icon

Kto idete na 1. IVF na jar 2010?

barchee
27. dec 2009

ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒

sony44
20. máj 2010

chicca - my sme podpisovali ( dvojmo ) zmluvy o realizácii ivf cyklu, poučenia - tam sa písalo, že chceme ivf s manželovými spermiami, že lekár môže v prípade ohrozenia tvojho života prerušiť stimuláciu a pod. a ja som ešte podpisovala, prehlásenie že som bola oboznámená s anestéziou. Ale nemuseli sme mať overené podpisy. Ja som to dala v priebehu stimulky.( myslím, že ti to bude stačiť odovzdať pred opu).
prajem pekný dníček, konečne zasvietilo aj slniečko 😀 😀 😀

sony44
20. máj 2010

wera, ty sa zajtra drž a nech sa vajkulká pekne oplodnia 🙂 🙂 🙂 🙂 a nech sa tam o ne počas PK pekne starajú 😎 😎 😎

barchee
autor
20. máj 2010

jáj baby....ja sa neviem dočkať, keď mi zajtra zavolajú 😀 už som tam nedočkavá aj neska poobede volala, ale že ešte tam nemali fyzicky tie výsledky 😔 ešte musím potom si tam zbehnúť pre recept na utrogestan, lebo mám tak akurát do soboty a budem potrebovať ho ovela váááácej 😀 inak je to strašne zvláštny pocit nemať menštruáciu 😀 furt tomu volako neviem uveriť...chodím stále na wc a kukám a nič 😀 šak a pritom viem, že krčok tvrdý nepustí nič von 😎

kefi, mooooc držím palce, teraz to určite výjde :D musí, musíš patriť do klubu 😀

žiadosť sme tiež podpísali dvojmo priamo v Iscare, nebolo treba overiť nič, jedna išla im a druhá nám, ale muselo to byť podpísané pred OPU.

zuzanabb
20. máj 2010

chicca uz viem aku ziadost ty myslis, tie pokyny a informacie, ze si si vedoma co s tebou budu robit a pripadne rizika a tak? A to preco potrebujete mat podpisane notarom? V heliose to nebolo treba, stacilo, ze sme to doma podpisali (ani nie pred nimi v centre) a doniesla som to spolu s predoperacnymi vysetreniami.

ja som za lieky platila dokopy asi 400 euri, ale normalne by ma to vyslo menej, teda o polovicu, len som "nadsluhovala" a pichala dlhsie, lebo som nereagovala a tie dalsie injekcie ti uz idu z vlastneho vrecka, to uz poistovne nepreplati.

kefi, drzim palceky na buduci tyzden, daj vediet ktory den to bude 😵

zuzanabb
20. máj 2010

werka ta bodecka vo vnutri bublinky ma najviac fascinuej 😵 furt to chodim obzerat a nemozem uverit, ze je to take malicke a ze je to vo mne 😉
sony dakujem 🙂 😵
baby vsetkym vam zelam aby ste taku fotocku za chvilku dostali aj vy a mohli vyvesit na chladnicku 😀

wera
20. máj 2010

sony ďakujem 🙂 už sa fakt neviem dočkať zajtrajška, už nech mám po OPU... som už nervózna, celý deň neviem čo mám od dobroty doma robiť.... a už ma aj dosť poblieva brucho.... ach jaj... tak hlavne nech sa zajtra zadarí aspoň nejaké pekné vajkulko, strašne moc dúfam že aspoň nejaké embryjko mi vypestujú 🙂

barchee verím Ti tú nedočkavosť.... ale neboj o dvanásť hodín už budeš vedieť výsledky 😉

zuzi verím že to musí byť radosť, ja keď raz dostanem takúto fotečku tak ju budem stááále nosiť u seba a obzerať 🙂

makovicka53
20. máj 2010

ahojte ..zistili mi ze mam nizku sliznicu vraj mi predpise nejake lieky...mate s tym niektora skusenost?

