icon

Kto idete na 1. IVF na jar 2010?

barchee
27. dec 2009

ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒

maryah
4. jan 2010

ahoj, to je super, ze si spokojna z gynekologyckou pretoze to je velmi dolezite... ja mam tiez super dyndu... velmi mi pomohol 🙂 ...

barchee
autor
4. jan 2010

hej, to je dôležité, som veľmi rada 🙂

snecka
5. jan 2010

Ahojte 😵
ja mám supiš správu 20.01.2010 idem na konzultáciu k 2 IVF, práve mi volali z centra že mám schválenú žiadosť. 😵 , takže jedeme do toho, predpokladám že od polovice februára. 😉

barchee
autor
5. jan 2010

snecka to je super 😀 velmi držím palec 😵

marrad
5. jan 2010

ja si idem na na buduci tyzden pred 1. IVF, takze nie na jar ale este teraz v zime....

janula18
5. jan 2010

Ahoj snecka. Tak gratulujem.
Kedy ste si dávali žiadosť a akú máš poisťovňu?

snecka
5. jan 2010

Dakujem, to je ešte len začiatok, už aby ste mi gratulovali, že som tehu 😵 😅
Mám všeobecnú a boli sme 18.novembra podpísať žiadosť a 19.11 so im posielala mailom potvrdenie s poisťovne že nemám nijaké podlžnosti, musela som to ísť vypýtať na poisťovňu, to bola pre mňa novinka.
Jani a vy ako?
Barchee ty až v máji? To s kým tu budem stimulovať ☹

vevericka80
5. jan 2010

snecka....asi so mnou budes stimulovat 🙂 ja idem 22.januara na ultrazvuk a po decapeptyl

snecka
5. jan 2010

Veve super, no ty budeš trošíčku predo mnou, budeš tu nakúkať do tejto témy lebo viem že chodíš do temy Splnu myslím? sľubuješ?

vevericka80
5. jan 2010

ano chodim do temy spln, ale aj sem urcite obcas nakuknem 😉

dasah
6. jan 2010

ahojte som Mariah sestra rozpravala mi o vas, ak mozem rada by som sa k vam pridala,az na to ze tu je tema ina pretoze ja idem na IVF uz po treti krat poistovna mi schvalila ziadost,tak startujeme teraz 8.1 takze vsetkym Vam drzim palceky a hlavu hore bez stresu

sabina897
6. jan 2010

Ahojte,
snecka to je super, že už máš nejaký záväzný dátum, kedy sa to všetko začne a Ty tiež veverka.
Ja ešte čakám na schválenie žiadosti, ale dúfam že začiatkom februára k Vám pristúpim.
Mariah vítam ťa tu, ja tiež celkom nepatrím do tejto témy - ideme na2.IVF, ale to nevadí. Držím palce nech sa Ti štart podarí a budeme Ti môct ako prvej z nás gratulovať. A aký je u Vás problém? Ak to nie je tajomstvo.

dasah
6. jan 2010

no asi som tio sle napisala som dasah a mariah je moja sestra u nas je problem,ze manzel nemoze mat vobec deti,to znamena ze ja idem na IVFale budem mat darcu.J som totisto uz starsia a snazime sa alebo sme sa snazili uz 16 rokov

barchee
autor
6. jan 2010

dasah....máte môj obrovský obdiv... 🙂 neviem, či by som toto dokázala.... 😕
snecka...ja idem len teraz na 1. HP...takže cca v máji to bude až 😉

ninockaskv
6. jan 2010

baby, ja po nasej posednej skusneosti som sa zmierila s tym, ze vsetko bude tak ako ma byt...

dosah, 16 rokov.. to neviem, ci by som zvladla..

vsetkym ostatnym vam zelam vela stastia, minule som sa dozvedela o babule, ktora viac ako 10x potratila, kym prislina pricinu, co to je.. a nakoniec mala zdrave babo..

