Kto idete na 1. IVF na jar 2010?
ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒
aaaaaaaaa 12.den od ET a moja ciarka je taka slabaaaaaaaaa kruci ze ja som si vobec robila test 😨
cherryl, ja som dnes 13.deň po ET a čiarka tiež žiadna kolajnica, ale neva...hlavne, že je a neni ms 😉
ano prave s tvojou som to porovnavala je to asi tak isto ale uz som ju mala silnejsiu tak som smutna 🙄 moc drzim zajtra na krvy pesticky 😅
barchee noo to si ma potesila..vsak nech ma kuk a uvidim co pove hlavne som zvedava co navrhne ci IUI alebo IVF...juuj budem vediet zajtra viac 🙂
a oni v CAR vedia zistit udaje z mojej zdravotnej karty?ze co mi liecili a pod.? neviete nahodou?
cherryl a kedy áš ísť na utz? podľa mňa už nerieš testy, šak krv si mala pozitívnu...
makovicka, to mu musíš povedať ty, ak si mala nejaké závažnejšie ochorenie liečené.
ahaa ok takze kartu mi asi ani netreba ze?
nie 🙂 ja som doniesla len od gyndy taký výmenný lístok so sterom na chylmýdie, že je to negatívne a hormonálne profily, ktoré som mala už urobené, nič viac. Prehliadku aj spg urobia si oni svoje 🙂
barchee dik za info...zajtra sa ozvem co mi povie...utekam ..ahojte
barche v piatok idem na krv 14den ale ci mi budu robit aj sono ??? 😒
cherryl, v heliose robia sono aj beru krv na 14 den po ET, neviem kam chodis ty. a s testami sa netrap, niektore su menej kvalitne, tak preto ukazu ine //
werka dakujem 😵 a ty sa neboj, vsetko bude v poriadku, hlavne si uzivaj PN a nechaj sa rozmaznavat 😉
mne bolo povedane v gyn.ambulancii ze na sone z 14dna nebude ajtak nic vidiet tak uvidim co urobia v centre GF 😕 ajtak tomu nerozumiem ked mi ebryjka vkladali tak mi ich na sone ukazali a inde mi povedia ze ich nieje vidno 😖
zuzi ja som si robila testy rovnakej znacky 😒 ale v poho len na nalade mi to nepridalo ☹
cherryl, v Iscare utz s krvou nerobia, to sa objednám až zajtra ráno, ale dnes poobede, keď mi zavolajú výsledok. Sestrička vravela, že zajtra cca o 9, budú volať výsledok, takže čakám skôr do zajtra 🙄 ale neva, testík bol dnes ráno pekný, takže neriešim, krvička mi už len potvrdí to, čo viem a cítim 😉 pri vklade je vidieť miesto uloženia embryjok takou bielou hmlou-tekutinka, v ktorej sú, ale keď sa uchytia, aby ich bolo vidno, musí sa vytvoriť gestačný vačok - bublinku najprv, to je vidieť u niekoho v 4 tt, u niekoho v 5 tt ...záleží od času uhniezdenia 🙂 takže 14 dní od ET je malá pravdepodobnosť, že gest.vačky bude vidieť.
cherryl barche ma pravdu, ani mne nebolo nic vidno na 14 den po ET. az teraz na dalsej kontorole a to som uz 21 den od ET.
