Kto idete na 1. IVF na jar 2010?
ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒
monicka7299...presne tak ,aspon budeme vediet co a ako...dnes som tam volala a maju dost plno ale nastastie mi nasla vhodny termin..ja dufam ze sa to podari na IUI...neviem uvidim co povie doktor po rozhovore...ale ja som uz raz tehotna bola takze aspon viem ze mozme mat spolu mimčo 🙂..i ked viem ze ma doktori vyvedu hned z mylu vzdy to tak chodi 😒
monci ale citam ze ty asi cakas na vybavenie ziadosti IVF...tak si predsa dalej 🙂
Monicka,my sme chceli stihnut uz minuly cyklus,lenze bola Velka Noc a dostala som to 2dni pred schvalenim.Vzdy je nieco,preco sa to musi zdrziavat...Jedine,s cim sme sa este zdrzali trosku bolo,ze v KE mi na schvalenie ziadosti stacil 1 HP a v BA som potrebovala 3. Ale najviac smutne je,ked ti to s prepacenim seru neschopne uradnicky alebo system poistovni...
ja som potrebovala zatiaľ 2 HP ...dúfam, že nebudú potrebovať potom ešte jeden....
makovicka - ja som myslela, že aj Ty už na žiadosť čakáš... aháááá tak to by som ten začiatok už nechcela...
-dúfam, že už máš u svojho gynekólóga aspoň všetky vyšetrenia za sebou... to potom ide v care lepšie... aspoň ja som mala ten pocit.... no až doteraz....... ale už vydržím....
ahoj baby, som úplne na nervy, už som si aj porevala ☹ z tých mojich 8 vajok bolo zrelých 5, ktoré oplodnili, z tých 5 sa delia správne 2 🙂 , takže ET mám vo štvrtok a som úplne mimo. Stašne sa bojím, aby obe embryjká boli silné a vydržali do štvrtku. Zajtra je rozhodujúci deň v ich vývoji, najviac sa uvidí, či sa delia správne a sú silné...bože babyyy, ja asi zomrem od tých nervooooooooooooooooooov !!!!!!!!!!!!!!!!!! ☹ 😅
Barche nezufaj!
Ja som bola v takej istej situacii.
Skus sa upokojit...
Nervy ti k tomu nepomozu!
Radsej mat 2 krasne sa deliace a kvalitne embrijka ako vacsiu kvantitu...
Hore hlavu a bojuj!
Hrozne moc ti drzim palce..
barche - hlavu hore, teraz potrebuješ byť najviac v kľude (ja viem,ľahko sa to hovorí) ...keď je to rozhodujúce......
Držím palčeky aby Ti obe vydržali a delili sa ďalej o 106.....
...to čaká aj mňa....
hlavne neplačkaj..... ale aj to pomôže vyplaviť to zúfalstvo.... každopádne budem na Teba myslieť...
ďakujem 😅
barchee uplne chapem ako sa citis, ja som mala 4 vajka, oplodnili sa 3 a z nich ostalo na piaty den len jedno jedine vhodne, ktore mi vlozili. Drzim palce aby to tie dve zvladli!
ježiš baby, toto je fakt hardkore...som si nemyslela, že až takto ma to zloží...samozrejme mooooc dúfam, že vydržia moje bublinky...každú sekundu na ne myslím. Viac budem vedieť zajtra, ráno zavolám embryológovi a uvidí sa. Najradšej by som bola, keby mi ich aj dnes vložili, len aby už boli alebo bolo u mňa 😅 😵 je to strašne čudný pocit, keď sa mi detičky delia v petriho miske 10 km odo mňa a nič nezmôžem, len čakať...hrozne mi je divne z toho...& 🙄
barche - vidíš, zuzka sa drží a ona Ti môže byť tým povzbudením čo potrebuješ 😉
ahojte tak uz som z centra doma a doniesla som si plnu tasku injekcii,tabletky a striekacky skratka vsetko na stimulku.Dostali sme instrukcie a teraz uz len pockat na mrchu ktora dorazi niekedy buduci tyzden a volam do centra aby sme naplanovali terminy a mozme zacat.
janemari gratulujem 🙂
babenky ja som zacala krvacat tak asi to nase male sa rozhodlo, ze ma nechce ☹
ahojte cakatelky...barchee neboj,hlavne aby bolo aspon jedno kvalitne jednickove,my sme tiez tak dopadli,mala som 9vajicok a z toho nam nakoniec po PK ostalo jedno jednickove to mi pekne rastie v brusku a jedno dvojkove to sme si nechali zmrazit,neboj,drzim palce nech to dobre dopadne a nech ti to vyjde ako mne 😵 😵 😵
janemari tebe prajem vela trpezlivosti s injekciami,hlavne treba mysliet,ze to robit pre dietatko a hlaven mysliet pozitivne a nestresovat sa,mne to pomohlo,ale ja som bola na PN,keby som bola v tej nervackej robote,tak by sa to urcite nepodarilo 😒
drzim vam vsetkym palce 🙂 🙂 🙂
Barch, este som ti chcela napisat, ze aj ked je to velmi tazke, ale nevzdavaj to. Poznam jeden pripad tu z konika, ked mala baba 11 folikulov a z nich vybrali len jedno jedine vajicko. To sa podarilo oplodnit, dobre sa delilo a tak jej ho vlozili. Dnes je z toho babo v brusku a ona je v 33 tt 😉 Osud je zvlastny a nikde nie je napisane, ze velky pocet je zarukou uspechu. Vsetko je strasne individualne. Aj tak drzim palce, aj na nohach, nech to ti dvaja bojovnici vydrzia 😉
kefalinek - ešte to predsa nemáš isté....alebo ano? .....počkaj kým to lekár nepotvrdí...možno planý poplach.....
