Kto idete na 1. IVF na jar 2010?
ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒
jááj moni, teraz som si to dobre prečítala...som ochrápaná volaká...som si zdriemla 😎
monka super sprava, gratulujem! ty budes taka trpezliva mama ked si si tymto vsetkym presla a neporazilo ta 😀
a to, ze si nestihla tento mesiac, nech ta netrapi, ber to tak, ze to tak malo byt - tybka je rybka 😵
a podla mna je OK, ze ti zobrali krv len 2 x - ale uz je to jedno teraz nie? 😉
barchee dobre si spravila, ze si ho predstavila havkovi 😀 ja si obcas pridem ako sisi ked sa rozpravam s malym kuriatkom o tom co ideme obedovat a tak 😅 ale ked uz clovek vie, ze tam je.... 😉
reachel gratulujem, to je perfektne!!! verim, ze manzel musel byt najskor v soku, moj by skolaboval 😀
kefi ako moja? testovala si?
barchee mozno dopadnes ako tuto reachel 😉
baby a preco je laparka najhorsia, je to bolestive?sakra mna to asi tiez neminie 😒
ahoj, laparka samotna nie, ale zotavenie hej. Vacsinou trva kym sa ti plyn vstrebe, a rozhybavanie tiez boli. Mne osobne robil problem si sadnut prve tri dni, ale som sa nutila chodit hybat aby to preslo co najskor (aby sa plyn vstrebal).
ozaj, otazocka k OPU 🙂
baby, robili ste si nejaky speci 'zostrih' tam dole, tak ako pri laparke? ci netreba?
no a ak nahodou pojdes, odporucam nadstandard izby, ak su v nemocke, a ak budu zrovna volne. to bolo nedocenitelne ked bol rad na klystyr 😅 a taktiez som nemusela chodit daleko ked sa zrovna servirovalo jedlo, to nam nosili na izbu.
izbu na laparku ?? ja som ju mala v ramci ambulatneho vysetrenia a ziadnym plynom ale nejakou tekutinou 😒 sposobili mi stracne menstuacne bolesti a potom ma poslali domou 😒 z diazepanu som zaspala a ked som sa zobudila bolo po bolesti 🙂
pockaj laparoskopia je cez dutinu brusnu, aspon ja mam styri dzurky v bruchu.. ty inac?
teda v plnej anestezii... este dodavam.
zuzka testovala a negativne ale zda sa mi to strasne skoro ved je to len cirka 2 týždeň
mne tiez laparku robili, bola som 3 dni v nemocnici ale inak bolesti v pohodke na to ze mi brali vajickovod 😖
no mne brali endometricku cystu, ktoru som mala prirastenu k crevam... tak ma pobolievalo kade tade 😕
mne naposledky vyberali zlcnik laparoskopicky ked uz sme pri laparke 😅 vo februari a celkom sa dalo, tiez som bola len 3 dni v nemocnici. A pred 17-timi rokmi mi tak vyberali slepe crevo. Nenapadne sa zbavujem organov 😀
kefi mas pravdu, pockaj v pondelok na krv a verim tomu, ze ti poobede zahlasia ake mas krasne hcg 😉
cuco speci zostrih som si nerobila (ako v tvare srdiecka a tak 😀 ) len tak normalne na hladko nech sa "nebrodia" 😅
aha cucoriedka a zuzanabb som to citala letecky rychlo a pomylila som si nazvy , no jasne uz chapem preco treba izbu 🙂
Zuzi, rozpredavas organy? 😀 😀
a dikes za info ohladne zostrihu 😉
no narovinu, ked ja som bola na klystire (juj ani neviem kde ake i, ak je to zle tak sorac), tak bolo 5-6 zien na 3 wc, a chudatka sa tam prosili navzajom aby jedna druhej tam nesli v rovnaky cas.. co som bola rada ze som sa tomu vyhla, bo si neviem predstavit... tu nehodu, keby na mna nevysla rada (a mali tam aj malo toaletaku) 😖
tak ide sa na to =zajtra rano idem na ET 🙂 dufam ze tam stretnem spoluleziacu z OPU
cherryl, a kamze to ides? do ktoreho centra?
do tovarne gyn fiv 😅 😅 😅
ja tam idem tiez, sice na OPU hned z rana, mozno sa tam zahliadneme 🙂
no poznam to hned z rana ,opu su na plane tak 9-9:30 aspon ja som tak bola tiez pekne z rana 🙂
moni tak mi mame rovnaky osud aj mne keby prisla ziadost o den skor mohla som zacat uz v nedelu.aA takto musim cakat az do dalsieho cyklu.Ale ty mas kratky protokol tak budes tehula skor ako ja 😉
cucoriedka aj ja mam endosku,som nevedela ze aj ty mas taky problem.Mozes kludne prist aj do nasej temy Endometrioza 😉
Som rada ze dnes su tu same pekne spravicky hned sa lepsie zije aj nadej oziva.Aj ja som bola na laparke a bolo to v pohode az na tie bolesti z toho plynu,ale inak v pohode.Uz par hodin po laparke som presla na wc.
cuco mas zaujem o daky organ? vystavim cennik? 😀
drzim palce vsetkym co pichaju, zbavuju sa vajicok, prijimaju embryjka a aj tym co testuju 😵
a aj tym co netestuju a cakaju na krvicku 😉
babenky moje ja sa idme ventilovat na chatu, takze ak ma pondelok šľak netrafi tak sa vam ozvem, ako sme dopadli, len teraz vsetci cakame na nasu princeznicku Sarku, lebo sipkova ruzenka este spinka. 😀 😀 😀 😀
Ahojte, pisem prvy krat, ja uz mam vsetko za sebou a uz len cakam a cakam v pondelok idem na krvicku. Uz sa neviem dockat, tychto strnast dni je najdlhsich v mojom zivote. 🙂
liviah a kam chodis do centra ak sa smiem spytat vitaj medzi nami
livi mi hovor, ja idem na krv az v stredu a uz ma ide porazit z toho cakania 😅
kefi, tak krasny vikend, aspon prides na ine myslienky 😵 daj potom hned vediet ako si dopadla! drzim palce"
baby ked zistite, ze ste tehotne, tak ostanete cely cas na PN alebo pojdete do roboty? Ja rozmyslam ostat do tretieho mesiaca doma a ak bude vsetko OK, tak by som sa vratila do roboty.
zuzka kludne maroduj, ja som stale marod uz vyse mesiaca 😅 😅 😅 😅 😅
kefi ale ty si na materskej nie? 🙂

a gratulujem k postupu :D ms máš mať teraz niekedy, že?