icon

Kto idete na 1. IVF na jar 2010?

barchee
27. dec 2009

ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒

apple7
28. apr 2010

ano, rano to tvoj mm odovzda a ty prides trosku neskor, aby to stihli upravit a potom sup na to...
je to bezbolestne ...neboj sa... 🙂

moncici
28. apr 2010

Dakujem velmi pekne už je to naša posledná šanca ja mam dve velke deti ale môj terajši manžel ani jedno tak by som mu chcela trošku chcela dat nech si to užije byt tatkou,ešte raz ti moc a moc dakujem 🙂

kefalinek
28. apr 2010

snecka keby to tak bolo, ze ta budem nasledovat
😉

mata33
28. apr 2010

barchee: mna tiez pobolievali vajecniky, niekedy viac niekedy menej

baby uz mam termin na OPU idem v piatok 🙂 drzte pls palceky

Stanka RTG ani mne nerobili to je zbytocne... tak sestricka fakt nejaka krva

kacicka33: tvoj prispevok som musela citat 3x, a este som neverila, je to smutne, mrzi ma to a trosku zneistuje ako ja dopadnem :( ale na dalsi krat to musi vyjst!!!

baby po tej HCG injekcii nezvyknu byt nejake problemy? Myslim ten pregnyl co sa picha vecer do svalu

apple7
28. apr 2010

Ahoj mata33,
po tej inekcii je to v pohode, neboj sa..mne ju vzdy pichol mm a zvladol to na jednicku 🙂

cherryl
28. apr 2010

Aj mňe pichá injekcie mm a som veľmi spokojná 🙂 12DC hádam mi už v piatok dajú nejaký termin na OPU 😎

mata33
28. apr 2010

to mate teda sikovnyyych manzelov 🙂 mne pichne zdravotna sestra vecer

mata33
28. apr 2010

takze ziadny stiplak to neni?

kefalinek
28. apr 2010

mata neni to stipak len viem, ze par dievcatam potom z neho ostalo zle tak na vracanie alebo bolesti hlavy ale je to len chvilkove,mne to tiez pichla zdravotna sestra. 😎

cherryl
28. apr 2010

Mata 33 ,na jednu stranu veľmi nešikovných mm inak by sme tu asi neboli ale aspoň ze si to nejak kompenzujú a prežívajú to s nami a snažia sa 🙂

stanka04
28. apr 2010

cherryl: 😀

cucuriedka
28. apr 2010

kocky a ten pregnyl sa dava do svalu ci kam? Ja mam sice svokra doktora.. no jeho manzelka hovori ze on moc dobre nevie pichat 😀 tak rozmyslam ze si skocim na pohotovost... ale ak by to bolo rovnako ako ostatne injekcie do brucha co sa davaju... tak to by som mozno aj sama zvladla. Preco tu jednu injekciu specialne musi davat zdravotny personal? neviete?

barchee
autor
28. apr 2010

pregnyl je do svalu, ja si ho tiež na pohotovosť pojdem dať pichnúť 😉 teda ešte ho nemám , ale zajtra mi ho pravdepodobne predpíše dr 🙂 tie bolesti vaječníkov mi volako ustúpili odkedy pichám ten orgalutran - teda od včera 😝 dúfam, že je všetko ok a nezovulovala som skorej...bo aj to sa môže stať 😖 ale šak práve ten orgalutran je na to, aby zabránil predčasnej ovulácii pri stimulke...cucoriedka, aj si aj ten merional chodím dávať pichať, tiež je do svalu, len orgalutran si dávam sama do brucha 😉

cucuriedka
28. apr 2010

Barchee, dakujem za info. Tak to preistotu pojdem na tu pohotovost aby som sa vyhla modrine 😉

jujuuuj, to sa vazne moze stat ze aj zovulujeme skorej? 😲 mna inac tiez uz picha kade tade pri vajecnikoch, je to neprijemne a popravde tiez chodim sem tam ako kacicka, lebo aj ked to uplne ze neboli, tak je to take nepohodlne. V sobotu idem z gonalu na pergoveris (nieco silnejsie od gonalu), a v pondelok na kontrolu ci vajecniky reaguju tak ako maju.. Ozaj, a v kolky den DC +/- by som sa asi mala dozvediet kedy bude OPU?

sandy16
28. apr 2010

čaute babule, môžem sa k vám pridať? Musím sa s vami podeliť o super správu. Dnes mi volali, že nám potvrdili žiadosť a 13. mája ideme na prvú konzultáciu s koordinátorkou.....jupi jup. 😵

martinaaaaa
28. apr 2010

ahojte baby ja uz konecne zacinam stimulku 24 DC dnes som bola v centre a mam dlhy protokol tak ak sa zadari v marci bude babetko 🙂

martinaaaaa
28. apr 2010

sandy gratulujem ja som sa tiez hrozne tesila ked mi schvalili ziadost 🙂

cucuriedka
28. apr 2010

ahojte kocky, vitajte 🙂 🙂

mata33
28. apr 2010

baby ďakujem. už sa blíži tá hodina pregnylu začínam byť trochu nesvoja. ale ráno to bude súper už žiadne Inj do bruska, teším 🙂

mata33
28. apr 2010

sandy: s koordinátorkou?

mata33
28. apr 2010

Cheryl: este že to tí chlapi nečítajú 😀

mata33
28. apr 2010

Barche ten orangutan ja nemám tak snáď mi neodplavaju z tých folikulov skôr ;)

zuzanabb
28. apr 2010

ahojte baby, tak dnes som mala ET. Z tych nasich troch bojovnikov prezili sice vsetky do dnes rana, ale jedno sa akokeby prestalo dalej vyvijat, stale bolo na tom istom... druhe bolo lepsie, ale povedala, ze pockame ci dozreje do zajtra a ak ano, tak ho zamrazime (ale nedavala mu tiez velku sancu) a len jedno ostalo ukazkove, dala mu znamku 1 a to mi dnes okolo 11:15 vlozili. Takze mam jedno kuriatko v brusku a poprosila som ich, nech mi ho tam prilepia sekundovym lepidlom 😉 😅

Doktor mi hovoril, ze mam dnes oddychovat, ale ze od zajtra mam fungovat normalne, len sa trochu setrit, ale nic mimoriadne. A ohladne sexikovania zacal sam, ze dva dni pauza a potom ze uplne v pohode... sranda, ja by som asi ale naozaj radsej pockala.

solinka
28. apr 2010

zuzanabb držkááááááááám palčeky!!!!!! 😉

zuzanabb
28. apr 2010

z pregnylu mi nic nebolo, takze smelo 😉 a pichala mi ho zdravotna sestra do zadku a vobec to nestipalo.

moncici aj ja som bola minuly rok na inseminacii a vobec sa toho nemusis bat. Dobre ti to apple vysvetlila. To zavadzanie spermii neboli a trva to len chvilku. Drzim palce!

kefi, mozno si toto babo povedalo, ze ta nebude trapit zubami 😉 ved kazde tehotenstvo je ine a vynimocne a neporovnavaj to s tymi predchadzajucimi 🙂 inak sa ako citis? este ta pobolieva brusko? prsia ako?

zuzanabb
28. apr 2010

dakujem solinka 🙂

snecka
29. apr 2010

Zuzi opatrujte sa, užívaj si tehulkovanie 😵

snecka
29. apr 2010

Kefi a to je jasné že to tak bude, toto je šťastná téma, uvidíš 😉

barchee
autor
29. apr 2010