a s tymi testami som to myslela tak, ze aj mne rovnaka znacka neukazala rovnake // su to len testy, nic viac 😉
barche ja toho tak moc ako ty necitim 😒 ani som od zaciatku necitila
tak dobre Zuzi bude to iba blbymi testami 😉
barchee jooooj škoda že tú krvičku v iscare oznamujú až na druhý deň.... tak ale u Teba to bude iba potvrdenie toho čo už testíky dávno ukázali 😉 ...tak a hlavne nech je HCGčko čo najvyššie aby to boli dvojky 😎
cherryl neboj najdôležitejšie je že máš na testíku paličky... a ako hovorí zuzka je jedno akú intenzitu majú čiarky 🙂
zuzi tak tak nechávam sa doma rozmaznávať 🙂 🙂 🙂 veď si to človek po tých všetkých včeličkách a nekonečných vyšetreniach aj zaslúži 🙂
...joj inak babulky včera som si v noci pichala poslednú včeličku ovitrellu a bola to docela zábava.... 🙂 som si mala pichnúť len polovicu injekcijky kvôli tomu aby sa mi nerozbehol ohss, ale na injekcijke samozrejme žiadne označenie množstva nebolo.... tak som doma pobehovala s ihlou v bruchu a 40-centimetrovým pravítkom som si merala správne množstvo 😀 ...tak aspoň sme sa trochu pobavili 😝
jeeeej zuzi akurát som si pozrela Tvoju bublinečku 🙂 krááááásnučká je 🙂 🙂 🙂 a už je tam vo vnútri aj krásne vidieť bodečku babulka 😉
zuzi to je super, krásne to tam vidno, pri pohľade na to sono ma prešli zimomriavky od radosti..... tak si to užívaj...... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
ahojte kocky, ako sa dari? 🙂 ja mam dnes taku silnu mrsku, ze koniec, au au 😒 dnes by mi sono teda asi neurobili, by to boli jatka 😀
baby, ja vas obdivujem, co si same pichate injekcie, ja si zatial davam pichat dipher. mojej sestricke u obvodacky, sama by som to nezvladla asi... injekcie a ihly vam normalne predali ci ako je to? bez predpisu ci s predpisom?
mna od soboty caka gonal, ale to je inj. pero, to si zvladnem pichnut aj sama si myslim, alebo do toho zapojim manzelika 🙂
drzte sa zatial🙂
chicca ano ihly ti predaju len tak v lekarni 😢 mne inj.pichal manzel a velmi uspesne ziadne modriny ani krvacanie 😵
chicca ja som si pichala puregon pen, to je úplna pohodička ale zvládla som aj cetrotide a ovitrelle... neboj to je len sila zvyku... 😉
aaaach byby mam pocit ze sobota bude o sto rokov uz by som chcela zacat a hlavne pozitivne skoncit 🙂
a baby malo byt 😀
mati nebooooj rýchlo Ti to ubehne 😉 ani ja už neviem ako to strašne rýchlo utieklo a zajtra už máme opu...
super drzim palce 🙂 ale bojim sa ze mi po tom difereline bude dlho meskat MS a zas budem musiet cakat ☹ ty si mala tiez diferelin
ahojte ale ste tu toho popisali
makovicka ja som im tam pre istotu doniesla moju kartu, a mala som pokoj vsetko si nastudovali
babenky ste sa roztehulkovali , a ja pondelok na sono a v priebehu tyzdna na vklad, dufam, uz aby to bolo 😀
mati ja som mala krátky protokol a začala som stimulku až druhý deň cyklu...
kefi tak to budeme mať vklad budúci týžeň obidve 🙂 ....teda ak sa u nás podarí vypestovať nejké embyjko...dúfam, že áno 🙂 tak potom budeme testíkovať spolu 😉
wera tak potom ti dam vediet kedy presne, ja tam daju tie nase dve bublinky a uz nech ich tam poriadne prilepia a zastupluju 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

zuzi jupíííí, musel to byť krásny pohľad na bublinku 🙂 už sa teším na fotečku 🙂 a ďakujem za pozbudenie 🙂 budem sa snažiť myslieť pozitívne aby sa aspoň jedno embryjko podarilo dochovať a aby sa mu u mňa páčilo... 🙂 doki mi tiež povedala že ak by sa do piatku náhodou niektorému folíku zľava uráčilo trošičku dorásť tak ho tiež skúsi vytiahnuť a prípadne dopiplať IVM.... tak uvidíme, nechám sa prekvapiť...
chicca neboooj tie injekcijky zvládneš 🙂 ja som ich tiež každého ráno pred podaním rozdýchaval ale nakoniec keď som si predstavila prečo si ich pichám tak mi bolo hneď krajšie na dušičke 🙂
sony ďakujem tiež za povzbudenie, je to strašne fajn keď si človek prečíta niečo milé keď mu nie je najlepšie... a OPU Ti vychádza o týždeň v piatok? tak poriadne dopiplaj svoje vajkulky nech sú ukážkové 🙂
... a ja som už prišla z robotky a už iba oddychujem a PNkujem (teda je to divé, prvý krát na PN...) 🙂 krásny dník ešte prajem 🙂