icon

Kto idete na 1. IVF na jar 2010?

barchee
27. dec 2009

ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒

janemari
21. máj 2010

Ja mam skor pocit ze niekedy mi veci vychadzaju,skor mi veci nevychadzaju.Ale clovek si zvykne 😉

derylka
22. máj 2010

ahojte... je tu niekto komu nerobili KET hneď po OPU? napr kvoli OHSS alebo niečomu inému?.. potrebujem zistiť čo to zase obnáša... či znova nejaké lieky alebo injekcie... za všetky odpovede vopred ďakujeeem. 😉

cucuriedka
22. máj 2010

ahoj derylka, mas na mysli KET alebo ET? KET ako rozmrazenie... nemam pocit ze sa robi hned po opu, embryotransfer dava vacsi zmysel... skus sa poobzerat v inych temach OHSS je super klucove slovo, tak myslim ze podla toho to pojde.

barchee
autor
22. máj 2010

wera, to je mi ľúto ☹ teraz ale budú apoň veideť, kde majú čo pridať, takže 2.ivf určite výjde 😉

cuco, teraz zbytočne testuješ 20iu testom, ten ti ešte nič neukáže, musíš v týchto začiatkoch používať len 10iu test 😉

cucuriedka
22. máj 2010

barchee ved sa uz chystam do obchodu s manzom na nakupy tyzdenne, tak skocim do lekarne rovno..

wera
22. máj 2010

hmmm no snáď máš pravdu barchee 🙂 ... len mi je ľúto že sme to všetko podstúpili a nemali sme ani šancu na ETčko...a ja som sa už tak strašne tešila... no čo už v septembri začneme odznova a dúfam, že Vás babulky potom dobehnem 🙂

snecka
22. máj 2010

Barche si ma ani neprekvapila 😵 , lebo kto iný by už mal byť tehotný v tejto téme ak nie ty, ty si zakladateľka tejto úžasnej témičky, ktorá mnohým priniesla šťastie. 😵
Wera je mi to fakt ľúto babulka, to je posratým navrch 😠 , som nahnevaná lebo čo všetko musí jedna žena vytrpieť kým sa vôbec dostane k OPU a potom toto, strašne nespravodlivé, ach moja ☹
Cuco no čo testík?

barchee
autor
22. máj 2010

snecka 😀 😀 😀 😀 to bol účel, to šťastíčko pre všetkých 😉

neboj wera, keď budeme na teba toľké myslieť, musí sa to podariť 🙂

barchee
autor
22. máj 2010

ozaj snecka, už si určite bola utz....ako dopadol? nemáš fotečky v albume, som zvedavá 😝

wera
22. máj 2010

ďakujem barchee, dúfam že to pomôže 😀

snecka no taký je život, ale určite mi to neubralo silu z boja a budeme určite bojovať ďalej... máme ešte nárok na dva hradené cykly, ak to nevýjde tak budeme pokračovať ako samoplatcovia, môžeme skúsiť ešte darkyňu oocytov a keď nie tak je tu ešte adopcia... takže nádej ešte nestrácame 🙂

andynkoo
22. máj 2010

Ahoj ked mi budu robit v juni IVF a uspia mi a co mi budu rezat ked vajecnik vyberu ale to my vyberu cez posvu??A trva sa to 10 min??A ked ste sa zobudili nebolelo vas??Tak ja by som chcela len vediet xi 😉

wera
22. máj 2010

andynkoo na tejto stránke máš popísané v kocke takmer všetko čo by si potrebovala vedieť: http://www.novedieta.sk/?IDe=6229
a nemusíš mať strach, odber vajíčok je úplne v pohodičke mňa bolelo brucho len v ten deň a teraz mi už nič nie je...
😉

derylka
22. máj 2010

cucoriedka... 🙂 .. myslela som ET. už sa mi tie skratky začínajú motať ako tak pozerám 🙂.. ale ďakujem za tip... idem niečo pohladať... 🙂

martinaaaaa
22. máj 2010

ahojte baby dnes mam prvu injekciu za sebou a celkom v pohode som to zvladla 🙂

barchee este raz gratulujem 🙂 🙂 🙂

a dievcata co im to nevyslo raz to predsa musi vyjst 🙂

persephina
22. máj 2010

ahoj, vcera mi vlozili 2 potvorky. jedna bola trojbunkova a jedna stvorbunkova. nie je to prilis mrnave? OPU bolo v stredu.
ostatne 3 boli dvojbunkove a mam si zavolat v utorok co je s nimi.

