icon

Kto idete na 1. IVF na jar 2010?

barchee
27. dec 2009

ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒

mata33
17. máj 2010

stanka no nedavam tomu uz nijaku nadej, v stredu bude 14 den od ET.
obavam sa ze to spinenie prejde skor ci neskor do MS, dufam ze nijake ine problemy ma uz necakaju

wera
17. máj 2010

stanulik tak poriadne oddychuj 🙂

stanka04
17. máj 2010

Ja mam ist na krv az 14ty den,tak by to mozno mohlo byt.......Oddychuj este....

stanka04
17. máj 2010

Weri,uz mi tu vonia vyvar,tak len co "dojde",uz sa z gauca nepohnem 😝 Aj tak uz potom bude doma mangel.....Idem este nascanovat tie dve bodky na UTZ,co sme dostali po ET a poslat mame,nech je sranda 😀

barchee
autor
17. máj 2010

bobi, mám všetko napísané v albume, manžel má blbý spg - to je náš problém 🙄

mati, je mi to ľúto ☹

cherryl, gratulujem 😀

baby, ms mi zatiaľ nedorazila, takže to vyzerá vcelku dobre 😉 prsia bolia jak šlak, neska som musal sa decentne s deckami mojkať, lebo aj sebemenší dotyk ma strašne bolí... 😕 podprdy mi začínajú byť volaké malé... 😲 😀 zajtra si dám pauzu a testík spravím v stredu ráno...ak vydržím samozrejme 😀 za čo neručím... 🤐 😀

wera
17. máj 2010

jej stani si si vymenila fotečku 🙂 🙂 🙂

barchee neboj je to úúúúúúrčite ono 🙂

cherryl
17. máj 2010

jojky veeelmi sa tesim a este viac sa budem ked sa vsetky pridate ku mne aby bolo tej radosti viac 🙂

stanka04
17. máj 2010

Vymenila,mam nove ruzove gumacky,sme sa boli cez vikend poprechadzat medzi rybarmi 😀
Cherryl,bodaj by si mala pravdu 😎

wera
17. máj 2010

cherryl tak tak bodaj by si mala pravdu, my by sme sa všetky veeeeľmi radi pridali 😀

stani peknučké sú 🙂 🙂 🙂

janemari
17. máj 2010

Ahojte zelam prijemny podvecer.Tehulke gratulujem a mati este nic nieje stratene.

cucuriedka aky stupen endo mas?

Inak baby citala som si pribalovy letak k Prove a tie neziaduce ucinky sa mi vobec nepacia 😅

wera
17. máj 2010

janemari tie nežiaduce účinky musia napísať... ale určite ich nebudeš mať, netreba sa tým zbytočne stresovať ale teškať sa zo stimulky 😉

janemari
17. máj 2010

wera dakujem za odpoved,ja len tak ze ked niekoho prizabijem tak ma oslobodia lebo to bude z liekov a injekcii 😀

wera
17. máj 2010

no aspoň budeš mať výhovorku 😉

barchee
autor
17. máj 2010

baby, ja furt musím kukať na ten moj tesík // 😀 nemôžem tomu uveriť, ešte som nikdy nemala takéto 2 čiarky krásne 😅 si ho stále obzerám, či je to pravda 😅

wera
17. máj 2010

barchee to Ti verím že si určite vytešená 🙂 🙂 🙂 si to užívaj 😉 😉 😉

cherryl
17. máj 2010

barchee xixixi ako keby som sa videla xixixi 😉

stanka04
17. máj 2010

Barchee,ty si tak tehu,az to mne na monitore laptopu blika 😀 Opatruj sa

cucuriedka
17. máj 2010

janemari, ani neviem aky stupen mam. Ma to nenapadlo sa pytat, jedine co viem je ze som mala tu endo cystu, a poprirastanu k crevam... a kde to je napisane? v karte ci sprave z nemocky? by som pozrela.

barchee
autor
17. máj 2010

jaj, zlaté ste babule 😀 😵

janemari
17. máj 2010

cucu ja som to mala napisane operacnej sprave a aj doki v centre to pisal do papierov

cucuriedka
17. máj 2010

Baby, som sa prave testla s velmo citlivym (v stredu som bola na ET) a je tam mini tien, ze som ho ocami vytahovala, ale je tam mini tienik. myslite ze to moze byt pregnyl?
alebo by to mohlo byt uz ono? somsa testla s citlivostou 10IU

cucuriedka
17. máj 2010

ako nechcem sa este tesit dopredu, keby to bol len plany poplach.. tak sa len budem potajme trosicka vytesovat 😅

janemari
17. máj 2010

cucu budem drza´t palce.Ja som sa pytala preto ze mam vysoky stupen a co hovorili baby co mali vysoky stupen tak ivf im vyslo jednej az na 3 pokus a druha ide myslim na 3 teraz.Tak budem verit ze moje prve vyjde ale nebudem davat velku nadej. 😔

wera
17. máj 2010

cucu a kolko si po pregnyle? a od ET máš dnes koľko?

cucuriedka
17. máj 2010

ahoj weri, 12 den od pregnylu, od ET som 5ty den, ak neratam ET den, a predlzena kultivacia

wera
17. máj 2010

cucu to už pregnyl nebude 😀 😀 😀
aj keď od ET je to ešte len 5 dní, ale každé embryjko sa uhniezdi inokedy a môže kľudne aj skôr 😉
tak zajtra ráno skús ďalší testík a uvidíš 😉 budem držať palce 🙂

cucuriedka
17. máj 2010

heh urcite testnem, ale kto to ma opat dovtedy vydrzat 😠 😀

wera
17. máj 2010

cucu neboooj to vydržíš, aspoň sa môžeš dovtedy tešiť čo objavíš 🙂

monicka7299
18. máj 2010

Mati, fúha.... je to škoda - moc som Ti to priala - to víš, my 33-ky...... ☹
...ale veď si nemala žiadne problémy, či?
-tak to som zvedavá ako my budeme na tom.....

barche- G R A T U L Á C I A 😀

barchee
autor
18. máj 2010

bré ránko, tak dnes je čiaročka slabšia ako včera ☹ dúfam, že sa vzchopí troška zajtra... 😔