Kto idete na 1. IVF na jar 2010?
ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒
Mata33 2 embryjka mi vkladali. 🙂
aaa takze budu dvojicky ;)
mata, asi hej...asi je to podla uváženia lekára 🙂 idem pozreť dnes na flóru...kúpim si nejakú maličkú kvetinku preš ťatstie 😅 manžel ma zas sprdne, lebo už ajtak máme plný byt kvetov, už ich nemám kam dávať 😀 ale keď ja im neviem odolať kvetinkám 😀
rebeca - aj ja si dám 2 😵
Práve mi volali z generálneho riaditeľstva, že dorazila žiadosť a je potvrdená 😀 budúci týždeň na podpis a budúci týždeň by mala dojsť do centra....
😀 😀 😀 😀 😀 😀 úúúžasná správa na víkend....
a to som sa s tým zmierila a vybavili sme si chatičku na odreagovanie a zrazu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
rebeca - od 9DC a koľko je to prosím dní?
musím totiž vopred nahlásiť dovolenku (nemám zástupcu)
Matka ja by som pokojne prijala aj the tweens. 🙂
Moni v prvom rade gratulujem, to je uzasna sprava.
🙂
Vacsinou vkladaju dve embryjka alebo blastulky.
36 hodin pred OPU musis byt ako v bavlnke, nic nerobit. Po OPU nedoporucuju ist do prace a po transfere je to na kazdej z nas ako sa rozhodneme. Ja budem doma 18 dni, co sa tyka IVF.
monicka to je priam neuveritelne po taktom case tak si oddychni v tych bojniciach a pomaly zacnes tiez 🙂
zuzka ako sati citis a aka bola uroda
caute baby po dlhom case som tu aj ja 🙂
monicka gratulujeeeeeeeeeem k tej ziadosti
monicka no konecne gatulujem a uz sa to eozbehne neboj 😝
ahojte baby
Prisli sme domov uz o 13:00 len som do teraz spala, lebo som ako otapena z tej narkozy. Vybrali mi 4 vajka co ma dost prekvapilo, lebo som cakala len 3. Len nie su az takej dobrej kvality. Embryologicka povedala, ze nemam ani jedno jednotkove, len 3 vajka dvojkovej kvality a 1 ks trojkovej kvality. Tak som trochu ostala sklamana, lebo na izbe lezala baba ktorej vybrali az 20 vajicok a az 9 ma jednotkovych a zvysok dvoj a trojkove. Ale embryologicka povedala, ze este nie je vsetko stratene, lebo ona ich najskor oznamkuje podla vyzoru a farby, takze moje tmavsie mozu vyzerat, ze su menej kvalitne, ale po vycisteni mozu byt v poriadku. A hlavne sa uvidi rano zajtra o 8:00 ci sa oplodnili. Som si myslela, ze to mi povedia uz dnes, ale vraj az zajtra si mam rano volat. Takze vlastne este neviem stale ako na tom som.
Neviete ci otehotnela nejaka aj s dvojkovymi?
A este baby, tie co mate po OPU, utrogestan ste si vlozili hned v ten vecer alebo az rano? Lebo na papierok od embryologicky je ze vecer po odbere sa vklada a od doktora mam, ze na 1. den po odbere. To som si vsimla az teraz, ze sa im to nezhoduje.
monicka gratulujem k schvaleniu! 😉
rebeca opatruj si bublinky, nech su z nich o osem mesiacov riadne "bubliny" 😀
zuzka ja teda nemam este po opu ale v papieroch mam pisane pokyny ze prve 2 tablety vecer po odbere vajicok zapije, potom pokracuje vkladanim 3x2 tb denne, alebo pokracuje v zapijani... Cize po zakroku asi nie je vhodne hned vkladat v ten vecer..
Zuzi dakujem, hladkam brusko a uzivam si to. 🙂
No vidis... mile prekvapenie, cakala si 3 vajicka, su 4. Skvele Zuzi.