tak nam vsetkym drzim palec!! 😀

dasah
6. jan 2010

babenky ja verim tomu,ze vsetky mamte tadi male babenky a deticky,takze isto by ste kazda jedna zvas sa snazila aby ste spravili vsetko pre to aby ste tie deticky mali a ako vydite ani taka tlha doba ma neodradila napriek tomu ze uz mam pomali 36 rokov,aby som spravila vsetko pre to.Takze hlavu hore a hura dopredu.............a hlavne moja velka rada ziadny stres a aj nervy by mali byt v poriadku,hlavne nemysliet na to najhorsie........dufam ze budem ta co vam da slu a som jedna zvas co caka na zazrak 😀 😀 😀 😀

ninockaskv
6. jan 2010

dosah, 36 rokov je este v pohode, ved rodia aj starsie babulky.. prvorodicky.. dne snic nie je nemozne.. ked sa do toho obujes, .. vsetko dobre dopadne.. no nie< 😀

dasah
6. jan 2010

ja si tiez myslim,ale aj ja budem zaradena tiez medzi prvorodicky v takom veku a dufam ze do tretice nam to pojde,ved sa hovory do tretice vsetko dobre 😀 😀 😀 😀 😀 😅 😅 😅

janula18
6. jan 2010

snecka, my sme vypisovali 3.12. žiadosť a asi o týžden som im posielala to potvrdenie, tak to asi budem ešte dlho čakať kým nám to schvália 😒
Inak som sa pýtala Krajka na ich stránke ohladne toho vkladu na 3 den, a napísal mi že to sme sa museli zle rozumieť, že ešte nikomu vraj neodmietli to spraviť ak to chcel.
Tak asi uvidíme ako to bude potom v skutočnosti a ako sa všetko vyvinie.

snecka
7. jan 2010

Ahojte babulky, ja už pracujem, lebo práca šľachtí, vstávať a cvičiť, šup. šup
Dasah, vitaj aj ja som sa im sem votrela, nás čaká 2 IVF, dúfam že aj posledné. 😉 a dúfam že ti táto téma prinesie šťastie. 😉
Jani 😀 , čítala som ťa na faq Heliosu, hneď som vedela že si to ty, lebo ti to nedalo pokoj, máš pravdu uvidíme čo sa bude diať, možno fakt je lepšie vkladať na 3 deň, predsa prirodzené prostredie pre embryjko je lepšie ako nejaká petriho miska. 😉 A neskúsiš tam zavolať predsa je už mesiac, možno to tam sušia. 🙂 a chcú ušetriť na telefón. 🙂

barchee
autor
7. jan 2010

baby, dnes som si to zhruba počítala a pri 28 DC by som mala mať posledný HP hotový cca 11.3. 😀 to by bolo velice faaajn, som myslela, že to bude dlhšie trvať...ale ma to potešilo, to znamená, že ak by poisťovňa schválila žiadosť, tak v polke apríla by som mala začať so stimulkou 😀 juchúúúúú 😎

dasah
7. jan 2010

no to som zvedava ako zajtra dopadnem ja...co mi povedia a ako zacneme 🙂 🙂 🙂

vevericka80
7. jan 2010

ahojte 🙂
dasah drzim ti zajtra palceky

kacarina
7. jan 2010

ahojte, vsetky vas pozdravujem a zelam vsetko len to naj naj v 2010 ... pridala som sa v decembri k vam, ale moc nepisem, len nenapadne citam 😅 ... dnes vas musim docitat, co nove za posledne dva tyzdne...

mne dnes volali z centra, ze mam schvalenu ziadost na 2.IVF, tak teraz doriesime moju nechodiacu mrsku, este nejake ine vysetrenia, vo februari konzultacia a niekedy v marci snad hura do toho 🙂

drzte sa!

tremonti
7. jan 2010

barchee na tej prvej strane si dal super video o ivf,je to dost neuveritelne co sa uz dnes vsetko da spravit,kocky ja koncom januara idem prvy krat do ivf do splnu v ke,odporucane mame icsi mm ma 94 patolu ale mnozstvo ok a ja mam zle hormony a PCO.drzim nam vsetkym palce aby sme sa aj my mohli tesit z malych bambuliek

barchee
autor
7. jan 2010

ahoj tremonti 🙂 to video je úplne super, ja som to s úžasom sledovala...našťastie pre nás, že tá veda je už v takomto pokročilom vedomostnom a technickom štádiu 😉 to ISCI je tam krásne vidno 🙂

maryah
7. jan 2010

caute babeny, schvalili nam ziadost tak sme moooc radi 😵 😵 😵

kacarina
7. jan 2010

maryah blahozelam, aj ja sa prave vytesujem zo schvalenej ziadosti 😅 😀

maryah
7. jan 2010

to je super kacarina, do ktoreho centra chodis?

kacarina
7. jan 2010

Gyn-Fiv v BA