Kto idete na 1. IVF na jar 2010?
ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒
cherryl je mi to luto :( a povedali ti ta embryologicka kde bol problem? zle vajicka, alebo spermie? za 9 napichovanych si musela dost platit. preco vkladali na 4 den?
ale ako pise wera nevyslo tak ideme dalej na druhy pokus a ten uz urcite vyjde
mati a vy budete teraz ako pokračovať? už ste sa doki v centre nejako dohodli?
wera no mame sa objednat o 2 mesiace ak chcem pokracovat.. to jedine mi povedali
ahojte baby! Prave som sa zaregistrovala,lebo uz vas tu dlho smirujem a az dnes som nabrala odvahu napisat. Ja som po 1.IVF a cakam na vysledok.Preto vas chcem vsetky pozdravit uspesne tehulky a aj tie co vam to momentalne teraz nevyslo a dufam a drzim palce,aby ste vsetko negativne prekonali aj ked je to urcite tazke.
mati, akože - ak chceš pokračovať? .........to len tak, že AK CHCEŠ? .....zvláštné 😨 a prečo až za 2 mesiace sa máš objenať?
...
cherryl, kedy Ti prosím Ťa povedali, že Ti nič z mrazáčikov neostalo -hneď alebo až teraz?.....
Dievčatá, toto je fakt náročné ............ a to preto, lebo sme Ž E N Y 😒
😲 ááááááá 😲
monicka presne tak, ziadne pridite na zaverecnu konzultaciu, vysetrenie, len po telefone sestricka, test mate negativny, ak chcete pokracovat tak......
no musi tam byt pauza, cize 2 mesiace asi stacia potom uz treba vybavovat ziadost na poistovnu a tak, aj tak mi to vychadza na september
ja som mala predlzenu kult.bolo mi doporucene na 4 den bol vklad to boli este v poriadku a vraj sa na piaty den zastavili takze nebolo co mrazit 😒 ale volat mi nevolal nikto ked ich hadzali do vylevky 😒 mam to za sebou prvy krat tak aspon do dalsieho pokusu idem riadne poucena 😒
wera : ja som sa objednala na nablizsi mozny termin 1.6 naivne si myslim ze podpisem dalsiu ziadost na IVF ajked 2-3 mesiace budeme dalej cakat na zahajenie
mata tak mne sa sestricka riadne zakoktala ked mi povedala ze MATE TO NEGATIVNE
a pytam sa co teraz
ONA TAK DOJDITE V PONDELOK RANO NA KRV
vravim toto bola moja druha krv
AHA TO STE VY CO STE MALA PREDTYM VYSLEDOK 22-RANO SOM SA S NOU TROSKU VIAC PRI ODBERE BAVILA
takze co teraz
TAK VYSADTE LIEKY A OBJEDNAJTE SA K LEKARKE CO DALEJ
normalne som cez vikend rozmyslala ze zavolam este raz v piatok som toho uz nebola schopna ale nakolko prisla mrcha uz sa nemam v com utvrdzovat
😒
MATI, CHERRYL - to je fakt prístup !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😠
...mati a prečo ešte raz žiadosť? veď tá platí 3 pokusy , čo čo?
moni mam pocit ze ziadost plati len raz 😒a pokazde sa vypisuje teda 3X ale keby to tak nebolo tak aspon nieco pozitivne by som vazne zniesla 😉
ahojte tak my mame vsobotu KET ak sa ti nasi babmbulkovia preberu z toho mrazacika 😀 ideme vkladat dve , tak dufam, ze to uz bude tak ako ma.
monicka žiadosť treba vypisovať nanovo... pri každom jednom pokuse treba novú žiadosť a zase čakanie na schválenie...
mati, cherryl no to je prístup... ide im to tam ako na bežiacom páse tak sa ani nečudujem že majú taký prístup.... ja keď som si bola pre prepúšťaciu správu po OPU u mojej doki tak mi povedala že to nabudúce skúsime inak... dáme iné lieky... hmmm tak som zvedavá čo povie keď tam pôjdem... mne povedala aby som prišla po MS a spíšeme hneď žiadosť na druhé ivfko aby sme to mali schválené... ja by som sa jej chcela opýtať či by sa dali spraviť nejaké iné vyšetrenia ktoré mi ešte nerobili... babulky tak nebojte v septembri to určite úspešne zvládneme 🙂
kefalinek tak to je super, budem moc moc držať palčeky nech sa eskymáčikovia dobre zobudia a nech zabojujú 🙂
KEFI, a Tebe posielali tiež novú žiadosť ?????? mne sa zdá, že nie.......
september to mi pripada ako nekonecno 🤐 idem si tusim do lekarne kupit nieco na ukludnenie najradsej by som sa nechala vystrelit na mesiac v tom vakuu by mi aspon bolo vsetko jedno 🤐 nedopujete sa niecim ?
alebo len vtedy, keď nie je ani jeden mrazáčik???? 😕
a ten druhýkrát sa musia znova platiť lieky??????????????
ja som sa dopovala akurát ...........vitamínom D
ale vraj je dobré magnézium a medovka............... to som tiež skúsila keď mi tú žiadosť zapatrošili a oderbávali ma 😠
-ale nepomohlo 🙄
monicka nie preco, mne o ziadosti nikto nic nehovoril
kefi, ale to asi preto, že si mala mrazáčikov.............. držím palce 😉
monicka pri KET sa nemusí písať žiadna žiadosť, to sa aj tak platí z vlastného vrecka...
cherryl neboj september tu bude za chvíľku...treba si spraviť príjemné leto, zrelaxovať sa... my sme si povedali s drahým že skočíme ešte na jednu dovču k moru trošičku oddýchnuť a potom sa do toho vrhneme 🙂 ...a liečiky radšej žiadne nepapaj, daj si nejaké vitamínky a choď si spraviť radšej radosť niečim pekným 🙂
cherryl viem, ze to cakanie je hrozne, ale neboj to vydrzime, a ako vravi wera nicim sa nedopuj urob si niecim peknuuckym radost, mne celkom pomaha ist niekam s manzelikom, aj ked len na pivo 😅
vitamín D (destilát) 😀 🙄
tak taky vitamin zacnem asi aj ja uzivat 🙂)
monicka inac ako pokracujes, vela ste tu popisali a nestiham to citat
baby, do ktoreho centra chodite? Lebo ja som sa s takymto pristupom nestrerla. Nastastie :D
teraz vo štvrtok idem na ultrazvuk (alebo sono?) a 1.6. by som mala dostať ms a mala by som začať pichať.... nemám žiadnu tabl. iba Duphaston stále a toto sú samé injekcie -Gonal a Cetrotide...... vraj to bude stačiť ......
-no a už to potom bude... rátam tak okolo polovice júna by som si mala ísť pre deti 😵
Baby - ste pripravené na dvojičky? ............moja mama ma strááááášne odhovára ................. vraj nezvládneme..... ani finančne ani psycho.... akosi sa mi to nechce riešiť........
Babeny volala som do centra, a vyzera to (prva krv, druha este v stredu) ze sme tehotni 😀
Aj keby nieco mam telefon na doktora nonstop 24hodin!
Blahozelam cucuriedka 😀
Dufam,ze sa aj ja dozviem takuto novinu 02.06. dufam!!!

cherryl to mi je moc moc ľúto..... ☹
neboj pôjdeme do druhého IVFka spolu a určite nám to výjde 🙂
... už ste sa bavili ako teraz budete pokračovať?