Kto idete na 1. IVF na jar 2010?
ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒
kefalinek to je úžasné že ideš na KET hneď takto skoro, určite Ti to tentokrát výjde 🙂
jej livi už si si do pasu nahodila týždne, super 😀
babulky mám na Vás otázočku... ako často ste počas včeličkovania chodili na sono? a ktorý deň ste išli na prvé? ďakujem 🙂
Weri, uz asi ani do tejto temy nepatrim 😀
wera ja som bola za 2 tyzdne 3x od 4dna MS do OPU
livi patríš a vždy budeš, veď si mala 1. IVF na jar 😉
... ja idem na sono zajtra, to budem 5 DC a 4 deň včeličkovania...len neviem či nevadí že ešte špiním.... 😒
Weri,dakujem 🙂 si zlata. Ja som chodila na sono kazde 3 dni
zuzanabb
dakujeeeeeeem :o)) ach, kiežby to aj tak bolo. ked som mala cysty na vajecniku, mala som ist na laparoskopiu ale tak strasne som sa toho bala, že som radsej domka ležala, pila čaje a jedla kvantá droždia kvoli vitaminom....nakoniec mi cysta praskla vyliala sa z nej krv či čo to bolo, ale nešla som za lekrárom, radšej som ticho doma sa zvíjala v bolestiach...všetko, len nie lekárov, to bol môj názor. a holt teraz, no....musím to zmeniť, lebo tá túžba je silnejšia, asi sa prvýkrát v živote prekonám (ked nerátam to, ze sa prekonávam, aby som niektorým ludom nepapuľovala alebo nevynadala 🙂)))
ako vás tak citam, tak niektore skratky uz su mi jasne, ale co je to že ET???
oni s tym rataju ze spinis aj mne to padlo blbo hlavme ked som bola v nahradnej kabinke 😠
jou a este mi napadlo, ked tu pisete o tom sone....co ste povedali v práci, ze kam chodite tak casto? lebo ja mam problem s tym...nechcem velmi o tom hovorit, najma nie sefovi... :(((
Valioci, ja som sa dala na PN, takze som to mala jednoduche, nemusela som nic vysvetlovat 🙂 No a ET je embryotransfer
valioci: ET je vklad embryjka alebo teda dvoch 😅 KET je vklad (transfer) zmrazenych embryjok, OPU je vyber vajicko z vajecnikov tenkou ihlou
Zuzi, si to krasne vsetko rozpisala 🙂
livi sme naraz odpovedali 🙂 kukam, ze mas napisany termin porodu 15. januara, ty si kedy mala OPU? Lebo ked to ja hodim do tabulky (ale na inej stranke), tak mi to hodi, ze 14. januara 😵 Tu som to este neskusala. Pockam na srdiecko
ahá, dakujeeeem 🙂)) no uvidime, co mi zajtra povedia a ako dopadol manzelov spermiogram po 2mesačnej liečbe tabletkami na jeho zlepšenie.
ja som to inak v robote oznamila, lebo som chodila na sono 2x do tyzdna. Dochadzala som z BB do Martina, takze pol dna vzdy mimo, takze som musela. No nemusela, ale tak co si vymyslis.... a to mam v robote len samych chlapov 😅
Zuzi, to je len take informativne, ja som dala do kalkulaci poslednu menstiku a vislo mi toto 🙂 na OPU som bola20.4. a na ET 25.4. Aj ja sa tesim na srdenko 🙂 len ma trosku sokovalo mojeHCG 2380, to sa nam zda aj dost 😉 , ale sestricka tym bola nadsena
cherryl no tak veď sa zajtra nechám prekvapiť 🙂
valioci no ja v robotke hovorím že idem k lekárovi, vždy som behala po lekároc aj s inými vecami, tak to už berú v robotk normálne... ani teraz im nepoviem k akému...alebo som sa objednávala okolo obeda a vybiehala som z roboty na dlhšie obedy... hmmm tiež to nechcem v robotke hovoriť... a uvidíme ako sa budem cítiť budúci týždeň po tých injekcijkách a ak by bolo nie dobre tak šup na PNku, už by som si aj oddýchla docela od roboty... 🙂
Zuzi, vyslo tvrde Y a ja som napisala I 🙂 .Sme na tom rovnako, ked sa tak divam
livi teeeeeeda to si mala také vysoké HCG??? a ste si dali vkladať dva pokladíky? 😉
Weri, len jedno 😵
ti poviem livi, ze uz naozaj mi asi mozog makne 😀 ja som mala OPU 23.4. a ET 28.4. takze si skor 😉 len ma potesil ten datum ked som to videla. Neviem ako to mne budu ratat, lebo ja som mala mezes 2.4. ale OPU mi robili az na 22 DC.
To si mala riadne vysoke hcg! ty si si dala vlozit dve bambulky? 😉
aha, pomaly pisem, takze len jedno
ty moj kvet, ja som mala len 857 na 14 den od ET
a nemohlo sa embryjko rozdelit? 😀 😉 lebo to fakt vyzera na dvojky 😵
... to hej livi som si myslela že ste si dávali dvojky... 😉
Babky, mohlo sa veru rozdelit,lebo aj ked som isla na ET, tak ma hned upozornili, ze mi budu vkladat len jedno, lebo vsetky embryjka som mala velmi kvalitne a ze nechcu riskovat to, ze by sa mi z dvoch mohlo rozdelit na 4 🙂 to by bola sranda
... jej livi to Ti fakt povedali? hmmmm no tak šanca tu teda na dvojky je 😀
no tak uz mas podla mna dva kusy iste v brusku, lebo take hcg byva pri dvojkach 😉

snecka prepac moja za vcerajsie cakanie, ale mna tak odpililo pri telke, ze neviem ci to bolo z toho stastia alebo z utrosu 😉 preto som pisala az tak neskoro. To uz ma rovno tiez mohli objednat az o dva tyzdne, nech je vidno srdiecko 🙂 ... nemoze uskodit babu to sono ked sa tak casto robi?