Kto idete na 1. IVF na jar 2010?
ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒
ahojte... je tu niekto komu nerobili KET hneď po OPU? napr kvoli OHSS alebo niečomu inému?.. potrebujem zistiť čo to zase obnáša... či znova nejaké lieky alebo injekcie... za všetky odpovede vopred ďakujeeem. 😉
ahoj derylka, mas na mysli KET alebo ET? KET ako rozmrazenie... nemam pocit ze sa robi hned po opu, embryotransfer dava vacsi zmysel... skus sa poobzerat v inych temach OHSS je super klucove slovo, tak myslim ze podla toho to pojde.
wera, to je mi ľúto ☹ teraz ale budú apoň veideť, kde majú čo pridať, takže 2.ivf určite výjde 😉
cuco, teraz zbytočne testuješ 20iu testom, ten ti ešte nič neukáže, musíš v týchto začiatkoch používať len 10iu test 😉
barchee ved sa uz chystam do obchodu s manzom na nakupy tyzdenne, tak skocim do lekarne rovno..
hmmm no snáď máš pravdu barchee 🙂 ... len mi je ľúto že sme to všetko podstúpili a nemali sme ani šancu na ETčko...a ja som sa už tak strašne tešila... no čo už v septembri začneme odznova a dúfam, že Vás babulky potom dobehnem 🙂
Barche si ma ani neprekvapila 😵 , lebo kto iný by už mal byť tehotný v tejto téme ak nie ty, ty si zakladateľka tejto úžasnej témičky, ktorá mnohým priniesla šťastie. 😵
Wera je mi to fakt ľúto babulka, to je posratým navrch 😠 , som nahnevaná lebo čo všetko musí jedna žena vytrpieť kým sa vôbec dostane k OPU a potom toto, strašne nespravodlivé, ach moja ☹
Cuco no čo testík?
snecka 😀 😀 😀 😀 to bol účel, to šťastíčko pre všetkých 😉
neboj wera, keď budeme na teba toľké myslieť, musí sa to podariť 🙂
ozaj snecka, už si určite bola utz....ako dopadol? nemáš fotečky v albume, som zvedavá 😝
ďakujem barchee, dúfam že to pomôže 😀
snecka no taký je život, ale určite mi to neubralo silu z boja a budeme určite bojovať ďalej... máme ešte nárok na dva hradené cykly, ak to nevýjde tak budeme pokračovať ako samoplatcovia, môžeme skúsiť ešte darkyňu oocytov a keď nie tak je tu ešte adopcia... takže nádej ešte nestrácame 🙂
Ahoj ked mi budu robit v juni IVF a uspia mi a co mi budu rezat ked vajecnik vyberu ale to my vyberu cez posvu??A trva sa to 10 min??A ked ste sa zobudili nebolelo vas??Tak ja by som chcela len vediet xi 😉
andynkoo na tejto stránke máš popísané v kocke takmer všetko čo by si potrebovala vedieť: http://www.novedieta.sk/?IDe=6229
a nemusíš mať strach, odber vajíčok je úplne v pohodičke mňa bolelo brucho len v ten deň a teraz mi už nič nie je...
😉
cucoriedka... 🙂 .. myslela som ET. už sa mi tie skratky začínajú motať ako tak pozerám 🙂.. ale ďakujem za tip... idem niečo pohladať... 🙂
ahojte baby dnes mam prvu injekciu za sebou a celkom v pohode som to zvladla 🙂
barchee este raz gratulujem 🙂 🙂 🙂
a dievcata co im to nevyslo raz to predsa musi vyjst 🙂
ahoj, vcera mi vlozili 2 potvorky. jedna bola trojbunkova a jedna stvorbunkova. nie je to prilis mrnave? OPU bolo v stredu.
ostatne 3 boli dvojbunkove a mam si zavolat v utorok co je s nimi.
persephina budem vam drzat palce 🙂 🙂
no tak som uz dala foto testikov (celej zbierky) do fotoblogu, sicko je ok tak mi odlahlo
Baby, ale ak na krvnych testoch sa povazuje zena tehu s HCG nad 20, a mne pepino ani skoro nezareagovalo... hmm... ta logika mi tam niekde viazne... to by uz malo byt vidiet aj na takom, ci?
weri, som citala statistiku niekde, a pri 2hom IVF je uspesnost este vacsia ako pri prvom (lebo tam uz lekari vedia ako zena reagovala a co viac menej maju zmenit).
Inac som nasla este tu linky na HCG levels (aj pre dvojicky su tam)
http://www.fertilinet.com/hcg_ levels_in_ pregn...
a tu nieco na vypocet pohlavia (no neviem do akej miery je to zalozene na realite 🙂 )
http://jasanek.webpark.cz/plzak.html
@martinaaaaa dakujeme 🙂keby to tak chceli byt dvojicky, ze by sme to mali jednym vrzom 🙂
kto este nevie, tak OPU je pohoda, strach je vacsi, ako bolest. dobre si pospite a ked sa zobudite, tak bolest ako pri menzese.
ET necitite vobec, to by vam pri kazdej jednej beznej gynekologickej prehliadke mohli jedno vlozit a ani by ste si nevsimli 🙂
ďakujem cucu 🙂 dúfam, že sa štatistiky nebudú mýliť a ešte pred vianocami sa ku Vám tehuľkám pridám 🙂 máš krásnu zbierku testíkov 🙂 ale ten dnešný hovorí za úplne všetko 🙂 tak sa neboj a uvidíš že krvička všetko potvrdí, teším sa s Tebou 🙂
ahoj dievčatá tak Vás tu pozorujem a dosť mi to pomáha keď si môžem nájsť aj radu.1IVF- 12.5.vkladali 2 športovcov. 8deň už som nevydržala tak som sa testla a bola to tam pekná čiaročka. Po 7dni som trošku špinila ale to prešlo na druhý deň.Dnes je 11deň a je tam stále 🙂 26.5 idem na krv+sono tam musíme ešte počkať.
cudka no super 🙂 nam vkladali tiez 12.5. 😀
Ahoj cucoriedka🙂 Mi chodíme do MA a Ty?
jej 🙂 aj ja chcem. ale ja som az 9 dni po vas 🙂
my do BA gyn-fiv
neboj persephina, budes aj ty 🙂
musim 🙂 citim sa fajn dnes. mohla by som aj stromy rubat :D
jáááj aj ja mám energie za 3och dúfam 🙂 Len Ten čas 😅
cudka, ty si uz v dalsom leveli. ja len v tom leziacom, uz mam pluzgiere na zadku 😝
werka, velmi ma to mrzi 😢 baby maju pravdu, statistika nepusti a 2 IVF je fakt uspesnejsie ovela ako to prve. 1 IVF vyjde malokomu a je to fakt len o nahode a stasti. Ale to 2 IVF uz maju doktori viac pod palcom a nasadia ti inu liecbu. Tak som verila, ze ti to vyjde. Ale som rada, ze to idete skusat dalej. September je pekny mesiac (ja mam vtedy narodeniny 😉 )
cuco, doktori povazuju za pozitivny krvny test vraj uz od hcg 5-10. Takze v poho, ale tiez tym testom nerozumiem, hlavne teda pri cherryl, ze den predtym jej vysiel papierovy test // a krv negativna. To znamena, ze muselo za ten den o dost klesnut hcg.
Cherryl najhorsie su taketo nadeje a potom nic ☹ je mi to luto

Ja mam skor pocit ze niekedy mi veci vychadzaju,skor mi veci nevychadzaju.Ale clovek si zvykne 😉