icon

Kto idete na 1. IVF na jar 2010?

barchee
27. dec 2009

ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒

wera
16. máj 2010

tak tak dúfam, že to tak bude janemari 😉 😉 😉

monicka7299
16. máj 2010

my ideme vo štvrtok na sono, či nie je na obzore nejaká cista a potom stimulka...... som zvedavá.... 😅
ale neva ...... v robote je teraz dosť psycho (kríza, stres) takže neviem ale už teraz rátam, že po vložení budem doma po krvné testy (alebo uvidím) ....
40 dní dovolenky mám v zálohe 😉

wera
16. máj 2010

... tak to si dobrá monicka 😉 ...ja už nemám skoro žiadnu dovolenku...nevadí PNka to istí.... 😉 tak už aby si mala po sone a aby ste začali stimulku 🙂

cucuriedka
16. máj 2010

Weri, OPU bolo presne v 15. den DC

chicca555
16. máj 2010

wera, chodime do Bratislavy do GynFivu 🙂 dnes som si bola dat na gyn.pohotovosti pichnut dalsiu injekciu diphereline, strasne mila sestricka tam bola, zobrala ma na JISku kde mi to pak pichla, sme sa rozpravali, ze nam drzi prsty, nech nam to vyjde 🙂 spoza plachty vysla nejaka mamicka po porode a ze nech sa nehnevam, ze nas pocuvala, ze ona bola tiez na umelom, ze ma dvojicky, ze sa ale predcasne narodili a ze chyba bola tiez u manzela... a ze im to vyslo na prvykrat a drzi mi prsty, nech nam to vyjde tiez tak - baby, strasne dobre mi to padlo, v aute mi aj slzy vybehli 🙂

wera
16. máj 2010

cucu ďakujem, tak to by som mala mať OPU približne v pondelok 24.5. joj už aby to bolo za mnou 😎

jeeeej chicca to je super, verím že Ti to dobre padlo 😉 😉 😉 určite sa nám to tiež musí podariť 🙂

barchee
autor
16. máj 2010

moni, no vidíš, tak aj ty ideš zachvílku na to 😎
cuco, ako sa cítiš? 🙂
chicca, bude to ok, neboj 😉 hlavné je veriť, že to výjde 🙂
wera, opu je v pohode, som sa toho strašne bála, ale nebolo to nič hrozné, v deň ma potom strašne bolelo podbruško, ale jeden ibalgin to spravil a večer už úplná pohoda 🙂

baby, nemôžem uveriť tomu, ako rýchlo letí čas, veď už vo štvrtok idem na krv.... 😎

wera
16. máj 2010

ďakujem barchi, dúfam že OPU nebude o moc horšie ako hysterka....tá bola úplne v pohodičke, tak dúfam že aj toto 😅

noooo čas letí strašne...verím že sa už nemôžeš dočkať potvrdenia z krvičky 🙂

barchee
autor
17. máj 2010

babyyyyyyyyy, bré ránkooooo, čiaročka silnieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 😀

wera
17. máj 2010

vidíš barchee je to tehuuuuu 😉 🙂 🙂

bobi3
17. máj 2010

krásne ránko 🙂

barchee, moc moc blahoželám... bolo to tvoje prvé IVFko?

ahoj weru 😉

wera
17. máj 2010

ahoj bobi 🙂 🙂 🙂

barchee
autor
17. máj 2010

ahoj bobi, áno, prvé 🙂 moc dúfam, že krvička bude mať peknú hodnotu hcg vo štvrtok 🙂 sa neviem dočkať už 😵 len nech čiaročka vydrží a zosilnie 😎

bobi3
17. máj 2010

juj, moja, ani nevieš, aké to je povzbudzujúce, hlavne pre nás, čo nás prvé IVF ešte len čaká... a aký ste mali problém, že ste museli riešiť IVF? nebojkaj, ja verím, že bude silnieť a vo štvrtok budete oslavovať 😉

cherryl
17. máj 2010

barche no krása , ja som odovzdala dnes krv a čakám len dobrý výsledok ako inak pri takých čiarkach 😎 som v práci a snažím sa vyčistiť si nenápadko stôl 😎

wera
17. máj 2010

cherryl super 😉 a chcete ísť hneď na PNku?
... ja som si v robotke porobila poriadok a pobalila už pred mesiacom....pre istotu 😉

bobi3
17. máj 2010

cherryl, správne, teraz prídu iné krajšie povinnosti 🙂

weri, ty máš dnes sono, že? držím palčulky...

