Kto idete na 1. IVF na jar 2010?
ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒
Rebeca prepac len ta opravim
Snecka 2 IVF 9 vajicok 7 oplodnenych ET? /Helios MT 😵
Rebeca 3 IVF 8.4. - 1. DC /Ferticent 😵
ahojte co sme sa dnes bavili o tych liekoch, poratala som to a urobila tiez foto 🙂
lieky maju hodnotu 1880 euro, poistovna zaplatila 1474, ja 406, mam uz asi vsetky lieky a INJ co budem potrebovat, aspon teda dufam 🙂
mata ahoj ja cakam na papiere a sup horsa ideme nato 😀uz sa neviem dockat .ja budem do kopy platit 800 eu a ostatne poistovna 😀
? nejak vela za lieky, to mas nejake extra special? 😕
Info pre tie, ktore sa chcu zapojit do tabulky poprosim do IP! Dakujem.
Snecka 2 IVF 9 vajicok 7 oplodnenych ET? Vek? Helios MT
Barche 1 IVF caka na konzultacie 27 r. Iscare
Rebeca 3 IVF 8.4.2010 - 1. DC 31 r. Ferticent
Inak Snecka gratulujem k uzasnej urodicke 🙂
Juj babulky dnes som bola na najuzasnejsej navsteve na svete a popijala som skvelu hrusticku. Posledny krat, od zajtra picham. Pomoc! 🙂
😖 ahojte babuľky...pridávam sa k vám...v máji idem na KET...po neúspešnom IVF, KET ma čaká druhé KET...v GYNCARE Košice...mám 1 blastocystu a 5 kontaktných moruliek...tak uvidíme 😖 (34 r.)
jáj, to asi som sa nemala pridať...ste tu iba snažilky na prvé IVF...že?
ináč, ak niektorá bude rozmýšľať na CAR v CZ...otvára sa nové cetrum...Prague Fetility Center-vyzerá to veľmi sľubne...založila som aj témičku na to...ale pri neplodnosti...nejako je to tu rozhádzané, neviem, kde čo patrí! 😖 😲
Info poprosim do IP!
Snecka 2 IVF 9 vajicok 7 oplodnenych ET? Vek? Helios MT
Mata33 1 IVF 33 r. Gyn-Five
Barche 1 IVF caka na konzultacie 27 r. Iscare
Rebeca 3 IVF 8.4.2010-1. DC 32 r. Ferticent
len vcera som si nechala pichnut 1 inj.stimulku pozeram ze nie som sama a papiere ze liecba je schvalena neprisli ma ich zatial len centrum ale cez centrum mi odpovedali za 14 dni od podania
babenky ste sa nejako rozpisali, ja si tiez picham dipherline aj peuregon večer tak o 20.15 je to celkom fajn aspon mam kopu casu a
klud
puregon mam v chladnicke a ja si ho tak o pol siedmej vyberiem aby sa ohrial
baby ja nemam v chladnicke ziadne injekcie, v lekarni mi povedali, ze ich tam nemam davat. mam diphereline a menopur. mozno ine musia byt.
dnes som bola na kontrole 8 DC uvidim co mi povedia ked mi zavolaju o tretej ze aku davku si mam dalej pichat.
vcera som inak dobre traposila pri pichani, najskor si picham diphereline a potom menopur, takze mam pred sebou 5 ampuliek a ja krava sprosta, som si zabudla zmiesat vodicku s dipherelinom a pichla som si len vodicku 😀 cela stastna, ze uz mam jednu za sebou ked som zbadala zvysny prasok, tak ma skoro porazilo 😅
Ahojte 😵
tak dnes je už tretí deň a naše babulky sa maju takto: je ich stále 7 - 3 majú 1známku, 3-2známku, a jedno 3známku, no ten najhorší deň ich ešte len čaká, a to zajtra, zapájajú sa gény spermie, v tento deň najviac embryjok oddíde.
Zuzi máš pravdu tvoje lieky nemusia byť v chladničke, no čo skúsila si šikmý pich. 😎. a ako to vyzeralo na sone, hm?
rebeca mám 32 rokov, a inak robíš chute s hruškou, ja si asi dnes dám červené vínko, myslíte si že môžem?
