icon

Kto idete na 1. IVF na jar 2010?

barchee
27. dec 2009

ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒

cucuriedka
18. máj 2010

Babeny, vy co ste uz na zaciatku tehu, vy mate tiez niekedy bolesti v podbrusku? Mna sem tam prekvapi ake to az moze byt, pri sedeni ak som nejaka vykrutena, alebo ma znenazdania stale prekvapi to pichanie.. ako ste na tom vy?

weri, no este to neni kolajnica, ale dufam ze bude len pekne tmavnut ;)

zuzanabb
18. máj 2010

cuco to je jasne, si tehu 😀 potichucku zatial gratulujem, dufam, ze ti bude tmavnut 😵
aj ja som mala take bolesti a niekedy ich mam este aj teraz, raz ma picha pri vajecnikoch a inokedy ma pobolieva v podbrusku, takze je to v poriadku 😉

chicca neriskuj a radsej testni, lepsie zbytocne robit test ako neskoro. ak si nahodou tehotna, tak babatku urcite este v tomto stadiu neublizia tie injekcie a lieky na hnacku, ale urcite by bolo lepsie bez nich...

barchee
autor
18. máj 2010

cuco...presne toto mám aj ja 😕 dnes ma tak pichalo asi 2 minútky v podbrušku...normálne to bolelo jak fras, taká pichlavá ostrá bolesť 😅 ms nedorazila, takže dúfam, že šušníci sa poriadne usalašujú na dlhú dobu 😀

cucuriedka
18. máj 2010

juuj tak to ste ma ukludnili... uz som sa zacala bat ze sa nieco zle deje ufff kaaaaaaaamen zo srdca padol 😅

barchee
autor
18. máj 2010

🙂

barchee
autor
19. máj 2010

bré ránko babulky, mám krásnu čiaročkuuuuuuuuu 😀 ale ani za ten prd ju neviem tak dobre odfotiť, ako je ju tu u mňa vidno 😝 krčok tvrdý, ms nikde, takže fajneeeeeeeeee 😀

bibi24
19. máj 2010

Ahoj Barch, odfooooot, chcem vidiet 😉 😵 Som zvedava, ze ci budu 2 alebo jedno (moj tajny tip je, ze jedno)...co ty myslis?

cherryl
19. máj 2010

vcerajsok za nami pekny den pred nami a sme stale blizsie k svojim snom nemate ten pocit tiez ?? 😀

barchee
autor
19. máj 2010

bibi, neviem 😝 , lebo nešpinila som ani nekrvácala, takže sa museli uchytiť obe, ale podla testu, ako je čiarka slabá, tak to vyzerá na 1...ale kde by potom zmizlo to druhé???? 😕

barchee
autor
19. máj 2010

cherryl, ja ho mám veľmi intenzívny 😀 aj v hlave aj v materničke 🙂

bibi24
19. máj 2010

Barch, podla mna sa moze odplavit aj tak, bez ms, nie? No neviem...uvidis 😉 Hlavne, aby bolo aspon jedno, ze?

Baby, no mna by velmi zaujimalo ako to vy robite s tym pozitivnym myslenim, ze tomu tak verite, ze to vyjde. Ja sa stale na to neviem nastavit 😅

chicca555
19. máj 2010

ahojte baby, rano mi prisla menstruacia, cize v piatok frcim do BA na sono a od soboty frcim na gonale 🙂

cherryl
19. máj 2010

chicca krasny start a uuuuspesny zaver ti prajem 😅

cherryl
19. máj 2010

bibi vies lahsie sa to pise a cita ako naozaj vsugeruje a preziva aspon u mna 😉 mala so od zaciatku problem to brat vysoko pozitivne ked vysledky nie su 100% zarucene 😉 aj pozitivne ciarky beriem este s nejakou rezervou a strachom co ked sa nieco .... a hlavne ked to este nikomu nehovorim

mata33
19. máj 2010

chicca to mas pekne daleko takto cestovat, tak prajem nech to vyjde

wera
19. máj 2010

ahojte babulky 🙂 takže ja som sa práve vrátila zo sono... na pravom vaječníku to vyzerá zatiaľ na štyri folíky, ľavý to vzdal úplne... ☹ a na OPU ideme už v piatok, tak som zvedavá ako dopadneme... od dnes som vypísaná na PN, takže už iba v robotke niečo dorobím a utekám domov oddychovať...

mata33
19. máj 2010

weri to nevadi aj 4 stacia ked budu v nich kvalitne vajicka, uz mas len 2 dni do OPU to sa treba uz hodne setrit, tak bezkaj domov a oddychuj

chicca555
19. máj 2010

dakujem kocky, dufam, ze to dopadne nad ocakavania 🙂

weri, drzim prsty 😉

cherryl
19. máj 2010

wera a to sa da len tak dorobit a odist z prace z hodiny na hodinu 😵 mne sa to nedari uz 13.den 😖

wera
19. máj 2010

ďakujem babulky 🙂

cherryl tak jasné že sa to nedá, ale porobím iba to čo som mala dnes spraviť a s ostatným nech si už poradia ako chcú... 😎

mati bodaj by si mala pravdu a boli by z tých folíkov aj kvalitné vajkulká a potom embryjká.... som strašne zvedav ako to dopadne...a už sa začínam aj báť.... 😖

