icon

Kto idete na 1. IVF na jar 2010?

barchee
27. dec 2009

ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒

liviah
13. máj 2010

To teda ano, no uvidime, hlavne nech su zravucke 🙂 A myslite, ze take je len pri dvojcatach?

wera
13. máj 2010

livi hladina hcg je u každej ženy iná... ale mrkni si túto stránku http://www.advancedfertility.com/earlypre.htm sú tam dve tabuľky, hladiny hcg pri jednom bábatku a pri dvoch 🙂

liviah
13. máj 2010

Babky, sama som zvedava, no 24.5. idem na sono a to by uz teda videli aj dve srdenka? 🙂

wera
13. máj 2010

livi veď uvidíš, necháš sa prekvapiť 🙂 ...ak by boli aj dve tak sa snáď ukážu 😉

mata33
14. máj 2010

caute baby, tak neviem co si mysliet, dnes rano bol test negativny, aj vecer...
ale menzes mala dojst v utorok a neprisla, krv mam v pondelok. vikend bude dlhy.... :(
dnes som 9. den od ET

monicka7299
14. máj 2010

mati, ale tu som čítala, že test sa ukáže až po 10 dni... nevešaj hlavu 😉 Keď neprišla ms tak sa neboj... 😉

.... no, len keby sa to týkalo mňa tak by som sa stresovala 😅 ... lebo ja si tiež urobím test asi hneď aj za 2 dni a potom zase a zase... či? ...a možno to fakt vydržím až do odberu 😅

sandy16
14. máj 2010

čaute babenky, tak ja už konečne začínam od 26. Proverou

sandy16
14. máj 2010

ozaj chcem sa spýtať že dokedy sa pichá ten decapeptil či ako sa to volá? až kým neminiem všetky alebo mi oni budú volať?

mata33
14. máj 2010

monicka dik no dufala som ze ked je to uz 9 den po ET ze by tam mohol byt naky naznak no som z toho trochu sklamana...
skusim zajtra rano iny test. Tento ma citlivost od 25, rapid ma od 10 na HCGcko.

mata33
14. máj 2010

ahoj sandy neviem aky mas protokol, decapeptil je myslim to iste ako diphereline, na utlmenie vlastnych hormonov, ja som dipher. brala skoro az do OPU, (potom uz subezne so stimulokymi injekciami - gonal pergoeris). Mala som 4 krabicky a ostalo mi len par injekcii z poslednej krabicky...

mata33
14. máj 2010

opravujem stimulkovymi inj ako gonal, pergoveris... 🙂

wera
14. máj 2010

dobré ránko babulky 🙂

mati neboj netreba to vzdávať, ešte si predsa len skoro testovala... skús zajtra citlivejší testík a uvidíš 🙂 budem Ti moc moc držať palčeky aby sa už drobček ukázal aspoň tienikom 🙂

tak a ja som bola dnes ráno na sone, vajkulky pekne rastú aj keď pomalšie akoby mali tak mi zvýšili trošičku dávky a v pondelok idem na ďalšie sono, tak som strašne zvedavá 🙂 .... na sone som dnes zahliadla na jednom vaječníku asi 6-7 vajkulok tak dúfam že budú pekne rásť 🙂

monicka7299
14. máj 2010

WERI - AJ JA CHCEM 🙂 - už sa neviem dočkať... ale veď sa dočkám ...za 2 týždne stimulka a potom dúfam za ??????? ozaj koľko dní sa to pichá pri krátkom?

wera
14. máj 2010

monicka a budeš mať krátku stimulku? ja mám zatiaľ stimulačný protokol na 12 dní ale uvidí sa podľa toho čo povie OHSS...či sa potvorka objaví alebo nie... neboj monicka uvidíš ako Ti to rýchlo uletí a už budeš stimulovať aj Ty konečne 😀

bobi3
14. máj 2010

weri, tak to ti tíško závidím, že už ste takto ďaleko... 😉 držím palčulky na ten pondelok...

moni, o tom čakaní a dočkávaní by som toho tiež narozprávala 😉

wera
14. máj 2010

ďakujem bobi a uvidíš že 25.-teho tu bude o chvíľku 🙂 🙂 🙂

stanka04
14. máj 2010

Monicka,ja som pichala 10 dni,zbehlo to jak voda.
Akurat som dosla domov po OPU,chodim jak kacica,ale inak pohodicka.Narkozy som sa bala,jak cert a pritom som nestihla ani do 10 napocitat 😀 Folikov vybrali asi 16,ale len 5 vajok,zajtra budu volat,jak sa im dari...A kedze vajok len 5,tak ET neodkladame.Inak muz ma natocil,ked som sa prebrala,nic si nepamatam,ale co ja som im tam nakecala....Snad su zvyknuti 😝
Pekny den vsetkym!

