Kto idete na 1. IVF na jar 2010?
ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒
aha a robili vam nanovo vsetky vysetrenia ? a ake dlhe cykly si teda mala?
kedze ja som v poriadku, tak mi robili 1xHP, manzelovi spg a poslal nas aj na genetiku.....ja mavam 29 az 32 dnove cykly
este pred septembrom som mala hp zle aj ja tak som zvedava a to ti povedal doki ze staci raz uz na zaciatku abo ti potom volali ze uz nemusis ist???
mne naznacil, ze asi bude stacit raz, kedze som v poriadku....ale aj tak som si zavolala, ci je vsetko v poriadku
ahojte, podľa čoho lekár určí krátky alebo dlhý protokol? Neviete aké maju byť hodnoty na spermiograme pri ICSI
to ti neviem povedat...napr. v SPLNe robia tusim len dlhy protokol
moj manzel ma Spg taky priemerny...ja mam dg endometriozu, takze mna hned supli na IVF, lebo aj nepriechodny jeden vajickovod...
ja som mala problémy otehotnieť pri dcérke, mala som vysoku hladinu prolaktínu, no po liečení sa to podarilo, teraz mám iného partnera a aj on ma dieťa(trvalo im to dlho), len problém je v zlom spermiograme, veľmi málo a málo pohyblivý kamoši- v nejakom fóre som čítala že pri ICSI musí byť min 10 mil sper.
uvidim, co povie doktorka ked pojdem dohodnut protokol, snad uz mi bude vediet povedat
nam doktor vravel, ze k ICSI staci tolko spermii kolko je vajicok
to je jasné že stačí toľko, len su určite hodnoty na IVF a na ICSI
a neviete ci je mozne si povedat ze tak my chceme to icsi lebo som niekde citala ze tak je to najistejsie ze sa vajko oplodni???
tremonti podla mna pri vasej diagnoze Hredzak odporuci hned ICSI
Ahojte, 😵
zapojím sa do debaty, my máme veľmi dobrý spg, ale išli sme tiež na istotu, vajíčka sa nám oplodňovali ISCI, takže áno môžeš si povedať že chceš ICSI.
Čo máte inak nové? Ja som v očakávaní ovulky 😵
vazne? a preco potom nerobia hned ICSI, ked je to istejsie? alebo je to cenovo narocnejsia metoda?
ahoj snecka 😵
nic nove , cakam a cakam, ide to nejak pomalicky, do prvej injekcie mam este 2 tyzdne....najradsej by som to uz mala za sebou
ja uz sa nemozem dockat 20teho, kedy mam termin u doktory 🙂 aby som tiez mohla zacat so stimulkou
Vevericka to bude cupi dub, zachvíľu sa nám tu budeš vytešovať s dvoch paličiek. 😵
Luko áno zaplatíš si za to v Heliose je to takto:
1-4 oocyty - 265,55€
5-8 oocytov - 331,91€
každý ďalší oocyt 33,19€
My sme mali tú druhú možnosť. No vidíš je to istejšie ale si za to aj zacvakáš. 😉
aha...no my zatial ratame s cenou celkovo do 1000,- eur, tak snad sa zmestime
Luko zmestíte, ešte aj ušetríte neboj, my sme dali aj na cestu dosť. 😒
keby clovek vedel, ze to vyjdne hned, dal by aj dvojnasobok
Presne taaak, my sme nešetrili na ničom a predsa to nevyšlo, ale raaz sa to hádam podarí.hm 😔
urcite! 🙂
Hm a koľko Vás je tu učiteliek, čo vlastne učíte? Nie sú teraz tie deti strašne plané. 😝
ja ucim na 1. stupni, mam ich v triede 16 /teda 13chalanov z toho mi celkom dava zabrat 😀 /,
som celkom spokojna...ale po 7 rokoch by to uz chcelo zmenu.
snecka ja mam teraz pocit, ze sa to cele vlacie
inac aj ja som ucitelka...ucim na gympli....mam aj triedu, teraz budu maturovat a tiez mi davaju dost zabrat, ale da sa to 😉 😉 ale urcite by som uz potrebovala zmenu, naprikald matersku 😵 😵
Máš na mysli takú zmenu že by si si išla oddýchnuť na materskú 😵, čo nie je môže byť. 😉
ahojte, vidím, že sa tu fakt stretlo niekoľko učiteliek, ja uučím na II. stupni a po 10 rokoch by som rada bola na materskej
ja tiez matersku, vlastne len koli tomu ostavam zatial v skolstve, inak by som uz sla het.

bohuzial tak mi vychadzal cyklus