icon

Kto idete na 1. IVF na jar 2010?

barchee
27. dec 2009

ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒

bruskok
12. máj 2010

Ahojte dievcata! Ja tiez chodim do Iscare BA. Navstevuje niektora z Vas Dr. Marsika? Ak ano, ako ste s nim spokojne? Niekedy sa mi vidi, ze so mnou vela veci nekonzultuje a ked sa na nieco pytam, tak mi povie, ze co to je za otazku. Ako keby som sa pytala na nieco, co mam uz davno vediet. A este mam baby na Vas jednu otazocku: ak niektora z Vas bola na inseminaciu, napiste mi, ci ste mali nejake vedlajsie ucinky a ako ste sa citili. Ja som po druhej inseminacii a mam take divne pocity. Budem rada, ak sa niektora ozve! Caute!

wera
12. máj 2010

bruskok ak nie si u maršíka spokojná tak môžeš kľudne prejsť aj k inému dokimu v rámci iscare, to by nemal byť problém... ja chodím k Dr. Tazberíkovej a som nadmieru spokojná 🙂 🙂 🙂 ....a čo sa týka IUI tak Ti neporadím, lebo na tej sme neboli, ale bude to asi skôr otázočka na babulky z fóra IUI tam Ti určite radi poradia 🙂

bruskok
12. máj 2010

wera: dakujem Ti velmi pekne za radu. Uvidime, ako dopadne tato druha inseminacia a potom sa rozhodneme. Dr. Tazberikova vyzera aj na prvy pohlad velmi milo a sympaticky. Co sa tyka IUI, tak skocim tam a polozim babam par otazociek. Este raz diky a drz sa!

cherryl
12. máj 2010

som z tovarne gynfiv , naschval tomu hovorim tovaren lebo pacientky si tam podavaju klucky a postupne vchadzaju do dalsich a dalsich dveri ako na automatickej linke 😝 su usmievavi a mili ale akosi to pripada take chladne neosobne 😝 proste dovidenia a poslite mi prosim dalsiu

makovicka53
12. máj 2010

ahojte babeny...neviete mi niektora z vas poradit ktore centrum je lepsie iscare alebo helios stale vaham kam mam ist...dakujem za radu..

mata33
12. máj 2010

barchee ahoj, a ty si po ET doma alebo chodis do prace uz?

cherryl
12. máj 2010

makovicka povedat niekomu ci tam alebo tam je lepsie neviem ci to ide 😎 podla mna sa podarilo otehotniet tam aj tam a na kazde centrum ti da velmi dobre aj take rozpacite odpoveda kazda co to vyskusala a pravdepodobne vyskusala len jedno 😎 ak mas moznost chod sa pozriet do cakarni a z kde sa budes citit lepsie ked TAM BUDES tak potom bude vsetko ostatne dobre

makovicka53
12. máj 2010

cheril dakujem za radu..pozerala som na nete ich stranky a mi pride ze iscare je trosku lacnejsi...ked uz neviem ine rozdiely 🙂...mam strasnu depku...dnes to asi dostanem a kamoska mi oznamila ze budu mat dievcatko tak to nejak na mna prislo...fnukyyy....ale iste mate psychiku nahnutu aj vy ☹ ...nespravodlivy svet

bibi24
12. máj 2010

Cheryl, velmi pekne napisane. Ano je to pravda, treba ist tam, kde sa budes citit najlepsie, kde budes spokojna so svojim lekarom a hlavne, kde mu budes verit, ze to co robi, robi spravne, pre teba a tvoje tehotenstvo 😉

cherryl
12. máj 2010

nemas za co makovicka 😀 jej aj ja som si dnes poplakala proste som sa len zobudila a nejak mi je clivo 5den po ET a davky utrošu robia svoje najradsej by som isla na dovolenku k moru a mala spat svoju rovnovahu

makovicka53
12. máj 2010

verim ti ...my vsetky co takto bojujeme sa citime pod psa...to ET znamena odber vajicok?este tomu celkom nerozumiem ale uz zachvilu budem🙂...som objednana do CAR...a hlavne nech sa to uz pohne lebo sa citim ako nieco ine jak zena....hnusny pocit ☹

stanka04
12. máj 2010

Ahojte,tak mam cez 20folikov,v piatok definitivne OPU. Akurat ET pravdepodobne neabsolvujeme kvoli hroziacemu OHSS ☹
Az za 2-3 mesiace,ak budu dobri mrazacikovia.Idem si lahnut spat,aby som rozdychala,na porazenie,zase cakat 🙄