janemari
20. máj 2010

makovicka ja ju mavam vysoku az az takze ja ti velmi neporadim,len viem ze existuju na to lieky a perinka pre male pekne narastie aby sa malo kde uchytit

makovicka53
20. máj 2010

janemari...mam z toho trosku obavy...ako dlho to trva kym to narastie nevies nahodou?to bude asi moj problem v otehotneni ze sa to nema kde uchytit...dnes mi brali krv aj na chalmydie tak som zvedava

barchee
autor
21. máj 2010

dobré ránko babulky 🙂 tak som strašne nervózna, to je neskutočné ako sa vie psychika vyhecovať pri dlhšom čakaní...normálne psycho....snažím sa byť kľudná, ale moc to nejde ☹ 😅

cherryl
21. máj 2010

barche bre ranko a dokedy este musis cakat ?

cherryl
21. máj 2010

baby kto mi vie poradit ohladom hladiny HCG v pondelok som mala prvy odber krvy/10D ET/ a vysledok ze 22 😨 mam len taky pocit ze ked sa to tu rozoberalo tak ste si pisali az nejake stovkove cisla tak potom toto je co za cislo 😕

stanka04
21. máj 2010

Cherryl,vraj nad 20 sa povazuje za tehotnost,tak pockaj na 14ty den 😉

cherryl
21. máj 2010

stanka mne povedali ze nad 10 je pozitivne takze 22 bolo super preto mi vlastne povedali budte v klude vy ste pravdepodobne tehotna dnes dom 14D tak len cakam do 14stej ako na ihlach

monicka7299
21. máj 2010

mati - ja som v ISCARE BA. Včera sme boli pre recepty 😀
júúúúj ale sa mi to blíííížíííííí 😀
stimulka za 2 týždne .......vraj týždeň budem brať tie injekcie a potom už budem tehula (rátam tak v polovici júna 😵

monicka7299
21. máj 2010

barche - si mi zlepšila náladu s tým nakúkaním 😀 som si to hneď predstavila 😀 😀 😀
to budem aj ja 🙂

stanka04
21. máj 2010

No vidis,cherryl,tak zatial potichu gratulujem 😀

zuzanabb
21. máj 2010

cherryl neboj, vsetko suvisi s tym kedy sa embryjko uhniezdilo, takze neboj. ty si mala PK ci nie? aj mne povedali, ze pozitivne je od dokonca 5, takze dobre, len budu sledovat, ci ti rastie.

barchee ako? 🙂

monicka7299
21. máj 2010

veru veru.... barche už čakáme 😨

cherryl
21. máj 2010

zuzi mala som PK a nestresuj by som si mala napisat dovnutra okuliarov aby som to mala stale pred ocami 😎
barchee ako ? 🙂

monicka7299
21. máj 2010

barcheeeeee ..... no prezraď výsledok.................. jedno alebo obe? 😉

cucuriedka
21. máj 2010

juuj nestiham sa cudovat co ste vsetko postihali napisat. Barchee tak ake su novinky?

zuzanabb
21. máj 2010

cherryl uplne ta chapem 😀 to by sa asi vsetkym nam zislo si to niekde napisat, lebo kazda obcas stresujeme... pretozeze ide o najdolezitejsiu vec v zivote 😵
prilepim sem tabulku kde je napane hcg ale len take orientacne, tak sa podla toho neriad! 🙂 len neivem ci daco budete vidiet

cherryl
21. máj 2010

ano zuzi je to vidno diiiky , nestresuj ked som v praci vsetky papiere mam pozakladane stol cisty , nohy vylozene a cakam len na 14:00 a teda este na Barchee 😅 ked sa sem budem musiet v pondelok vratit tak ma .......

zuzanabb
21. máj 2010

nie nie , nikde sa ty uz vracat nebudes 😉

cucuriedka
21. máj 2010

Zuzi to je fasa prehlad. v pondelok idem na krv, tak som zvedava kam budem spadat.

makovicka53
21. máj 2010

kocky neviete poradit s tou nizkou sliznicou?ake su postupy a tak? ☹

monicka7299
21. máj 2010

cherryl - už zostávaš doma?

snecka
21. máj 2010

Ako zlatúšiky?
Čakáme na výsledky cherryl a barchee?
Voľajako nestíham, na druhý týždeň ma čakajú štátnice tak sa snažím učiť. 😒 a my to nejde, lebo hlavu mám úplne niekde inde 😅

monicka7299
21. máj 2010

akosi tu skapal pes dnes 😒