wera
17. máj 2010

hej hej za hodinku, tak už sa pomalinky chystám k doki...som strašne zvedavá koľko vajkulok tam bude 🙂

chicca555
17. máj 2010

ahojte baby, mne cez vikend cervena neprisla, takze ultrazvuk musi pockat, zatial picham diphereline teda 🙂 po tych hnackach som fest slaba, je mi akosi divne 😕 kamoska, ze ci nie som tehu... to by vsak musel byt zazrak bozi asi... 😒

barche, gratulujem 🙂

baby, kolko si pak davate vkladat vajicok? je to na vas ci ako doporuci gynekolog?

wera
17. máj 2010

chicca max Ti vložia dve embryjká... my chceme dve ak to bude možné 🙂

bobi3
17. máj 2010

weri, myslím na teba 😉 a čakám na správičku...

chicca555
17. máj 2010

ja tiez premyslam nad dvomi... 🙂

cherryl
17. máj 2010

wera =veru tak mam trosku zdravotne problemy s niecim inym takze som od zaciatku bola od gynekologa informovana ze cely cas budem doma lezat na PN , mam sa pripravit psychicky aj financne 😀

mata33
17. máj 2010

ahojte babulky

cherryl o kolkej si bola na krvicku? dnes tam bolo nejak vela ludi..

mata33
17. máj 2010

chicca mna sa nikto nepytal a vlozili dve embryjka

cherryl
17. máj 2010

mata ja som bola 7:10-20 a boli tam len same nove tvare ktore nevedeli ze sa maju postavit do rady 😅 tiez som na tom bola tak ale to bolo uz daaaaaavno ,,po odbere som vzdy taka dezorientovana ze si idem sadnut kde je volne a mm v cakarni nevidim 😝

mata33
17. máj 2010

aha ja som bola az tak pred osmou a este tam bolo vela ludi, no ja som sa prave divila co cakaju v rade, ja som na pichanie nechodila do gf
tak som si sadla, a prisla nejaka baba a ma normalne predbehla 🙂 - niesla si gonal to si mohla pichnut aj sama.
kedy ti vraveli ze mas volat? ja si tiez vzdy idem sadnut, ono chvilu mi to krvacalo nejak ma dnes divne pichla sestricka.

cherryl
17. máj 2010

ja som sa snazila vzdy aj so sonom tak pred pracov aby z toho neboli nejake reci 🤐 som rada ze sme to pichanie vseliciek tiez zvladli doma sami 😉 zavolam po 14:00 tak keby bolo obsadene vies kto blokuje linku xixixi dnes mali problemy aspon rano z pocitacmi jednu nevedeli v systeme vobes najst a ja som bola uvedena ako samoplatitel 😒

mata33
17. máj 2010

ja budem volat tak o pol tretej 🙂

wera
17. máj 2010

ahojte babulky 🙂
budem Vám moc držať palčeky aby ste dostali dnes tú najkrajšiu novinku na svete 🙂

ja som sa akurát vrátila zo sona, takže to vyzerá že štyri vajkulky vpravo a vľavo sa krásne ukázalo PCOS je tam kopec vajkulok ale asi dve vyzerajú že by z nich niečo mohlo byť....teda ale brucho ma bolelo riadne ako tam rátala vajkulky.... ☹ dostala som ďalšie injekcie cetrotide ktoré budem pichať, dnes mi už jednu do bruška už aj pichli a mám ho teraz riadne červené... ☹ ....normálne uvažujem že sa dám dnes vypísať u mojej obvodnej doki na PNku.... veď aj dnes je už pol dňa za nami a ja som ešte ani v robote nebola, musím ešte pichnúť puregon a utekať do roboty.... 😠