icon

Kto idete na 1. IVF na jar 2010?

barchee
27. dec 2009

ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒

wera
9. máj 2010

ahojte žienky 🙂 mala by som na Vás otázočku, ak ste si niektorá pichali puregon... dnes som si dôkladne čítala návod a pozerala aj nejaké videjká na nete ako ich pichať a bola tam taká informácia že treba z pera vytlačiť bublinky, len som chcela vedieť či sa to robí pred každou injekciou alebo iba keď nasadzujem do pera novú bombičku? ďakujem za pomoc 🙂 ....vyzerá to tak že od utorka začínam pichať tak som zvedavá ako zvládnem prvú injekciu... ☹

zuzanabb
9. máj 2010

cuco, ked si vkladas utros a nepapas ho, tak by sa asi malo chvilu lezat aby ti hned tie rozpusene gulicky nevytiekli. Teda aspon ja som mala taky pocit, ze mi to hned vytecie a ucinok potom ziadny, ale mozno sa mylim.

jajab ja som zacala pocitovat zmeny az tesne pred OPU kedy ma viac zacali pobolievat vajecniky inak pri pichani nic.

janemari
9. máj 2010

wera ja mam puregon ale este nepicham.Mne v centre nic nehovorili o vytlacani vzduchu 😲

liviah
9. máj 2010

weri, ja som si pichala puregon a bublinky nemusis vytlacat, len vzdy po nasadeni ihli si trosku poklepkaj po pere nech sa Ti na hrote objavi slzicka a mozes pichat. To pero je super, to ani nebudes vediet, ze si pichas 🙂

wera
9. máj 2010

janemari no veď práve ani mne nič v centre o tom nehovorili.... ale keď som si prečítala návod na použitie a mrkla aj na oficiálnu stránku tohto pera kde je video s postupom tak to tam spomínali.... tak som z toho teraz jeleň... 😅

zuzanabb
9. máj 2010

tak baby v inej teme mi povedali, ze netreba lezat po vkladani utrosu, sranda 😵

wera
9. máj 2010

jej livi ďakujem za info 🙂 ...som sa bála či to netreba každý deň takto vytláčať vzduch...aby mi pre istotu nejaká tekutina neunikla a potom som jej nemala málo.... 😉 a o koľkatej si si pichala injekciu? ...mne to bude vychádzať asi iba ráno o siedmej pred tým ako pôjdem do robotky.... a ďakujem za povzbudenie ale tej ihly sa docela desím už len keď si na to spomeniem...sa bojím že prvú injekciu si budem pichať hodinu než sa odhodlám 😎

wera
9. máj 2010

livi a čítala som na predchádzajúcej strane že zajtra ideš na krvičku tak budem moc moc držať palce aby to bol iba ten najlepší výsledok aký čakáme všetky 😀
...testík si doma neskúšala? ...ja by som neviem či nabrala odvahu....

liviah
9. máj 2010

Weri, tam ani nemas ako vytlacat vzduch, a nebojkaj je to uplne jednoduche a vobec to neboli. Ja som si rano pichala decadeptyl a vecer Puregon a to len preto , lebo ked som bola na krv, podla vysledkov krvi mi urcili davku puregonu a to mi volali z centra poobede o tretej. Tak uz som to nechala radsej na vecer,.Ale musi to byt vzdy presnu hodinu 🙂

janemari
9. máj 2010

mne povedali ze najlepsie pichat rano a puregon ked budem mat kontrolu tak po prichode domov bude stacit

jajab
9. máj 2010

Ďakujem za odpoveď. Ja som sa už začala trochu obávať, že možno na tie injekcie nereagujem, lebo zatiaľ absolútne nebadám na sebe žiadne zmeny. No ale zajtra budem múdrejšia, lebo idem na sono a krv. Livi aj ja držím zajtra palce. 😉 A aj ostatným kočkám. 🙂

liviah
9. máj 2010

veru, konecne uz prisiel ten velky den D, uz sa neviem dockat. Test som si nerobila, nenabrala som odvahu a slubila som mojej dr., ze to vydrzim a tu krasnu spravicku chcem vediet od nich 🙂

wera
9. máj 2010

jej super si ma ukludnila livi 🙂 tak nejako sa to predsa zvládne 🙂 🙂 🙂
a ten decadeptyl si brala kvôli čomu ak smiem vedieť?