strelka aj mi sme sa dnes v centre bavili o PN,takze ked budem v druhej faze cize pri stimulke idem na PN.Mam dlhy protokol
takze to trochu potrva.
monicka dakujem 🙂 neboj aj tebe to co chvila pride a zacneme naraz.Ved si pisala ze dalsi cyklus a mrcha ti ma dorazit
buduci tyzden.Aj ja zacinam od buduceho cyklu ale az od 16DC
ďakujem babulky za povzbudenie, moc dúfam, že to bude ok a embryjká vydržia do štvrtka 🙂 zajtra ráno volám ako sa majú 😉 ja neviem akú majú známku, to mi v telefóne nepovedal embryológ, len tolko, že sa pekne delia iba 2 z 5 oplodnených...každú chvííílku na ne myslím a na diaľku ich lákam na to, aký krásny život budú s nami mať, že nech nelenia a len sa pekne delia, že sa na ne strašne tešíme 😅 baby, ale strašne ma umára ten pocit, že sa to všetko deje mimo mňa...v petriho miske...neviem sa s tým akosi zžiť 😔 ...už nech ich/ho mám v sebe 😅 vidím, že sa neska moc nevyspím, budem museť šupnúť jeden Persen... 😕
bibi,dakujem za podporu 🙂
janemari, no super, takže zachvílku fičíš 😀
kefi, podľa mňa to môže byť kľudne aj uhniezdenie, môže byť sprevádzané predsa jemným krvácaním...koľko si po ET?
strelka, mne ani pri 2ks embryolog neodporučil PK...že tú robia ak sú viac ako 4 kvalitné embryjká...takže bude klasický vklad, vlastne na 4.deň to bude vo štvrtok, pri PK by to bolo v sobotu.
kefi, moja neboj, hlavu hore, to este nemusi nic znamenat! Volala si niekomu do heliosu ze krvacas ci nie? Pokracujes dalej s utrosom? Vkladas ci papas? Vy mate este vela mrazacikov nie? Nam neostal ziadny. Takze este nic nie je dievka stratene! Ak to nevyslo tento mesiac, tak KET to isti! 😵 ale neklesaj na duchu, vela bab bolo tehotnych a krvacalo
barche, ak ti to pomoze tak si poplac, ale povedz si, ze ked chces od tych malych zlatych emryok aby boli silne a zvladli to, tak by si im mala verit a hlavne im musis ist prikladom 😉 ...tak na ne intenzivne mysli a oni to budu citit a zvladnu to! 😵
barchee az teraz som si precitala co si pisala. Som rada, ze im na dialku posielas energiu 🙂 to je to najlepsie co mozes momentalne pre ne urobit. A vobec sa nestresuj, ze su v miske, oni ich tam vyzivuju a je im dobre... urcite! 😵
Ja som mala len 3 oplodnene a PK mi urobili automaticky a dobre ze tak spravili, lebo som mala na treti den 2 jednotkove embryjka a jedno trojkove a do piateho dna sa pekne delilo uz len jedno z tych dvoch jednotkovych.
Pekny vecerik zelam damy
citam ze riesite PN. a tu PNku vam vystavia v centre? Ja by som totiz od odberu az po dva dni po transfere chcela PN, reku od koho to pytat a ci je to problem. neviete niektora?
dakujem
ja som 9 den po ET
ja viem ze to nemusi nic znamenat, ale uz mame jedneho maleho anielika v nebicku tak mam trosku obavy tiez to zacalo nevinnym jemnym spinenim 😅
cucuriedka oni pn nedavaju musiš ist k obvodnej dr 🙂
kefi a ty spinis ci krvacas?
cuco nechces ostat trosku dlhsie na PN alebo dovolenke po ET? Ci nemas taku narocnu robotu?
kefi a test si si teraz niekedy robila?
Zuzi, ja neviem ci vlastne nechavaju po ET na PN... ja zarucene by som radsej dlhsie.. no kedze neviem ci to ide 😅
A robotu nemam narocnu na pohyb, ale je dost psychicky stresujuca, tak by som radsej aj zostala co sa da...
Kefi ja si tiez myslim ze to moze byt uhniezdenie, a barchee ma dobry napad, co takto sa testnut?
nejaky blby den z 11 vajicok mame 4 oplodnene a to treba este prezit stredu a stvrtok idem si dat utrogestan a koooopec zmrzliny

makovicka..... ja som sa tu pripojila keď som zistila, že všetky začali vybavovať IVF..... no a teraz tiež nemám čo už k tejto téme dodať iba chodiť nakuknúť ako sa dievčatám vodí a aká je úroda....
a Ty aspoň máš naplánovanú konzultáciu a ja ešte stále nemám žiadosť potvrdenú.....
takže nie si sama....aspoň sa tu dočítame poznatky od dievčat 😉