Kto idete na 1. IVF na jar 2010?
ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒
stanulik tak poriadne oddychuj 🙂
Ja mam ist na krv az 14ty den,tak by to mozno mohlo byt.......Oddychuj este....
Weri,uz mi tu vonia vyvar,tak len co "dojde",uz sa z gauca nepohnem 😝 Aj tak uz potom bude doma mangel.....Idem este nascanovat tie dve bodky na UTZ,co sme dostali po ET a poslat mame,nech je sranda 😀
bobi, mám všetko napísané v albume, manžel má blbý spg - to je náš problém 🙄
mati, je mi to ľúto ☹
cherryl, gratulujem 😀
baby, ms mi zatiaľ nedorazila, takže to vyzerá vcelku dobre 😉 prsia bolia jak šlak, neska som musal sa decentne s deckami mojkať, lebo aj sebemenší dotyk ma strašne bolí... 😕 podprdy mi začínajú byť volaké malé... 😲 😀 zajtra si dám pauzu a testík spravím v stredu ráno...ak vydržím samozrejme 😀 za čo neručím... 🤐 😀
jej stani si si vymenila fotečku 🙂 🙂 🙂
barchee neboj je to úúúúúúrčite ono 🙂
jojky veeelmi sa tesim a este viac sa budem ked sa vsetky pridate ku mne aby bolo tej radosti viac 🙂
Vymenila,mam nove ruzove gumacky,sme sa boli cez vikend poprechadzat medzi rybarmi 😀
Cherryl,bodaj by si mala pravdu 😎
cherryl tak tak bodaj by si mala pravdu, my by sme sa všetky veeeeľmi radi pridali 😀
stani peknučké sú 🙂 🙂 🙂
Ahojte zelam prijemny podvecer.Tehulke gratulujem a mati este nic nieje stratene.
cucuriedka aky stupen endo mas?
Inak baby citala som si pribalovy letak k Prove a tie neziaduce ucinky sa mi vobec nepacia 😅
janemari tie nežiaduce účinky musia napísať... ale určite ich nebudeš mať, netreba sa tým zbytočne stresovať ale teškať sa zo stimulky 😉
wera dakujem za odpoved,ja len tak ze ked niekoho prizabijem tak ma oslobodia lebo to bude z liekov a injekcii 😀
no aspoň budeš mať výhovorku 😉
baby, ja furt musím kukať na ten moj tesík // 😀 nemôžem tomu uveriť, ešte som nikdy nemala takéto 2 čiarky krásne 😅 si ho stále obzerám, či je to pravda 😅
barchee to Ti verím že si určite vytešená 🙂 🙂 🙂 si to užívaj 😉 😉 😉
barchee xixixi ako keby som sa videla xixixi 😉
Barchee,ty si tak tehu,az to mne na monitore laptopu blika 😀 Opatruj sa
janemari, ani neviem aky stupen mam. Ma to nenapadlo sa pytat, jedine co viem je ze som mala tu endo cystu, a poprirastanu k crevam... a kde to je napisane? v karte ci sprave z nemocky? by som pozrela.
jaj, zlaté ste babule 😀 😵
cucu ja som to mala napisane operacnej sprave a aj doki v centre to pisal do papierov
Baby, som sa prave testla s velmo citlivym (v stredu som bola na ET) a je tam mini tien, ze som ho ocami vytahovala, ale je tam mini tienik. myslite ze to moze byt pregnyl?
alebo by to mohlo byt uz ono? somsa testla s citlivostou 10IU
ako nechcem sa este tesit dopredu, keby to bol len plany poplach.. tak sa len budem potajme trosicka vytesovat 😅
cucu budem drza´t palce.Ja som sa pytala preto ze mam vysoky stupen a co hovorili baby co mali vysoky stupen tak ivf im vyslo jednej az na 3 pokus a druha ide myslim na 3 teraz.Tak budem verit ze moje prve vyjde ale nebudem davat velku nadej. 😔
cucu a kolko si po pregnyle? a od ET máš dnes koľko?
ahoj weri, 12 den od pregnylu, od ET som 5ty den, ak neratam ET den, a predlzena kultivacia
cucu to už pregnyl nebude 😀 😀 😀
aj keď od ET je to ešte len 5 dní, ale každé embryjko sa uhniezdi inokedy a môže kľudne aj skôr 😉
tak zajtra ráno skús ďalší testík a uvidíš 😉 budem držať palce 🙂
heh urcite testnem, ale kto to ma opat dovtedy vydrzat 😠 😀
cucu neboooj to vydržíš, aspoň sa môžeš dovtedy tešiť čo objavíš 🙂
Mati, fúha.... je to škoda - moc som Ti to priala - to víš, my 33-ky...... ☹
...ale veď si nemala žiadne problémy, či?
-tak to som zvedavá ako my budeme na tom.....
barche- G R A T U L Á C I A 😀
bré ránko, tak dnes je čiaročka slabšia ako včera ☹ dúfam, že sa vzchopí troška zajtra... 😔

stanka no nedavam tomu uz nijaku nadej, v stredu bude 14 den od ET.
obavam sa ze to spinenie prejde skor ci neskor do MS, dufam ze nijake ine problemy ma uz necakaju