Kto idete na 1. IVF na jar 2010?
ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒
cucoriedka gratulujem k tehu
ja ta uplne chapem, len mi je luto ze to tak tazko nesies (viem ze sa inac ani neda), len ta priviest na ine myslienky?
derylka my sme na ket nevypisovali ziadnu ziadost a pokial viem tak v heliose sa plati 132 eur za rozmrazenie embryok.
tak ja tomu už nedávam žiadnu šancu. Včera ma bolelo brucho, nehorázna zima mi bola a začala som naplno krvácať 🙄 .
cucu keď Ti už káva nechutí tak to je dobré znamenie aspoň som to počula.
cudka to mi je moc moc ľúto.... ostali Vám nejaký eskymáčikovia?
ja som kavu pri prvom tehotenstve nemohla ani citit... 🙂
avoj baby...dnes kokos skoro spím celý deň, to počasie mi vóbec nepridáva na energii ☹ unavená som už od rána, ale aspoň ma dnes nenaťahovalo 😀 mne zatiaľ nevadia nejaké špeciálne pachy alebo tak.. 😕 jediné, čo naozaj intenzívne cítim, sú prsia...tie bolia statne teda 🙂 dnes ma popichávalo v materničke, ale je to ok 😵 len nech rastie/ú brmbolce moje 😀 😵 .kávu si dávam jednu ráno, takú slabučkú s mliekom...ale pijem žihlavový čaj, aj mi dosť pomáha na to bruško moje sfúknuté, už je to lepšie každým dňom 🙂 idem robiť palacinky 🙂
ahojte baby brucho ma boli na MS tak dufam ze zajtra ju konecne dostanem 🙂
cucoriedka dakujem za povzbudenie si zlata 🙂
barchee no neboj to prejde uzivaj si tehu aj ja by som uz chcela byt 🙂
wera dík. eskymáčikovia sú 4ria tak dúfam,že sa podaria dobre rozmraziť
cudka to je super že máte eskymáčikov 🙂 🙂 🙂 z tohto neúspechu treba nabrať veľa sily do ďalšieho boja a neboj KETko Vám určite výjde 🙂 ... ak je Ti teraz smutno tak si spravte s drahým nejaký pekný večer, alebo si zbehnite niekde na nejaký milý výletík a uvidíš že bude lepšie 🙂 ...mne osobne to moooooooc pomáha 😉
ja som len tak aj rozmyslala ze co vsetko mozem jest a co nie. Napriklad matovy caj asi hej...
kefi, svokor ma taku teoriu (podla jeho manzelky) ze kavu nemozu ani citit iba zienky co cakaju chlapcov 😀 a pozrime ty mas dievcatko 😀 😀 😀 asi mu tu teoriu trocha vyvratim 🙂 ze mu nefunguje... a to ani nevyriesil zahadu o tom, ak zienka caka dvojicky a to dievcakto a chlapceka 😀
cucoriedka tak to ma asi pravdu, pretoze mne celu tehu tlkli vsetci do hlavy ze to bude chlapec a vies aka som zostala prekvapena ked mi doki na porodnej sale zahlasil mate dievcatko ake mu dame meno?? ja som bola ako vyorana myska
hehe sranda 🙂))
Ahojte ako sa mávate?
Cuco gratulujem 😵
Kefi zajtra držíme palčeky 😵, nevieš kto ti bude robiť transfer?
Ja tiež nemôžem cítiť kávu, a mňa trápi strašná zápcha, chodím na záchod raz za 4 dni a to normálne plačem, a vadia mi hrozne voňavky všetky. 😒
kefi aj ja moc moc držím palčeky na zajtra 🙂 hlavne aby sa eskymáčikovia pekne zobudili a nech sa im u Teba veeeeeeľmi zapáči 🙂
tak mne hodnoty úplne padli 😢
do ket ideme od ďalšieho menzesu.
Tak a teraz si idem dať kávičku sadnem na lavičku a urobím si pohodičku s pozitívnym myslením že raz to príde!!!!!!
