icon

Kto idete na 1. IVF na jar 2010?

barchee
27. dec 2009

ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒

cherryl
20. máj 2010

martinaa treba sa obrnit strasnou trpezlivostou 😀 sa to lahko pise ze ? prejdes jednou metou a zase cakas na druhu a za nou pride dalsia a takto to bude pomaly ubiehat 😉

wera
20. máj 2010

super kefi, budúci týždeň bude určite pozitívny a verím že sa drobci u nás uchytia 😀 ja pôjdem na ETčko s PK asi v utorok alebo stredu...

kefalinek
20. máj 2010

wera a kam chodis akosi som to nepostrehla

wera
20. máj 2010

do iscare v ba 🙂

kefalinek
20. máj 2010

weri a preco ste sa rozhodli pre ivf ak sa smiem spytat

wera
20. máj 2010

minulý rok som mala MA a potom sa mi celý cyklus rozhodil.... nemala som ovulku, liečili sme, stimulovali sme clostylom ale ani tak sa nám nedarilo tak nás doki odoslal do iscare, chceli sme skúsiť najskôr IUI, stimulovali sme zase clostylom ale prišla potvora ohss, síce iba náznak ale stopli sme stimulku a k iui už ani nedošlo.... doki povedala že pôjdeme rovno na ivf keďže ma liečikmi už nechce liečiť lebo jé to rizikové u mňa.... a mám ešte aj PCOS.... takže toľko asi v kocke 🙂

monicka7299
20. máj 2010

AHOJTE DIEVčATáááá... KEFI - TO JE SUPER 🙂

Ja dnes som si doniesla : Cetrotide 0,25 mg - 7x (injekcie pribalené)
Gonal 900 IU/j.m./1,5 ml - 28x ( pero)
-mali ste toto niekto?

-malo by to byť nejaké super rýchle (týždeň) - dúfam... vyzerá toho teda dosť veľa 😅

Sono budúci týždeň a začínam pichať nejako (ešte presne neviem) cca 2 deň cyklu...
Inak dr. Hrúzik bol pohodičkový - aj srandy bolo, lebo Monička bola vééééľmi zvedavá 😀 a aj tak viac budem vedieť vo štvrtok 😅

martinaaaaa
20. máj 2010

ahoj kefalinek tak sa to tu opet stretava no o mesiac uz budu len tehule 🙂 vela tehul 🙂

kefalinek
20. máj 2010

tak to dufam

chicca555
20. máj 2010

monicka, aj ja mam gonal, dva rozne horm. hladiny, tiez pera, ale zacinam ho pichat az od soboty (4den cyklu) 🙂 zatial frcim na diphereline 😀

sestricka mi za tieto dva tyzdne taku peknu mozaiku vytvorila na bruchu, sme sa kazde rano nasmiali 🙂 strasne mila tetuska 🙂

monicka7299
20. máj 2010

ozaj, platila som 269-EUR ☹

kefalinek
20. máj 2010

monicka to si este v norme mna to stalo 293 Eur, ale injekcie su v pohodke

cherryl
20. máj 2010

moni ja som mala ucet 310 ale ine lieky

bibi24
20. máj 2010

Baby, ja budem platit 490,- € za lieky...takze by to mate naozaj pohodicku 😉

bibi24
20. máj 2010

nie by - ale vy 😉

cherryl
20. máj 2010

potesil ma vypis z postovne ked som videla ze aj oni doplacaju peknu sumu 😀

chicca555
20. máj 2010

ja som doplacala na injekcie 350,- € (diphereline, gonal, neviem co, pregnyl a neviem co)... dva nazvy si nepamatam, preto pisem neviem co 😀

chicca555
20. máj 2010

kocky, aj vam davali ziadost, ktoru mate dat overit - podpisy - u notara, prip. na matrike? 🙂 ak jo, kedy ste ju mali doniest? ja neviem ci to potrebujem zajtra so sebou alebo to staci pred OPU doniest

wera
20. máj 2010

chicca akú žiadosť?

chicca555
20. máj 2010

je to nejaka ziadost, resp. suhlas s vykonanim IVF, ze suhlasime s podmienkami toho strediska, ze suhlasime s odberom vajicok a ich naslednym oplodnenim a taketo podobne veci... ze to mame podpisat a dat overit u notara.... len neviem ci to uz potrebujem na zajtra alebo to staci v priebehu kontrol doniest

chicca555
20. máj 2010

lebo to este nemam overene u notara, som akosi na to pozabudla 😅

kefalinek
20. máj 2010

chica a to si prosim v akom centre mi sme ziadost vypisali hned a oni ju poslali podpisana mnou a manzelom 😨

wera
20. máj 2010

hmmm no ja som zatiaľ nič nepodpisovala.... a môj mnažel tiež nie...

chicca555
20. máj 2010

v GynFive v Bratislave

wera
20. máj 2010

jaaaj chicca myslíš žiadosť do poisťovne? tú som podpisovala iba ja, môj drahý nie... a nemuseli sme s ňou ísť k notárovi...

mata33
20. máj 2010

chicca ziadost staci doniest pred OPU, musi byt overena notarom

mata33
20. máj 2010

teda podpisy musia byt overene

mimina321
20. máj 2010

ahoj bambulky 🙂 pozerám,že tu sa vás vela chystá na ivf 😕 ak môžem tak sa pridám máme to dohovorené asi na prelom júla a augusta
budem rada ked sa tu podozvedám čo nás čaká z ,,prvej ruky,,

mata33
20. máj 2010

monicka ty chodis do ktoreho car? uz mam v tom gulas

solinka
20. máj 2010

ahojte babenky...
čakajú ma injekcie ..veríme..velmi