bobi3
14. máj 2010

ďakujem, weruška, si zlatá 😵 a ten pondelok sa drž 😉

mata33
14. máj 2010

Stanka zo 16 folikov len 5 vajok? narkozy som sa aj ja bala ale bolo to ok. takze si nedavas PK? akoze pustili aj muza k tebe, my sme boli 3 na izbe ale chlapov tam nepustali po OPU

mata33
14. máj 2010

stanka po odbere teraz oddychuj, mna bolelo brucho ako pri menzes, ja som prespala skoro cely den vtedy po narkoze.

mata33
14. máj 2010

weri dakujem, dalsi test az zajtra rano, dam citlivejsi..

monicka7299
14. máj 2010

stanka - ktoré centrum si, že ho pustili?

wera
14. máj 2010

stani gratulujem aj k tým piatim vajkulkám 🙂 hlavne nech sa všetky držia a pekne sa oplodnia 🙂 idete aj na ICSI alebo klasikcky? a budete mať aj PK? ....tak teraz poriadne oddychuj 🙂 a narkóza je v pohodičke, ja som bola minulý týždeň a bolo to super, tak rýchlo som nikdy nezaspala 😀
stani a ohss ako? dúfam, že sa to ukľudnilo 🙂

kefalinek
14. máj 2010

livi tak to sa strerneme toho 24.5
baby z narkozy si velku hlavu nerobte ja som vraj hresila doktorku a volala som ju Sára( to je nasa dcerka) no maju z toho srandu doteraz, ale tak co uz.
mata nezufaj, este je trosku skoro na testik neboj

snecka
14. máj 2010

Kefi tak ti držím veľmi veľmi veľmi palce, KET vyjde 😉 😵 , babulka moja
Matka nevešaj ešte hlavu, mohlo byť skoro, krv je dôležitá, videla si tie moje testy, na ktorých skoro nebolo nič vidieť, ser na testy, bude to dobré.
Stanka neboj aj z piatimi vajkami sa dá otehotnieť, to sú tie najkrajšie najlepšie a hlavne najkvalitnejšie. 😉
Zuzu sono nemôže bábetku ublížiť.
Inak keď si chcete vyrátať dátum pôrodu tak na tehotenskej kalkulačke kde je potrebné zadať deň poslednej menštruácie dajte dátum ktorý Vám vyjde odčítaním 14 dní od odberu vajíčok, mám to od pána doktora. 😉
Livy to hcg je milionpercent dvojičkovské, hurá budete mať dve srdenka 😵
Ostatné bubulky caute.
Mňa bolel včera taak žalúdok, som myslela že pôjdem rozprávať s misou, ale som to nejak predýchala.

mata33
14. máj 2010

kefalinek dakujem
drzim ti moc palceky na ten KET... musi to vyjst

mata33
14. máj 2010

snecka 🙂 neverila by som ako taky test dokaze cloveka rozhadzat kym som si to nevyskusala na sebe.

nasla som info na http://www.advancedfertility.com/embryotransfer..., pisu ze nedoporucuju test z mocu nakolko je vela falosne negativnych vysledkov...hm

wera
14. máj 2010

ahoj mati, veľmi pekne to tam napísali 🙂 takže sa hlavne nestresuj a snaž sa byť čo najviac v pohodičke, hlavne treba myslieť pozitívne 🙂

janemari
14. máj 2010

monika aj nam povedali ze hned po odbere bude pri mne na izbe muz.

sandy aj ja zacinam okolo 29-30.5 Proverou a potom Diphereline a to sa picha az do odberu a ja budem pridavat Puregon.Mam dlhy protokol.

sony44
14. máj 2010

ahoj janemari, tak menzes ti ešte nedorazil?ale už každú chvíľu by teda mal ( keďže píšeš že provera 29.5.- 30.5 )My sme dnes boli v iscare na sone a na krvičke - od zajtra pichám menopur, ďalšia kontrola 19.5.,takže super.
Áno po OPU je pri tebe manžel, len na chvíľku si odskočí - odovzdať "materiál". 😉