martinaaaaa
22. máj 2010

persephina budem vam drzat palce 🙂 🙂

cucuriedka
22. máj 2010

no tak som uz dala foto testikov (celej zbierky) do fotoblogu, sicko je ok tak mi odlahlo

Baby, ale ak na krvnych testoch sa povazuje zena tehu s HCG nad 20, a mne pepino ani skoro nezareagovalo... hmm... ta logika mi tam niekde viazne... to by uz malo byt vidiet aj na takom, ci?

weri, som citala statistiku niekde, a pri 2hom IVF je uspesnost este vacsia ako pri prvom (lebo tam uz lekari vedia ako zena reagovala a co viac menej maju zmenit).

Inac som nasla este tu linky na HCG levels (aj pre dvojicky su tam)

http://www.fertilinet.com/hcg_ levels_in_ pregn...

a tu nieco na vypocet pohlavia (no neviem do akej miery je to zalozene na realite 🙂 )
http://jasanek.webpark.cz/plzak.html

persephina
22. máj 2010

@martinaaaaa dakujeme 🙂keby to tak chceli byt dvojicky, ze by sme to mali jednym vrzom 🙂

persephina
22. máj 2010

kto este nevie, tak OPU je pohoda, strach je vacsi, ako bolest. dobre si pospite a ked sa zobudite, tak bolest ako pri menzese.

ET necitite vobec, to by vam pri kazdej jednej beznej gynekologickej prehliadke mohli jedno vlozit a ani by ste si nevsimli 🙂

wera
22. máj 2010

ďakujem cucu 🙂 dúfam, že sa štatistiky nebudú mýliť a ešte pred vianocami sa ku Vám tehuľkám pridám 🙂 máš krásnu zbierku testíkov 🙂 ale ten dnešný hovorí za úplne všetko 🙂 tak sa neboj a uvidíš že krvička všetko potvrdí, teším sa s Tebou 🙂

cudka
22. máj 2010

ahoj dievčatá tak Vás tu pozorujem a dosť mi to pomáha keď si môžem nájsť aj radu.1IVF- 12.5.vkladali 2 športovcov. 8deň už som nevydržala tak som sa testla a bola to tam pekná čiaročka. Po 7dni som trošku špinila ale to prešlo na druhý deň.Dnes je 11deň a je tam stále 🙂 26.5 idem na krv+sono tam musíme ešte počkať.

cucuriedka
22. máj 2010

cudka no super 🙂 nam vkladali tiez 12.5. 😀

cudka
22. máj 2010

Ahoj cucoriedka🙂 Mi chodíme do MA a Ty?

persephina
22. máj 2010

jej 🙂 aj ja chcem. ale ja som az 9 dni po vas 🙂

cucuriedka
22. máj 2010

my do BA gyn-fiv

cucuriedka
22. máj 2010

neboj persephina, budes aj ty 🙂

persephina
22. máj 2010

musim 🙂 citim sa fajn dnes. mohla by som aj stromy rubat :D

cudka
22. máj 2010

jáááj aj ja mám energie za 3och dúfam 🙂 Len Ten čas 😅

persephina
22. máj 2010

cudka, ty si uz v dalsom leveli. ja len v tom leziacom, uz mam pluzgiere na zadku 😝

zuzanabb
22. máj 2010

werka, velmi ma to mrzi 😢 baby maju pravdu, statistika nepusti a 2 IVF je fakt uspesnejsie ovela ako to prve. 1 IVF vyjde malokomu a je to fakt len o nahode a stasti. Ale to 2 IVF uz maju doktori viac pod palcom a nasadia ti inu liecbu. Tak som verila, ze ti to vyjde. Ale som rada, ze to idete skusat dalej. September je pekny mesiac (ja mam vtedy narodeniny 😉 )

cuco, doktori povazuju za pozitivny krvny test vraj uz od hcg 5-10. Takze v poho, ale tiez tym testom nerozumiem, hlavne teda pri cherryl, ze den predtym jej vysiel papierovy test // a krv negativna. To znamena, ze muselo za ten den o dost klesnut hcg.
Cherryl najhorsie su taketo nadeje a potom nic ☹ je mi to luto