Kto idete na 1. IVF na jar 2010?
ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒
Luci, moc dakujem a vsetkym Vam moc drzkam palceky, moc, moc, moc, 🙂 😵
Jeeeeeeeee, Livi aj ja gratulujeeeeeeeeeeeeem. Teším sa s tebou. 🙂 To je super správa. Aj ja som dnes bola rano bola v Heliose na sone, tak možno sme sa aj videli. 🙂
Jajabik, dakujem a ktora ze si to bola? 🙂
Bola som tam sama a mala som rifle a bielo- šedu blúzku.Mne sa zda že som ťa možno videla vychádzať aj s manželom z kabínky a mala si v ruke fotečku zo sona- asi. 😉
Veru ano a poviem Ti pravdu,ze od tolkeho stasia som ani neregistrovala kto tam je. A Ty si prisla, uz ked som bola vnutri?
Mam pocit, že ano.
Livinkaaa dakujemmm ti pekneee.Takze uz mas za sebou co a konecne uz mas v brusku
Ahojjteee 😵 😵
takže Helios rozdával dnes šťastné správy, my máme tiež jednu, dnes nám už blikalo srdiečko, je to baby prenádherný pocit, želám Vám to každej z celého srdiečka, cmuk 😵
Livi blahoželám 😵
snecka, juuuj tesim tesim s tebou 🙂
Snacke, dakujem a ja som stastna s tebou. Tesim sa tiez o 2 tyzdne, to uz budeme pocut srdenko. 🙂
livi moc moc gratulujem aj ja 🙂 verím že to musí byť úžasný pocit, tak si to poriadne užívajte v trojici 😀
Livi,naaaaaaaadhera,gratulujeme! 😀 😀 😀
Dakujem Babenky, ked Citam Vase gratulacie, tak placem ako mala, lebo tomu fakt nemozem uverit, ze vbrusku uz mam nasho cervicka. 🙂
Pohladkaj ho za nas 😉
A bez hanby,zavidim ti aj ten plac 😀
Stanka, ani sa nenazdas a uz budes hladkat aj TY 🙂 nech Ti to rychlo ubieha a moc drzkam palce. Vajka mas zatial super, uz nech len rastu
Si z teba beriem priklad,ale na 35 uz nedotiahnem 😀 😀 😀
Jari vas moc pozdravuje 😉
Aj my moc pozdravujeme a urcite sa stretneme 🙂 Stani hlavne davaj na seba pozor a Jarkon nech sa o teba riadne stara 😉
livi, gratulujem 😀
livi, gratulujem
baby mate skusenost s meranim BT po ET ?proste graf ako v beznom cykle a cakani na (( 😅
No dnes same dobre spravy,hned je svet krajsiiiii.Tak len pekne pribudajte tehulky 🙂
cherryl BT sa ti zvysi kvoli utrosu a aj ti ju bude drzat vysoko, takze je asi zbytocne sa podla toho riadit ale merat mozes aby si mala v albume vitazny graf 😵
livi asi oslavuje 😉 hod potom fottecku do albumu 😵 a dakujem a pevne verim, ze budem vytesena aj ja v stredu 😀
zuzana budem netrpezlivo cakat na tvoju spravicku ze si tehulka 😉
dakujem janemari 😵
neviete co je s kefalinek? dnes mala ist na krv.
Zuzi tak vcera mi v heliosu potvrdili tehu ale nemozem tomu uverit.
dobré ránko babulky 🙂
... len som sa chcela pochváliť že sme dnes ráno úspešne zvládli pichnúť prvú včeličku puregonu a bolo to fakt úplne v pohodičke a bolelo to menej ako keď štipne komár, takže vlastne vôbec 😀 ....tak sa teším lebo som z toho mala fakt dosť veľké obavy 🙂
sisapd gratulujem k úžasnej správičke 😀
weri, sikulka ;)

Cuci, dakujem a foto pridam az ked prestanem plakat od toho stastia 🙂