Walle nie sme tu len baby s prvým IVF. 😉
zuzanabb: no to si tomu dala 🙂🙂 diphereline nemusi byt v chladnicke, menopur nemam to neviem. ale ked povedali ze nie tak isto nie.
snecka a to sa kolko musia vyvijat, bez predlzenia. prekvapilo ma ze tie spermie to tak kazia 🙂
snecka: teda vlastne neprekvapilo 🙂)
mati 😀 veru, ti chlapi musia furt daco pokazit 😵
snecka ja mam tiez 32r. Na sone doktor povedal, ze mi praskla daka cysta a ze na lavej strane mam 2 a na pravej asi 3 alebo 4, neviem ci to je malo ci akurat. este sa dako mozu objavit? asi sa pytam ako blondina 😅
skusala som sikmy pich pri prvej - len tej vodicke 😀 ale asi to fakt menej stipe, skusim este dnes, lebo potom som uz bola vystresovana, ze si musim pichat na az 3x
snecka z kade mas tolko informacii ohladom embryjok a tych veci okolo? kde to citas? 🙂 aj ja by som si to mohla nastudovat 😝
babenky neviete ako je to pocas stimulky s alkoholom, zajtra sa mi vydava kamaratka, a neviem ci mozem trosku vina alebo radsej nie, babo rad?! ☹
Mati keby som nešla na PK tak vklad by bol dnes na tretí deň dnes mali moje embrya 7-8 buniek, keď sú po PK čiže ten 5-6 deň majú okolo 100 buniek ( blastocysta ). Preto tá predĺžená kultivácia vyhádže tie fakt neschopné embryá, z ktorých by aj tak po vklade nič nebolo.
Zuzi ja som od prirodzenia straaaašne zvedavý človek 😀 , a keď sme mali pohovor s embryologičkou tak som sa veeeeľa pýtala, ešte že ma nevyhodili 😀 . Budete mať aj vy pohovor tak sa môžeš popýtať 😉 No najskôr som prečítala na MK dosť tém a potom som sa vypytovala.
Kefalinek ja neviem, aj ja by som si dala vinčisko. Ja síce už nepichám, ale keď som pichala taaak ani kvapku, tak ani ty, OK.
http://www.advancedfertility.com/embryos.htm
skúste prečítať 😉
tu je to s prekladom
Info stale posielajte prosim do IP!
Snecka 32 r. 2 IVF 7 embryjok ET? Helios MT
Cherryl 30 r. 1 IVF stimuluje UZ? Gyn-Five BA
Rebeca 31 r. 3 IVF stimuluje UZ 14.4. Ferticent BA
Zuzanabb 32 r. 1 IVF stimuluje UZ? Helios MT
Kefalinek 26 r. IVF? stimuluje UZ? Helios MT
Mata33 33 r. 1 IVF Gyn-Five BA
Barche 27 r. 1 IVF caka na konzultacie Iscare BA
snecka s tym vinciskom si ma nepotesila, ale asi mas pravdu, musime to nejako vydrzat. 😖
Kefalinek vraj po utrogestan deci cerveneho neuskodi. Ale vydrzime to nejako aj bez vinka, no nie? 🙂
Pozri do papierov od ihliciek, ked tam budes mat alkohol zakazany, tak jednoducho smola...
🙂
bri vecer dami 😀
Info posielajte do IP prosim!
Snecka 32r. 2IVF 7 embryjok ET? Helios MT
Cherryl 30r. 1IVF stimuluje UTZ? Gyn-five BA
Rebeca 31r. 3IVF stimuluje UTZ 14.4.2010 Ferticent BA
Zuzanabb 32r. 1IVF stimuluje UTZ? Helios MT
Kefalinek 26r. 1IVF stimuluje UTZ 12.4.2010 Helios MT
Mata 33r. 1IVF Gyn-five BA
Barche 27r. 1IVF caka na konzultacie Iscare BA
Vsetkym drzim silno palceky!
Vcera sme tu preberali tie ceny liekov. Teraz akurat pozeram ucet z lekarne.
Merional 11,97
ja som doplacala za 12 ks 25,80
Gonal 377,23
ja som doplacala 113,17
Cetrotide 232,03
ja som doplacala 18,34
Cize ako samoplatkynu by ma to vyslo bez pregnylu a utrogestanu 621,23 a cez poistovnu ma to stalo 157,82
Myslite, ze to moze takto byt?
Je tu niektora z Vas samoplatkyna alebo vsetky ideme cez poistovnu?
Som ochotna vlozit do toho cokolvek, len nech to uz konecne vide....
snecka neni tam nic o alkohole pisane ale tak to vydrzime, neni az tak dlho a aspon budem dnes za sofera.
Pre tie ktore sa chu zapojit do tabulky, posielajte mi prosim info do IP!
Snecka 32 r. 2 IVF 7 embryjok ET? Helios MT
Kefalinek 26 r. 1 IVF stimuluje UTZ 12.4.2010 Helios MT
Rebeca_1 31 r. 3 IVF stimuluje UTZ 14.4.2010 Ferticent BA
Cherryl 30 r. 1 IVF stimuluje UTZ? Gyn-five BA
Mata 33 33 r. 1 IVF Gyn-five BA
Janemari 31 r. 1 IVF caka na schvalenie ziadosti Iscare Martin
Barche 27 r. 1 IVF caka na konzultacie Iscare BA

ahoj mirka, ja som cakala tak mesiac, medzitym som behla na laparoskopiu tak to zbehlo rychlo