icon

Kto idete na 1. IVF na jar 2010?

barchee
27. dec 2009

ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒

herriett
12. apr 2010

test bol pozitivny-ale snazim sa radost krotit. kamoska totiz prve hcg mala pozit. a pri druhom jej hodnoty zacali klesat. Takze som to pre istotu nepovedala este nikomu-iba polovicke a tej kamoske.

amigaa22
12. apr 2010

ok, skusam 🙂 ak nechces povedat ako dopadol test, chapem to a silno ti drzim palce. a scim si stimulovala 🙂

amigaa22
12. apr 2010

jeee, medzi tym si sa priznala 🙂 tak este silnejsie drzim palce 🙂 a toto mas kolke ivf od narodenia prveho dietata? a kolko rokov ma prve?

amigaa22
12. apr 2010

kocky, musim sa na chvilu rozlucit, musim zacat nieco varit, mam doma muzika a ten ked je hladny je velmi zly 🙂 tak radsej idem 🙂 ale este sa tu dnes urcite zastavim

herriett
12. apr 2010

amiga ja mam dceru s inym muzom-prvym manzelom. takze prve ivf. veronika ma uz 17-takze hotova slecna. ami ja som si pichala gonal. prijemne varenie

rebeca_1
12. apr 2010

Amiga22 aj k dvom embryjkam ti gratulujem. Boli tu uz baby, co im doktor stopol stimulku. Takze teskaj sa z dvoch krasnych bubliniek. 🙂

Herriett ty tajnostkarka! Moc ti gratulujem, sice potichucky ale gratulujem. Tesim sa s tebou.. 🙂
Aj ja teraz picham gonal, tak snad....

herriett
12. apr 2010

rebeca-budem drzat palce 😵 A dakujem-nechcem sa moc vytesovat. Ale dufam, ze vsetko bude ok.

herriett
12. apr 2010

No, idem sa ja ucit, lebo koncom mesiaca chcem ist na skusku, a nic neviem ☹ Tak zatial pekny den.

snecka
12. apr 2010

Ahojte 😵
takže dve babuľky sú v brušku, tak a už musíme len veriť, a ty amiga ver tiež, to je najdôležitejšie, ja som pri 1 IVF mala tiež vklad blastocyst a nepodarilo sa, a sú tu baby ktorým sa transferovali embryá v takom štádiu ako máš ty a podarilo sa, takže nezúfaj a ver im už teraz. 😉
Herri potichu gratulujem 😵
Rebeca ako pichačky?

rebeca_1
12. apr 2010

Snecka uzasne! Pekne sa teraz nechavaj rozmaznavat! Urcite si to vsetci traja moc zasluzite a manzelik Vas urcite rad obsluzi. 🙂 Kedy si bola na ET, dnes? A blastulky mas transferovane, ze?

Ja picham dnes stvrty den gonal, este zajtra rano posledny krat a potom UTZ a merional. Zatial fajn ale stale sa bojim toho OHSS. Strasne moc, pomoc! Dnes som mala odbery k predoperacnemu vysetreniu a vo stvrtok interne, tak to nakoniec vsetko dobre stiham. Len to BWR, HIV a tam to tretie neviem ci budem mat.... Ale to asi nepotrebujem k OPU.

kefalinek
12. apr 2010

rebeca ahoj ja sa bojim toho OHSS, ale lepsie je na to vobec nemysliet, dnes bola na utz a krcvičke a vraj mame 10 vajicok 6 je 8 mm a 4 su 7 mm, krajkovič povedal, že je to vyborne este mam volat po vysledky a uvidime ake davky nasadia, dnes mam este 150 jednotiek puregon a potom neviem.

rebeca_1
12. apr 2010

Kefalinek uzasne! Potesila si ma takymito spravickami, aj ja chcem.... 🙂
Vo Ferti neberu pri UTZ krv, neviem preco. Podla mna je s krvickou presnejsi ten vysledok, nie?
Drz sa moja!

kefalinek
12. apr 2010

diky neviem v heliose beru krv zakazdym, neboj zvladneme to vsetky

monicka7299
12. apr 2010

byby 😢 stále nič........
monicka7299 33r. 1IVF caka na potvrdenie z poisťovne už 6 týždňov od podpisu žiadosti 😢 Iscare BA už sem ani nechodím pozerať, lebo Vám závidím (aj keď sa to nemá)
Tak nech sa Vám darí 😉

snecka
12. apr 2010

Rebeca 1 bola expandovaná blastocysta so známkou 1, a druhá blastocysta so známkou 2, a určite sa dám rozmaznávať 😵 Nebojte sa OHSS, ale veľa pite, aj keď sa Vám nedá a veľa bielkovín jogurty syry, mliečko..... Kefalinek pekne sa držkáš, 10 je veľmi pekné číslo 😵

kefalinek
12. apr 2010

aj ja si myslim snecka, lebo ja mam len jeden vajecnik, monicka nezufaj myslime na teba, zachvilku nas dobehnes

amigaa22
12. apr 2010

ahojte, tak uz som tu
rebeca, s tou krvou je v kazdom pripade presnejsi vysledok. mne po ultrazvuku dr. planovala OPU uz na piatok, ale povedali mi ze presnejsie to bude ked budu vysledky krvi. no a po vysledkoch krvi mi povedala, ze OPU bude az v nedelu. dakujem, ja viem, ze by som sa mala tesit aj z doch oplodnenych vajicok, ale ked tu citam ake mnozstva mate vsetky ostatne......... 😒

