brala mesiac maj aby som mala po tom vsetkom.a ty mas aky protokol??? ja som si tiez myslela ze budem cakat mesiac navyse ale na ten 16 ms den mi dali lieky takze som nemusela cakat.
Ahojte, mozem sa k Vam pridat?
Aj mna caka na jar 2010 IVF.
ahojte neostalo nieoktorej 75 IU puregonu potrebujem surne si zajtra pichnut a uz nemam ani kvapku.Samozrejme nechcem zadarmo.dakujem prosim piste ip
skus temu mam nemam lieky na ivf, je to tu medzi snazilkami, tak isto zozenies.
ahoj rebeca a mozem vediet v akom centre si a aky mate problem 🙂
baby kto z vas uz stimuluje
Ahojte,tak sa hlasim po OPU cele pobedie som prespala ale uz mi je lepsie tak som vas prisla kuknut.Vsetko prebeho v poriadku 🙂 a aj urodicka bola dobra 9 vajicok 4 jednotkove,4 dvojkove,1 trojkove budeme oplodnovat klasickou metodou a zajtra sa dozviem ako sme uspeli
reachell drzim palce
Ahojte,
Martinaaaa ja chodim do Ferti v BA a mam nepriechodne vajcovody a PCO.
A ty? Vidim, ze babatko este nemas..
Reachell tiez drzim palce!
Ahojte aj mna caka prve IVF v zivote,ziadost bola podana 11.3.takze cakame na schvalenie 🙂

takže som volala do dentra aj včera aj dnes lebo je mesiac od podpísania zmluvy (25.2.2010) a dnes mi prosím pekne povedali, že má tam poznámočku -žiadosť poslaná 12.3.2010. - TO SNAD NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!