Kefi držím palčáky 🙂
cudka, držím palce 🙂
kefi, tiež mooc držím palce 😉
baby, ja som dnes nafúkala deckám v škôlke pár balónov a teda strašne ma naplo z toho smradu balónového, ten pach tej balónovej gumy mi hrozne do nosa vrazil...bože, čudnosti mi vadia... 😀 ale inak ostatné veci zatiaľ ok...jedlá ok, vône ok-smrady nie ok 😀
barchee,tak ja som podobne na tom ako ty,vone mi nevadia,ale ked niekto alebo nieco smrdi,tak rychlo prec a dost mi vadi cigaretovy dym,tak sa snazim vyhybat fajciarom
babenky diky ze na mna myslite, neviem, kto mi bude robit transfer, minule mi ho robila Gaťová, tak uvidíme, normalne mam nerovzitu z toho vsetkeho zajtra sa ozem ako sme dopadli
Ahojte kocky,tak moje telo je ako hodinky,s hormonmi,ci bez,dnes je 27DC (mavam 27 dnovy), 11 dni po ET bez PK a dostala som to.Slaby,ako davno nie,ale spinenie to nieje,pre istotu som robila test a negat.,takze si ideme dat s muzom decku cerveneho a ukludnit sa...
Pekny vecer a kockam,co maju este testovacky pred sebou drzim palce! 😉
ahojte spolubojovnicky,
aj sa mi trosku divne pise po tychto spravach od stanky a cudky, ze u nas je vsetko OK. Super, ze ste sa k tomu postavili tak bojovne a s nadejou v krajsiu buducnost 😉
Stani kedy mas ist na krv? Este nehadz flintu do zita. 11 dni po ET bez PK nie je dlho, mozno sa v krvicke daco ukaze...
Dnes som bola posledny krat v centre na sone. Babatku srdiecko bilo o 106. Najskor som na sono pozerala ako blondina a doktor sa ma pytal, vidite to srdiecko? a ja nie 😝 a az potom som zbadala, ze sa tam daco hybe 😵 a doktor to potom prepol a aj ho bolo pocut, tak som skoro odpadla. Esteze sa na tej koze lezi 😅 Neviem co to maju za kvalitne sono, ze to bolo pocut, ale uzasny zvuk, nabehli mi zimomriavky.... 😵
kefi, velmi ti drzim palceky na zajtra 😵 😵 😵 hned dat vediet ako to dopadlo! Mne robil vklad Krajkovic, ale podla mna je to uplne jedno kto. Urcite to vyjde!!!! 😉
kefi drzim palce a tentoraz to vyjde na 100% 😉
zuzanabb tesim sa spolu s tebou...myslim ze je to nadherny a neopisatelny pocit pocut svoje babätko v brusku...drzim silno palceky nech je vse OK ako ma byt...ja som akurat dostala zapal mocovych ciest a to mam ist vo stvrtok na krvicku a utz...snad to dovtedy prejde
kefi strasne na teba myslim 🙂 drz sa moja zlata bude to ok 🙂
stanka a cudka je mi to strasne luto ☹
Ahojte dievcata,rada by som sa k vam pridala ak mozem.Vcera mi roboli OPU,mala som dost velke bolesti,dostala som aj nejaku injekciu proti syndromu OHSS,nakolko mi odobrali 23 oocytov,co som sa velmi cudovala kde sa nabrali v tom mojom ozaj malickom telicku.Dnes mi je uz lepsie,len ma trapi ze este furt krvacam.Davali niektorej z vas na druhy den injekcie Solumedrol?
ahoj pepka ja som ich mala
baby uz mam dvoch chlapikov v brusku, tak dufam, ze tam vydrzia celych 9 mesiacov, budem potichucky dufat, lebo sme minuli celu zasobu marazacikov, kedze sa im nechcelo rozmrazit 😖
kefi tak to je super,drzkajte sa,urcite ti to vynde.A dostala si len jeden den? Lebo mne sa celkom zda ze doktor mi povedal ze dostanem dva dni za sebou a nakoniec mi predpisal len jednu,tak som z toho dost v pomykove.
mne sa zda, ze som mala ich mala 4, ale ja mam len jeden vajecnik tak to asi preto, lebo to bola velka zataz hormonov nan
no ved uvidim,pri najhorsom ma len zjazdi 😅 .

dakujem cucoriedka ale dnes som kvoli tomu revala jak besna ta voda v mojom pripade bude tiect proti prudu ☹