inak ja tiez zacinam mat obavy z OHSS. ono to zvykne nastat az po OPU ak sa nemylim. a ja mam dnes cely den take pocity zvacseneho brucha, stale mi v nom nieco bubla a mam pocit akoby som kazdu chvilu praskla ako ked sa nenormalne ale neromalne clovek prezerie alebo ako keby som z vecera do rana pribrala 10-15 kg. myslite ze to su priznaky OHSS. uz aj zvysim pre istotu prijem tekutin

amigaa22
12. apr 2010

monicka,
ja chodim tiez do iscaru BA k dr. petrovej. prekvapuje ma, ze tam tak dlho cakas na schvalenie ziadosti. podla mna by si ich mala neustale obtazovat a pytat sa. minule som zapocula rozhovor z kancelarie kde sapodpisuju zmluvy a hovorili si tam kocky, ze dostali schvalenu ziadost z poistovne po 6 tyzdnoch a ze na to zabudli. ich povinnostou je urgovat poistovnu, pretoze do 1 mesiaca oni zo zakona musia rozhodnut.

rebeca_1
12. apr 2010

Info do IP poprosim!

Herriett 37r. 1IVF ET 31.3.2010 Krvne testy 12.4.2010 Gyn-five KE pozitivne / zatial len potichucky blahozelame
Snecka 32r. 2IVF 9 vajicok, 7embryjok Transferovane 12.4.2010 2 blastocysty Helios MT / drzime palceky
Amiga22 37r. 1IVF OPU 11.4.2010 3vajicka, 2embryjka ET 13.4.2010
Kefalinek 26r. 1IVF stimuluje 1.UTZ ukazkovy, stimulacia pokracuje Helios MT
Rebeca_1 31r. 3IVF stimuluje 1.UTZ 14.4.2010 Ferticent BA
Cherryl 30r. 1IVF stimuluje UTZ? Gyn-five BA
Zuzanabb 32r. 1IVF stimuluje UTZ? Helios MT
Mata33 33r. 1IVF Gyn-five BA
Janemari 31r. 1IVF caka na schvalenie ziadosti Iscare MT
Monika7299 33r. 1IVF caka na schvalenie ziadosti Iscare BA
Barche 27r. 1IVF caka na konzultacie Iscare BA

amigaa22
12. apr 2010

rebeca v tabulke ti u mna chyba centrum 🙂 iscare BA

herriett
12. apr 2010

ahojte snazilky 🙂 dufam, ze ste mali krasny den. Ja si zajtra idem pre vysledky krvi

rebeca_1
12. apr 2010

Amiga22 dakujem.

Herriett ty ho budes mat zajtra najkrajsi. Este raz ti blahozelam.

herriett
12. apr 2010

rebeca - tak to dufam,ale vidim-teda citam, ze ani tie dve ciarocky este nic neznamenaju. Jedna kocka pisala, ze tiez mala pozitivny test a nakoniec nic z toho nebolo ☹ .Ale poobede urcite napisem ako som dopadla.

rebeca_1
12. apr 2010

Ja viem, ale dvomi ciarkami sa to cele krasne zacina..
A zajtra nam posli tehulkovske virusiky! 🙂

herriett
12. apr 2010

ak tam budu-poslem 😵 Ja som mala pozitivny test iba jeden raz v zivote-aj to bola hormonalna porucha 😀

barchee
autor
12. apr 2010

rebeca- ICSI sa robí len vtedy, ak je nízky počet kvalitných spermii, nezáleží to od počtu vajíčok 😉

ja som bola vo Ferticente, ale som odišla do ISCARE, lebo dr na mňa nespravil dojem...od septembra ma naťahoval furt kvôli volačomu...no môžem sa na taký prístup vyprdnúť.... 😠 V Iscare sme hneď vypísali žiadosť, zobrali nám krv, spravili svoj spg, rozprávali sme sa s embryologičkou, žiadosť mám schválenú....a všetko fičí...vo Ferticente by som ešte musela milión výsledkov zbytočných - bola som z nich sklamaná...dr nebol ochotný sa so mnou normálne kľudne baviť, stále sa niekam ponáhlal...a klamal...a to bol dosť výrazný dôvod môjho odchodu odtiaľ...odišli sme od neho dve...ešte aj bibi odišla....takže to nebol len môj dojem 😠

kefalinek
12. apr 2010

herriet ja som mala tiez len raz pozitivny test a bola z toho operacia 😵

herriett
12. apr 2010

kefalinek-vlastne aj u mna-vsetky vysledky nasvedcovali tehotenstvu, iba usg nie 🙂 a nakoniec bol z toho kyret-lebo lekar si uz nevedel rady. ms nikde-meskalo mi 28 dni a ked prisla, tak trvala asi 1hod. 🙂 Ked som cakala dceru-akosi instiktivne som vedela, ze som v tom 😉

kefalinek
12. apr 2010

vidisto a ja vobec tri tehotenske testy mi vysli negativne, este aj potom ako mi to doktor potvrdil a to mi potvrdil az v 3 mesiaci!!!!

amigaa22
12. apr 2010

barche, ICSI sa robi v pripade ak je zly spermiogram a v pripade ak sa ziska maly pocet vajicok. v iskare v BA ti to budu doporucovat ak budes mat menej ako 5 zrelych vajicok a samozrejme ak je zly speriogram.

kefalinek, ja mam taku istu skusenost s testami, vidu mi pozitivne po troch a naposledy az po 4 tyzdnoch. takze naozaj sa na to netreba spoliehat.