cherryl
12. máj 2010

bibi ja som dost precitlivela a po lekaroch s inymi vecami ako zenskymi som sa nabehala dost , takze viem co tam moja psychika spravy aj pri lieceni pre niekoho banalnej veci 😒

cherryl
12. máj 2010

makovicka ET emryo transfer uz mam v brusku=teda aspon dufam ze stale mam lebo necitim vôbec nijaky priznak=2 fazulky piaty den 😉

makovicka53
12. máj 2010

cheryl tak drzim tuho prstiky....nech vyjde..musiiii 🙂 bola si niekedy na laparoskopii?boli to? zrejme ma to caka 😒

cherryl
12. máj 2010

tak to nemam za sebou ale podla nazvu dufam ze ani pred sebou 😵 😵

bruskok
12. máj 2010

makovicka53: je pravda, ze tieto reprodukcne centra nas beru ako tovar, kus za kus, ja chodim do Iscare a ked som tam bola po prvy krat, tak som si myslela, ze sa rozrevem. Otazky typu, preco ste tu a co vlastne chcete od nas ma dost zarazili. Ale bola som potom od znamej upozornena, ze oni to tak beru vzdy, ze ide o vysoko profesionalny pristup lekarov ku pacientkam. Ale niekedy trochu porozumenia a miloty nezaskodi, kedze sme tie, ktore tuzia mat deti a robia pre to maximum.

makovicka53
12. máj 2010

hmm vies ked mne moj gynekolog nezistil nic okrem zleho postkointalneho testu kde prezila len 1 spermia aj to sa nehybala...tak preto usudzujem ze zrejme laparo...som zufala lebo nikto nema podobny problem co som sa pytala ☹

mata33
12. máj 2010

stanka to OHSS ako zistili ze mas nabeh? to je kvoli poctu folikulov? mas ich pekne vela

makovicka53
12. máj 2010

bruskok presne tohto sa aj ja obavam..predovsetkym pristup robi vela...no ja skusim ten helios a uvidim ako sa budu spravat tam a hlavne nech sa to uz pohne...lebo mam psychiku uplne v ..... ☹

mata33
12. máj 2010

makovicka laparoskopia je v pohode, kludne sa pytaj co ta zaujima

mata33
12. máj 2010

cheryl kedy ides na krvne testy do GF? ja mam uz 7 den embryjka

makovicka53
12. máj 2010

mati dik...hlavne ci je to bolestive a ako na to prisli ze ti to treba urobit?

cherryl
12. máj 2010

bruskok, makovicka treba sa nad tym povzniest aj pre mna je to taka intimna a srdcova zalezitost ale pre nich je to taka ista praca do akej chodime aj mi a po niekolkych rokoch ma uz nadsenie a prezivanie z nej preslo 😒 hlavne ze doma si spravime to prezivanie ako potrebujeme 😅

makovicka53
12. máj 2010

iste cheril treba sa asi na to takto pozerat i ked my sme precitlivele a preto to vsetko takto vnimame...

bruskok
12. máj 2010

mate pravdu baby, treba sa nad tym povzniest a verit, ze nam vsetci ti dobri doktori pomozu. Hlavne, ze nasi najblizsi doma to vsetko prezivaju s nami a su pri nas. No nie?

cherryl
12. máj 2010

mata =ja idem 17 v pondelok a co mi vlastne oznamia poobede nejaku hladinu ci vysledok
ked som tam volala po OPU do labaku a ebryologicky som sa spytala na ze so ta a ta som po OPU a chcem vediet vysledok tak sa sytala ze aky 😠 musela som identifikovat ze vysledok ohladom emryjok sa strasne skupi na slovo 😒

makovicka53
12. máj 2010

presne tak lebo podporu treba a obzvlast v tychto pripradoch...hlavne nech sa to co najskor podari a nech sa uz vytesujeme zo svojho vlastneho babätka...a nie robit opicky inym no nie? 🙂

cherryl
12. máj 2010

joj baby je mi z vas do placu ale tak ako ze nie som v tom uplne sama , 99,99% ludi v mojom okoli takyto problem s otehotnenim neriesi proste si zmysleli alebo sa na diske smykli a bolo
tak ked sa nam nedarilo radsrej som ich ani neoslovila lebo po prvej otazke akoze v com moze byt pri otehotneni problem som sa citila ako menej cenna ☹ a uplne sama na celom svete

mata33
12. máj 2010

cheryll ja tiez v pondelok 🙂, 10 den mi padol na sobotu tak mam prist az v pondelok.
embryologicka po telefone moc toho nechcela hovorit, zhovorciva bola len hned po OPU. a kedy si bola na OPU?