Kto idete na 1. IVF na jar 2010?
ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒
ahoj a co si pichas? a si na kratkom alebo dlhom protokole? a od ktoreho dna cyklu si mala zacat?
derylka neboj este pride, ja som to mala tak isto, u mna potom prisla neskor, trvala ale dlhsie ako zvycajen co ma stvalo ale zase ma nebolelo brucho resp. len minimalne, inokedy ma bolieva hodne.
Ahoj Drylka, ja som zazila to iste. Dr mi povedal, ze je to normalne, ze hormony ju potlacili. Teda ak si aj Ty bola nastavovana antikoncepciou. Ak ano, tak nemaj stresy🙂
tak dnes 22:00 pregnyl idem na pohotovost 🙂 a tymto sa jedna etapa konci na zaciatku mi to pripadalo ako nekoneckost 25 dni stimulacie -dlhy protokol vajecniky si citim este menej ako pocas normalnej ovulacie dufam ze aj OPU pojde tak bezbolestne 🙂
cherryl zajtra si uzijes konecne volno bez pichania 🙂
cherryl aj ja mam dlhy protokol tak ma nestras 😀 ,ale uz to mas da sa poveda tza sebou teraz bezproblemovy odber,kopu oplodnenych vajoch a po vklade uz len kraaaasna dialnica na teste //
brý večer dámy, taaaak, Ovitrelle pichnutý, vajušká moje, pripravte saaaaaaaaaa, zachvílku je čaaaaaas 😀 cuco, vajok na utz vyzeralo byť tak 6-7, na tom lavom vaječníku je len 1 alebo 2, bolo ho ťažšie vidno a ostatné sú na pravom 🙂 tie boli krásne vidieť 😀
juuj 🙂 tesim tesim s tebou to znie vyborne 🙂
je svanda ako taketo citanie cloveka uzasne naladi .. chodim po byte a sa skerim ked sa nam to takto blizi 😀
cherryl, ideme do toho v rovnakom čase 😀 kam chodíš do car? ja som si teraz ovitrelle pichla sama do brucha, je na podkožnú aplikáciu 🙂
mata33, kacicka33.... dakujeeem... ani neviete ako ste ma potešili... už som sa zlakla že som zase výnimka vo volačom... 😒 ...
mata33... a normálne si si pichala aj ked si nemala ... alebo si prestala pichať?... aký si mala protokol.. ja mám krátky... tak dúfam že to poriadne začne aj skončí.. skôr ako začnú so mnou niečo robiť...
kacicka33... antikoncepciou som nastavená nebola.. tú už zopár rokov neberiem.. 😒 ... proste len ked som tam prišla urobil mi vyšetrenie a povedal že od dalšieho dna možem pichať.. ale vyzerá to žeby sa mohla mrcha rozbehnúť... len v podstate nechápem prečo sa úplne zastavila... v utorok mám íst na sono a tak sa teším ked bude práve v tedy mrcha najsilnejšia.. 😠
derylka, ja mám krátky protokol, pichať som začínala na 2 DC, ms mi trvala zhruba 4 dni, takže tak ako normálne. Dnes som 10. deň stimulky, OPU mám v pondelok, je to 12.deň stimulky 😉
derylka, uplne ta chapem... ale myslim si ze prestat pichat by si nemala.. ono hormony sa asi spamataju.. no a mrska pocas sona.. som zazila 😅 no co, uz su podla mna na to zvyknuti a neberu to tak tragicky ako sa to zda nam 😉 a neboj, rychlo ti to ubehne 🙂
bre ranko, no tak ja som mala uzasnu noc ked sa mi snivalo ze je uz zajtra, a ze mi doktor nenasiel ani jedno vajko na utz tak som sa budila celu noc.. aj vy to cakanie tak prezivate? 😖
zuzkak moja kde si zmizla ako sa mi mas??? 😒
Babulky ako sa citite po transferoch?
Zda sa ze u mna OHSS uz nehrozi, prekonala som ho tentokrat nastastie.
7.5. mam krvne testy.
Drzim moc palceky aj stimulantkam 🙂
derylka ja som mala dlhy protokol, cize tam som pichala uz od 23. dna, ale prvy UTZK som mala medzi 2.-4 dnom. Menzes prisla a druhy den odisla, nic a potom zase dosla slaba tak to bolo take divne, nevedela som kedy ist na to sono nakoniec mi sono vyslo cez najsilnejsie dni tak to bolo neprijmne 🙂 chovalo sa to inak ako obvykle tak som z toho bola paf 🙂
rebeca a kedy este hrozi OHSS? aj po punkcii alebo az po ET?
zuzka sa dlho neozvala.. dufam ze ju nezmohlo nieco, OHSS alebo ta unava z utrogestanu 🙂
hlasim sa 🙂
som ok, len ma trochu pobolievaju vajecniky, nechapem preco. Zda sa mi, ze viac ako vcera a predvcerom, ze by to bolo este zo stimulky?
ty ako kefi? robila si si testik? 😉
matka z utrosu je clovek unaveny? a ja ze preco som taka skapata 😅
zuzka robila včera a bol negativny ☹
Mata OHSS vacsinou zacina po OPU, malokedy po ET.
Kefalinek, nie je este priskoro na testik? Mozno sa ciarka este len objavi 😉
presne kefi, ako hovori rebeca, neboj, to bolo este velmi skoro na test. Ved ak sa mala bublinka uhniezdila neskor, tak este v moči nebudu badat zmeny. Skus dalsi v stredu.
rebeca ty ma desis, dufam ze do stredy to prezijem bez OHSS
zuzka ano hovorila nam to sestricka, ze po utrogest. moze byt ospalost a nevolnost, je to myslim aj v letaciku.
jj som tiez citala na inom fore, ze to moze byt
Mata jasneze to do stredy prezijes. Nicoho sa neboj!
bre ranko, tak mam novinky. bola som na utz, a nalavo mam 5 folikulov, a napravo 8 🙂
cafte, uz dost dlho skenujem tuto stranku a az teraz som sa rozhodla sa pridat. Idem na svoje prve IVF a rozhodujem sa ci uz tento mesiav alebo to odlozim na dalsi mesiac, kym sa mi telo po IUI nejak precisti. Podla priznakov to vyzera ze by som mala o cca 5 dni dostat skor bosorku. Podla injekcii co som dostala si mam zacat pichat diferelin uz od 24 DC. Budem musie´t este prezvediet, ci si ho mam zacat pichat do brucha alebo niekde inde.
Ahoj Diphereline ide subkutanne, podkozne to bruska (mozno aj do tukovej casti bokov).
myslela som si , ale este som to nemala potvrdene. Chcela som volat do centra a pytat si tam prvu injekciu. Potom by mi to pichal doma manzel. Uz sa na to tesi 🙂. Ty tiez ides na 1. IVF. A ako citam tak uz stimulujes.

ahojte... mám na vás otázku... stalo sa vám že vám počas stimulky zmizla mrcha???... vo štvrtok sme boli v iscare... kde doki kázal začať pichať od dalšieho dňa.. čiže včerajška.. ked sme boli v iscare mrchu som síce nemala - aspon teda podla mna to bolo len špinenie... ale ke doki zavelil že picháme... tak sme pichali... včera prišla taká slabšia... a dnes absolútne nič... ☹ .. som z toho na nervy... ☹ . brucho ma bolí ale teda statne... nestalo sa to niektorej z vás??... ďakujem za akúkoľvek radu...