bobi3
19. máj 2010

ahojte babulky, čítam, no nestíham reagovať 😒
weruška, tak to je super, na piatok držím palčule, a poriadne oddychuj 😉

martinaaaaa
19. máj 2010

caute baby vsetkym tehulkam gratulujem ja si zacnem pichat diferelin v sobotu 22.5. v utorok mam dostat ms tak sa toho konecne dozivan aj ja 🙂

sony44
19. máj 2010

ahoj weri - tak to je super, že idete v piatok - budem držať siiiiiilno pršteky 😉 😉 😉 aj kamoška mala štyri a- počas PK sa udržalo jedno a už je 15 tt.- takže je to o náhode, čo práve tento mesiac dozrelo , alebo neviem o čom, takže posielam veľa pozitívnej energie 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 a už len oddychuj
My pôjdeme na OPU pravdepodobne o týždeň v piatok. sono vraj dobre - vraj sa to pekne začalo - myslím, že ich je okolo 8 . tak taktiež dúfame, že v nich budú kvalitné vajká.....ale premkol ma nejaký zvláštny pocit , že to vyjde, tak dúfam, že teraz to bude tak, že o rok už budeme prinajmenšom traja ( už sa na to teším ) 🙂 🙂 🙂 🙂

sony44
19. máj 2010

chicca- tak sa v piatok drž, 🙂 🙂 🙂 🙂 tak si sa konečne dočkala.

wera
19. máj 2010

chicca aj ja sa pridávam a prajem nech v piatok dopadne sono dobre a nech zvládnete aj včeličkovanie 🙂

ďakujem bobi, dúfam že to dobre dopadne... 🙂

joj sony ani nevieš ako si ma teraz strašne moc potešila 🙂 🙂 🙂 boddaj by som aj ja mala také šťastíčko a vyšlo to.... 🙂 a gratulujem k 8-mim folíkom, tak nech sa už len krásne vyvíjajú a narastú 🙂

sony44
19. máj 2010

wera - ďakujem, áno - už nech len rastú....
treba už len pozitívne myslieť ............................všetko je ok, tak prečo by to nemalo vyjsť, no nie?! 🙂 🙂 🙂 😉 😉 😉
držte sa obaja !!!!

zuzanabb
19. máj 2010

zienky, tak dnes som bola na sone a videl bublinku 😵 takze je to na dobrej ceste. Dalsie sono mi dal o 10 dni na 29.5. a ak bude vidiet srdiecko, tak sa vraj uz rozlucime a budem chodit len k mojej doktorke 😉 Ked si nabijem baterky do fotaka, tak pridam fotku bublinky 😉 ... to je sranda taka bublinka....

na tie bolesti som sa dnes pytala doktora, lebo aj mna to furt popichava, tak povedal, ze je to v poriadku, ze to sa zvacsuje maternica, takze baby ziadny strach - bolesti su OK 🙂 ...a tie co ich este nemate, tak sa tiez nebojte, lebo mne zacali az ked som si nasla //

werka ty ides presne v mojich slapajach, aj mne to vzdal lavy vajecnik, ale nakoniec sa v den OPU doktor rozhodol, ze z neho jeden vytiahne, lebo povedal, ze kazdy kus dobry pri mojom pocte 😉 a potom tri z praveho. takze som mala dokopy tiez len 4 a vidis 😵 Niektore maju aj 15-20 ks a PK prezije jedno, takze ziadnu rovnicu v tom nehladaj a hlavne mysli pozitivne! Ja som si tiez par-krat na zaciatku porevala, hlavne po OPU, lebo tam bola so mnou baba, ktorej vytiahli asi 15 ks a z toho 9 jednotkovych a ja som nemala ani jedno jednotkove.... ale potom som sa nastartovala a verila mojim embryjkam a myslela na to, ze to vyjde 🙂

zuzanabb
19. máj 2010

chicca tak som rada, ze ti menzes prisiel a mozes zacat 🙂 vela stastia!

sony 8 je super cislo, take akurat, ani nie vela ani malo, tak im len pekne dohovaraj 😉

sony44
19. máj 2010

zuzi, tak super, že našiel bublinku v hrubej perinke,gratulujem 🙂 🙂 🙂
budem sa o ne starať, dávka menopuru ostáva, tak uvidíme v piatok ako narastú🙂 🙂 🙂
držte sa a bubáčika opatrujte !!!!!! 😉 😉 😉

chicca555
19. máj 2010

baby, dakujem velmi pekne 🙂 hned mam lepsiu naladu, aj ked zase predstava dalsich injekcii - najma ked som taky bojko - je lakava 😀 ale vydrziiiiim!!! 😎

martinaaaaaaa - drzim prsteky, nech ti to dobre pokracuje 🙂

zuzi, gratulujem ku bublinke, je to super!! 🙂

weri, drzim prsteky na OPU 🙂

sony, tebe prajem nech sa vajka pekne mnozia a rastu 🙂 tebe OPU vychadza o tyzden skor ako mne 🙂 ja mam naplanovany na 4.6. tak snad sa ten termin dodrzi aj napriek zopar dnom meskania menstruacie 🙂