Kto idete na 1. IVF na jar 2010?
ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒
my sme v heliose v martine... 19.1. ideme na pohovor s koordinatorkou a tam nam povie dalsi postup...
ahojte....maryah, kacarinka blahozelam k schvalenej ziadosti 🙂 teraz to pojde rychlejsie 😉
tremonti mozno sa tam stretneme 🙂
ahojte, som veľmi rada že sa tu začína takáto téma, doteraz som si čítala príspevky, len som nemala odvahu sa zapojiť, no dnes sa mi ozvali z centra s tým, že mám schvalenú žiadosť. Rada by som sa pripojila k vám
ahoj majaja, tak to je super sprava, to velmi potesi a vitaj medzi nami... v ktorom centre si?
majaja:mne tiez dnes 🙂 🙂 🙂
zdravim a pripajam sa, vidim to u seba tiez na jarne IVF 😉
ahojte..aj ja podstupujem 1.IVF-ICSI...uz mam pichnuty 2.krat puregon... 🙂 mozem sa pridat?
ja idem az o dva tyzdne dohodnut protokol na stimulaciu, skoda, ze dokyna nemala skor volny termin, mozno by soms tihla uz februar...ale co ...ked sme tak dlho cakali, uz chvilu vydrzime...a v marci mam narodky, tak treba si dat darcek 😀
luko pekny darcek by to bol veruze..drzim palce🙂
dakujem, podobne 😉
😉 a luko kolko sa snazite?my nieco cez 2roky... 😒
jaaaj, no u nas to sa tazko hovori...ked to zratam...mozno pol roka len..lebo hned potom mi zistili cystu, endometriozu, bola som na operacii, hormonalna liecba a odporucili mi hned IVF z dovodu toho, ci mam dokonale pripravene telo na IVF....mohli by sme sa snazit aj prirodzene, ale museli by sme to stihnut hodne rychlo, kym sa opat endometrioza vytvori (to moze byt pol roka, rok...nikto nevie),
ja mam este jeden zrasteny vajcovod (co nevylucuje prirodzene pocatie, druhy preberie jho funkciu),
drahy ma nie moc dobry SPG (fajcenie,s tres, nadvaha)...ale zas ani nie najhorsi.
Teraz beriem este HAK, aby sa endometrioza nestihla objavit, kym pride IVF. Taaakze tolko moja historia 😎
Babulky drzim vam vsetkym palceky, ja moc nestiham prispievat ale citam vas priebezne, tak uz sa vam to niektorym krati 🙂 , nam sa zatial IVF odklada, musime sa najprv s mm preliecit antb, potom 2 kontroly a az ked to bude ok tak potom si pojdeme podat ziadost...to vychadza tak na maj - jun a to som si myslela ze februar az marec to isti 😒
no luko tak mas toho dost..to je v dnesnej dobe hrozne..kadzy nieco mame...ale nevadi..esteze mame IVF a ICSI 😀 a kedy asi by ti mala vyjst stimulka?kedy tak asi ratas?
yasmine vy sa pekne preliecte...a potom sup sa na vec 😉 budeme ta tu poctivo cakat a podporovat ako aj ty nas 🙂))a mozno sa budeme este stale povzbudzovat navzajom 😖
No múdrejšia budem 20-teho vtedy mam termín u doktorky😉
drzim palce dobru noc zienky..idem ta do hajan..som mrtva... papaaaa
😵 Dobré ránko ,
a to som si myslela že budem stimulovať sama 🙂, juj tak sa teším že vás je toľko.
Blahoželám ku schválením žiadostiam a Maria uvedomuješ si že ty budeš naša prvá tehula. 😵
Marya ty máš moj termín 😎, najskor mi ponukli 19.01. ale som nemohla, lebo kolegynka ide na tehu sono, tak idem 20.01., na svoje narodky 😵 , fu že 32 rokov ☹ , starnem no čo už.
dobre ranko...snecka este nic nie je iste..prv musim mat nejake vajicka..potom nejake spermijky..a potom sa musi vytvorit embyo..hahha je to dlhy proces aj ked v kratkom case... 😅 ale tesim sa ako male dieta na svoju hracku..aj ked je to asi slabsie prirovnanie..proste sa tesiim nekonecne velmi..ale mam brucho ako slon baby....proste sfuknuteeee...nenormalne...a picha ma kade-tade...a vcera v noci mi prislo zle..na zvracanie...no som myslela ,ze tu bez muza asi umriem..a ani dnes tu nie je ☹
snecka 32 je krasny vek..akurat kamoska ma 32 a caka babo... aj ty budes..a 20.1: ides na stretko do centra ,ci co?
prajem vsetkym pekny den
Maria áno 20.01 si idem už hádam aj po liečiky, Proveru a Dekáč a okolo polovici februára začnem stimuláciu 😵
Aj mňa bruško pobolievalo, ale nikdy mi nebolo na zvracanie a kedy ideš na UZV? Neboj Maria, vydržíš neumrieš, veď na konci tohto dlheho tunela ťa čaká malé zlaté babetočko. 😵
dobré ránko babulky, no ale sa to tu rozbieha teda 😀
snecka v nedelu rano idem na HP a v pondelok na sono...uz sa tesim..ale i bojim ,ci tam budu folikuly a v nich vajka 😉 tak aj ty sa tesis na lieciky toho 20.teho 🙂
barchee dobre🙂rozbieha veru...ty si ako na tom?
zdravim
snecka: ja tiez idem 20.1. hadam uz dohodnut ten protokol na stimulaciu 🙂
ahojte babule, chcem sa spytat tych, co 1 IVF uz absolvovali, ci ide o bolestivy zakrok ked odoberaju vajicka.
A Vas ostatnych sa chcem spytat, ako zvladate pichanie si injekcii do brucha. Ja som uplny sralo, neviem si to ani predstavit. A obavam sa, ze ma to caka...
Dakujem za kazdu reakciu a zelam vsetkym coskore pozitivne vysledky.
gerduska, ja som pichala injekcie do brucha bratovi po operacii a netvaril sa, ze by to bolo nejake strasne, tak verim, ze to zvladnem aj ja...ak soms pravne pochopila, su to podkozne injekcie, tam je aj kratka ihla,t o by tak boliet nemalo...dufam 🙂
Maria pravdaze tam budú foliky a nie málo 😉
Luko tak nám hádam tento dátum prinesie šťastie. 😵, teoreticky by si mohla začať so mnou 😉, ideš mať dlhý či krátky protokol?
Gerdusha bolo to úplne super, ja sa na to normálne teším, ja som pri pichaní nemala ani jednu modrinku, trosku ma obcas postipkal decapeptyl ale netrvalo to dlho, a bolo to z toho celého najmenšie zlo.
Čo sa týka odberu, si v narkóze takže necítiš nič a po odbere mi bolo úplne super, nič ma nebolelo a bola som šťastná a vysmiata ako lečo. 😀 asi takto.
Neboooj Gerdy určite to zvladneš a ak budeš chodiť ku nám častejšie tak určite všetko pôjde ešte ľahšie. 😉
ste zlate, dakujem.
mne lekar opisoval ten odber vajicok ako dost bolestivy, o narkoze ani slovo... 😲
Pan doktor sa asi nerozumie 😀 gerdy.
no ale to je uz co povedat, ked mi to povedal doktor z CARu....hmmmm...
Ja som to myslela zo srandy, asi myslel že to už vieš 😉

Ahojte, aj my už konečne ideme na budúci týždeň na prvú injekcijku...../1. iVF/