Kto idete na 1. IVF na jar 2010?
ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒
nie ja som mala vrodenu dermoidnu cestu (ludovo povedane svoje nedonosene dvojca v bruchu),ktora mi praskla pre 9 rokmi a vzali mi pravy vajecnik a vajickovod a na jesen som mala zase pre istotu mimomaternicove a museli mi vziat vajickovod, takze tak ja som pripad ,ze ,????
kefalinek: ja som tiez mala dermoidnu cystu, zistili mi ju len nahodou na urologii, mozno nastastie, musela som ist na laparku na vybratie, vajecnik mi ostal nastastie.
mata tak to si mala ozaj stastie ,mne ani vo sne nenapadlo ze takto dopadnem v 26 nemat moznost mat deticky ☹
no za ten vajecnik vdacim iba harbulakovi z GF, je to vyborny lekar. Mala som vtedy 25r. Vtedy som deti este ani nechcela a ni vo sne ma nenapadlo ze raz skoncim IVF. S jednym vajecnikom ale je mozne mat deti (pokial teda je dobry vajickovod) a aj muz 😀
inak ja som ani netusila ze dermoidna - to je predsa tvrda cysta moze prasknut
mata po 18 rokoch praskla ako nic
kefi, ved mas malu dcerku 😵 neboj a vzdy este jeden funkcny vajecnik a maternicu! 😉 uvidis, ze o dva -tri tyzdne budes drzat pred sebou pozitivny tehu test 😵
inak aj mojej kamoske nasli ked mala 15 rokov jej dvojca v tele - z nicoho nic sa jej vytvorila hnisajuca rana nad konecnikom a vytiahli jej z tade vlasy, nechty a zub 😕
to je sila, ja som tiez mala nejake vlasy a tak v tej cyste. kefalinek mas inak krasnu dcerku pozerala som album
zuzi ja verim ze budeme drzat vsetky tehu test 😵
veru mati 😵 to by bolo najuzasnejsie na svete 😉
Herriett 37r. 1IVF Gyn-five KE tehulka / gratulujeme
Snecka 32r. 2IVF transferovane 2 blastocysty ET12.4. Helios MT
Amiga22 37r. 1IVF transferovane 2 embryjka ET14.4. Iscare BA
Kefalinek 26r. 1IVF OPU20.4. Helios MT
Rebeca_1 31r. 3IVF OPU21.4. Ferticent BA
Cherryl 30r. 1IVF OPU? Gyn-five BA
Zuzanabb 32r. 1IVF stimuluje UTZ20.4. Helios MT
Mata33 33r. 1IVF stimuluje UTZ22.4. Gyn-five BA
Barche 27r. 1IVF caka na ms Iscare BA
Stanka04 26r. 1IVF 26.4. kontrolny UTZ pred IVF Ferticent BA
Janemari 31r. 1IVF caka na schvalenie ziadosti Iscare MT
Monika7299 33r. 1IVF caka na schvalenie ziadosti Iscare BA
Cucoriedka 28r. 1IVF caka na schvalenie ziadosti Gyn-five BA
ČO MÁM ROBIŤ ...sakra práce...... Stále nič... Neviete kam by som mohla zavolať keď mám Všeobecnú poisťovňu? Kde schvalujú tie žiadosti? V centre mi neposkytnú číslo... 😠
monicka a ked zavolas na to ich callcentrum nech ta prepoja na to oddelenie kde to schvaluju..
idem skúsiť... ale to som už skúšala minulý týždeň, možno sa niečo zmenilo..... ☹
no zdvihne to niekto iny a mozno sa dozvies viacej 🙂
Ahojte baby, prave som prisla z Iscare...Stimulujem od stvrtka a dnes som mala kontrolny uzv a krv, a napriek silnym davkam gonalu len 2folikuly ☹ Od dnes picham aj cetrotide a merional, vo stvrtok idem zas, tak uvidim. Som dost pesimisticky naladena ☹ Hoci viem, ze mozu byt vajicka aj v obidvoch.... ale aj v ani jednom ☹
Drzim vam vsetkym palce, aby sa vam podarili 2 ciarky // 🙂
kacicka: no od stvrtka to nie je este nejak kratko?
aku davku gonalu mas
Takže zhrnutie ohľadom mojej žiadosti podpísanej v iscare BA 25.2.2010 po telefonovaní na Všeobecnú poisťovňu na centrálu, generálne riaditeľstvo , Ružovú dolinu a späť krížom-krážom som do dnešného dňa zistila nasledovné:
25.2.2010 -žiadosť Iscare BA
12.3.2010 -zaevidovaná žiadosť v poisťovni Dôvera!!!!!!!!!! (sem ani nepatrím)
23.3.2010 -1.krát volám či náhodou nie je schválená nakoľko som myslela, že od 25.2 už ubehol mesiac. V centzre povedali, že to trvá lebo sa zlučujú poisťovne.