wera
9. máj 2010

jej livi to je milé 🙂 ...za toľkú výdrž Ti určite oznámia len pozitívne správy 🙂 🙂 🙂

liviah
9. máj 2010

Ty si nebudes pichat dvoje inekcie? Lebo ja som si pichala rano jedny a vecer druhe. Ty mas len puregon?

wera
9. máj 2010

no mne dali len puregon......... a aj to nižšiu dávku ako obyčajne lebo mám dosť vysokú pravdepodobnosť na OHSS lebo som už túto potvorku mala pri stimulácii clostylbegytom...

liviah
9. máj 2010

Aha, sice ani ja som si vetky inekcie nedopichala, museli ma skor stopnut, lebo mi zrelo vela vajicok a tiez sa obavali aby som to nedostala.Ale chvalabohu, dopadlo to dobre a uvidime este zajtra 🙂

wera
9. máj 2010

livi a si mala krátky, alebo dlhý protokol?

liviah
9. máj 2010

Weri, dlhy a Ty mas asi kratky, ze?

wera
9. máj 2010

hej hej krátky... 🙂

wera
9. máj 2010

babulky ďakujem za všetky rady, hneď som kľudnejšia 🙂

prajem Vám všetkým dobrú noc a tento týždeň všetkým čakateľkám len a len pozitívne správičky 🙂

cucuriedka
10. máj 2010

Babule, ten cas sa straaasne vlecie, kto to ma vydrzat do stredy na ET. juuuj neexistuje nejake urychlovadlo? ja mam pocit ze kazda hodina je velmo dlha.. och joj

mata33
10. máj 2010

ahojte baby, no cucoriedka musis byt trpezliva

stanka04
10. máj 2010

Ahojte,
cucu,spat treba,to ti ujde rychlejsie aspon trochu 😎 Ja som posledne dni unavena jak kon,vkuse by som pospavala 😝
Dnes som bola rano na kontrolnom UTZ,este dva dni picham,tak v stredu nebude OPU (dnes som 8my den)..Ale mame 16 folikov zatial,pekne rovnomerne 14mm,ze este 4 mm musia podrast a ide sa na to 😀
Livi,uz sa nevieme dockat vasho vysledku // 😀

liviah
10. máj 2010

Ahojte babky, ja sa asi dnes zblaznim, toto je nas najkrajsi den v zivote, Krajkovic mi oznamil, ze cakame cervicka. Este stale nemozem tomu uverit. Vysledky z krvicky budem mat az poobede, ale na sone to bolo krasne vidiet a ze je to na 100%. Sme tak stasny . Aj vam vsetkym to dobre dopadne, moc drzkam palce

zuzanabb
10. máj 2010

livi gratulujem!!!!!!!!!! to je sranda, ze to uz bolo vidno na sone 😵 super sprava, tak teraz si mozes aj ten test s kludom spravit 😀
a ty si bola ktory den po ET?

cucuriedka
10. máj 2010

livi vyborne novinky, pridavam sa ku gratulacii!!!

liviah
10. máj 2010

Zuzi dakujem, ani my sme necakali, ze na sone nieco uvidime a boli sme milo prekvapeny, ked nam zacal gratulovat, ze som tehotna. Je to uzasny pocit. Aj fotecku mame 🙂 Dnes som mala 15 den po ET. Ved Ty uz len dva dni a tiez budez zazivat tento uzasny pocit. 🙂

cucuriedka
10. máj 2010

livi tak sup s foto do fotoblogu 🙂

andynkoo
10. máj 2010

Livinkaa gratulujeeeeeeeeeeem ze sa ti podarilooo.To je dobre ze si stastnaaa.No aj ja musim pockat piatokkk 😢