Drzim ti palceky, urcite budes mat rano pozitivny telefonat. 🙂
Utrogestan vkladas uz dnes vecer, nie zajtra..
zuzana: uz by som tiez mala rada po OPU, teraz len trpnem do nedele ci mi trochu podrastli folikuly :( mam zvysene davky liekov
zuzka az na druhy den po OPU ja som sa na to pytala, tak to je fajn
monicka GRATULUJEM
Muz dnes volal do centra a ziadost este nic ale ze mozme ocakavat kazdym dnom 🙂
no super 😀 teraz neviem co...
v papieroch od emryologicky sa pise: "vecer po odbere vajicok, zacnete uzivat:
Utrogestan - zaviest 2 tbl. vaginalne na noc a 2 tabl rano (dalej kazdy den)
A dnes v lekarskej sprave: Utrogestan 2x2 tbl. (vhodnejsia je vaginalna aplikacia). Zaciatok uzivania tabliet je 1. den po odbere vajicok.
kefi, ti si sa na to opytala Krajka, ci si volala embryologicke ci koordinatorke?
jaaj ja sa stastna hlasim. Uz aj nam schvalili 😀
A v pondelok idem na krv do centra, 3. DC popri pichani, tak to som zvedava ako veci budu pokracovat. No a som este si stihla urobit radost, a vyskusat kadernictvo v Eurovee a vydarilo sa tak sa velmoo vytesujem. 🙂 a na dovazok ide vikend 😀
rebeka diky, normalne sa bojim co mi povie rano.
mati, neboj, oni podrastu, aj mojim sa nechcelo a dako sme uz dobacovali 😉
teda, gratulujem vsetkym k schvalenym ziadostiam - zeby sa riadili podla lunarneho kalendara v poistovniach? 😀
zuzka mne to vravela Gatova
kefalinek ako pokracujes som tu dlho nebola
🙂
barchee tak ty uz stimulujes mne uz snad buduci tyzden vypisu protokol dufam, ze kratky idem tam v stredu tak sa toho uz pomaly dockam aj ja 🙂
aha, tak dobre, urobim teda tak ako mi napisal dnes Krajko v tej lekarskej sprave. Teda, ze zacnem az rano. Mozno je to individualne u kazdej pacientke inak a ten papier od embyologicky bol taky vseobecny...
ako sa maju kefi embryjka? kedy tam mas volat?
martina, hej, už fičím 😀 zajtra je 3.deň...dnes som strašne unavená, aj tlak je naprd, k tomu ma bolia strašne kríže, pobolievajú vaječníky dosť....dúfam, že v pondelok si uvidím už bublinky malilinké 😉
Ahojte 😵
ZuzanaBB ja som vkladala hneď ten večer po OPU, čiže vlož si už dnes, a gratulujem k odberu, neboj musíš im len veriť 😉
Baby trosku som tabulku preriedila, ste v nej len tie, ktore mi posielate info do IP....
Snecka 32r. 2IVF transferovane 2 blastocysty krvne testy 26.4. Helios MT /Snecka drzim palceky
Rebeca_1 32r. 3IVF transferovane 2 embryjka krvne testy 7.5. Ferticent BA
Kefalinek 26r. 1IVF ET 25.4. Helios MT
Zuzanabb 32r. 1IVF ET? Helios MT /Zuzi, rano ta telefonat z centra urcite potesi
Kacicka33 33r. 3IVF OPU25.4.? Iscare BA
Mata33 33r. 1IVF UTZ 25.4. Gyn-five BA /Matka neboj do nedele krasne porastu
Cherryl 30r. 1IVF ET? Gyn-five BA
Cucoriedka 28r. 1IVF ziadost schvalena Gyn-five BA /Cucoriedka gratulujem ti ku schvalenej ziadosti
Stanka04 26r. 1IVF caka na schvalenie ziadosti Ferticent BA
zuzka ja mam volat zajtra rano o 7.30 a uvidia ci pojdeme hned na vklad alebo az pondleok no vcera sa drzalo vsetkch 9 stale ich mame a stale su jednotkove no vraj dnes je krtiticky den tak uvidime ako budu vyzerat rano
Kefalinek to je uzasne. Aj krasny pocet, aj vyborna kvalita.
Zavidim ti.... 🙂
Drzim palce!
Čaute babule, je tu niekto, kto si podával žiadosť na IVF začiatkom marca alebo neskôr do všeobecej poisťovne a už ju má schválenú?
diky rebeca len , aby to vyslo, mi sme klasickou metodou tak som z toho trosku milo prekvapena 😅

barchee to pichanie asi na odporucenie lekara, niektore lieky sa asi daju aplikovat tak aj tak..