26.3.2010 -znova volám či náhodou
1.4.2010 -znova volám
6.4.2010 -znova volám
7.4.2010 -volal môj partner, pretože už som podľa nich bola netrpezlivá
9.4.2010 -volám a bolo mi povedané, že už je schválená ale musí žiadosť fyzicky prísť do centra
12.4.2010 -odišla žiadosť z Dôvery do Všeobecnej poisťovne
13.4.2010 -dorazila do Všeobecnej ale na Ružovú dolinu
15.4.2010 -volám a je mi doporučené aby som zavolala na druhý deň
16.4.2010 -nikto nevolal tak opäť volám 11.30 a dozvedám sa, že je na Ružovej doline ale už je všetko na dobrej ceste a nemám volať - oni sa ozvú (z centra)
16.4.2010 -volám opäť a pýtam sa : "Nepomýlili ste sa náhodou? Veď ste mi vraveli, že je schválená a čakáme na poštu. Ste si istá, že určite ide nás?Veď nám to asi nie je súdené, lebo najskôr ju pošlete až o 2 týždne od nášho podania a teraz ne na Ružovej doline.... a ona na to, že: "Nebuďte vzťahovačná, to preto, že sa zlúčili poisťovne"...a ............ticho..............lebo si asi uvedomila ako nás oklamala................ Navrhla som, že si po žiadosť pôjdem a osobne si ju zanesiem na generálne na schválenie - nestihla som, lebo:
16.4.2010 -odoslaná na generálne riaditeľstvo VZP
20.4.2010 -ani na generálnom ju ešte nemajú a tam keď dorazí tak vlastne budem čakať na schválenie ale pani bola zlatá (len neviem komu môžem veriť), že to pourguje
.......................................................................................................................................................................................................................................
takže teraz čo?????????????????? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ako ma mohli takto sprosto klamať v iscare??????? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kam sa mám ísť sťažovať??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!! Z Ú F A L S T V O !!!!!!
Matka, neviem ci dlho, alebo nie, ale okolo 25. by som mala mat OPU. Picham si 225jednotiek gonalu, a od dnes aj cetrotide a 75j.merionalu. A ked teraz dr videl len 2, nemyslim ze by este nejake dobehli a dorastli naviac. Samozrejme ze by som sa tesila 🙂 Ale ako som uz hovorila, aj jedno by nam malo stacit, ze? 🙂
kacicka to je nejaky super rychly protokol, ja stimulujem od 6.4 hned po velkej noci, gonalu mam len 150
mata, ty máš dlhý protokol, kacicka má krátky...ja mám tiež krátky, to je 10 dní stimulácie 😉
sa mate teda, zavist 🙂 kedy sa dava kratky?
neviem presne, ale ja som zdravá...problém sú mm spermie...takže asi preto mám krátky protokol...keby bol problém u mňa, asi by som mala dlhý...záleží od diagnózy asi 😉
monicka ani ja stale neviem na com som zajtra je 6 tyzdnov od vypisania a stale nic a to nam povedali ze sa do 6 tyzdnov ozvu.Mam tiez vseobecnu a ako vidim tak budem cakat este asi mesiac alebo dva kym sa to niekam posunie.
kacicka, ja mam tiez malo vajok, v pravom 3 a v lavom vajecniku su dva ale s tymi nepocita, tie su male. Mam dlhy protokol. Piatok 23.4. mam OPU. Najskor som si pichala 150 jednotiek a potom mi zvysil na 225.
barchee neviem ci je ta teoria spravna, lebo u nas ma priatel zly spermiogram a mam dlhy protokol, aj ked je pravda, ze neviem ci som uplne ok, lebo mi nezistovali ci mam priechodne vajcovody.
kefi ako dnes? som si az potom uvedomila ked si sa na mna pozrela, ze si to ty 😅 a preco ste meskali? ci ste zaspali? kolko mas vajok? ake to bolo? boli ta nieco? drzim palce!
zuzana, veď vravím, že neviem či je to tak...len som si to myslela 😉 prišlo mi to logické...laparku nerobili ani mne...ak je blbý spg, tak je to vlastne jedno či sú vajcovody priechodné...
Ahojte baby,takze vcera som mala OPU odobrali mi 18 vajicok,z toho 12 jednotkovych,3 dvojkove a ostatne trojkove,mam PCO a teraz cakat do soboty,mali by k tomu davat rovno aj lieky na ukludnenie.Dnes rano som im volala oplodnovali mi 16 vajicok a oplodnilo sa 14.

jaaaaaaaaaaaj to som netusila, som si myslela, ze druhy mas v poriadku, ale ty vlastne druhy nemas, tak preto 😝 chuda moje. A to sa ti ako stalo? Ci vyvojova chyba alebo ti ho uz predtym vyoperovali?