icon

Kto idete na 1. IVF na jar 2010?

barchee
27. dec 2009

ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒

derylka
25. máj 2010

Ahojte... chcem sa spýtať tých.. ktorým robili KET... a mali ste schválenú žiadosť od poisťovne... niečo ste za KET platili???.. lebo mne povedali že to hradí poisťovňa (dokopy sme vlastne zatial platili za lieky a za zamrazenie) ... pretože tu niekde na fore som sa už velakrát dočítala že KET sa celé musí hradiť zo svojho vrecka.. len potom nechápem načo je vlastne to vypisovanie žiadosti a nekonečné čakanie na schválenie....

martinaaaaa
25. máj 2010

sony dakujem pekne za info 🙂

wera
26. máj 2010

derylka a do akého centra chodíš? za KET sa platí čo viem a kvôli KET sa určite žiadna ďalšia žiadosť nevypisuje...

cucuriedka
26. máj 2010

ahoj, no ja ked sa pozriem na stranku gyn-fivu, tak tam maju 120 EUR za KET

cucuriedka
26. máj 2010

inac dneska mi na krvi povedali, ze v pondelok bolo hcg 270 🙂, som zvedava co este povedia poobede 🙂

wera
26. máj 2010

cucu supeeeer 🙂 som moc zvedavá na dnešnú hladinu 🙂

janemari
26. máj 2010

ahojte cuco drzim palec a akam na info 🙂

zuzanabb
26. máj 2010

kefi, to si pamatam ked ste tam doleteli a narychlo si vbehla dnu sa prezliect 😅 chuda, to musel byt strasny stres.
Drzim palceky na sobotu!!!! stopro to vyjde! 😵

cudka, spinenie a krvacanie na zaciatku nemusi nic zle znamenat. Doktori hovoria, ze telo je zvyknute na menzes, tak v case ocakavanej menstruacie zena moze az do 3 mesiaca spinit alebo krvacat.

zuzanabb
26. máj 2010

cuco gratulujem 🙂

cudka
26. máj 2010

DDakujem za povzbudenie ale všetko budem vedieť dnes keď mi zavolajú výsledky krvi lebo na sone nič nevidel len že sliznicu mám takú ako má byť tak čakááááám

barchee
autor
26. máj 2010

cuco, supeeeeer 😀

baby, neska ma už riadne napínalo, aj keď som deťom čítala Krtka ráno, som sa rozkašlala jak ma naťahovalo..fuj 😅 aj teraz, ledva sa držím, som pripravená každú chvílu na záchod leteť.

cudka, držím palce 🙂

cucuriedka
26. máj 2010

babeny dnesne hcg 493 😀 UTZ mam mat o 3 tyzdne uf tesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

cudka
26. máj 2010

Ahoje tak ja mám iba hgc 63 v piatok znovu na ☹
Cucu blahoželám aj ja chcem ale asi.....

wera
26. máj 2010

cucu úchvatné 🙂 za dva dni sa zvýšilo dvojnásobne, presne tak ako má byť 🙂 🙂 🙂 ... ale asi to vyzerá iba na jedno babenko, či...? pozerala si si nejaké tabuľky hodnôt HCG?
a ešte raz moc moc gratulujem 🙂

barchee tak to naťahovanie máš aspoň ako dôkaz že si fakt tehu a aspoň na to myslíš niekoľkokrát denne 😉

cudka nezúfaj, hcg je pozitívne a u každého sa hladina dvíha inak... takže hlavne treba pozitívne myslieť a rozprávať sa s krpcom aby sa mu u Teba páčilo 🙂

joj babulky ja mám takú nejakú dobrú náladu.... aj keď od dnes som už zasa späť v robotke po pn... 🙂

cucuriedka
26. máj 2010

cudka, nevesaj este hlavu do zita (ci ako sa to hovori), 63 je dobre, nie? co ti povedali v centre?

cherryl
26. máj 2010

cuco tak tomu sa povie krasne cisla 😀 ako z milionovej loterie gratulujem

cudka neviem ako si sa setrila doteraz ale odteraz tak sprav aspon dvojnasobne 😉 nie kazdy ma na zaciatku uzasne vysoke cislo , ale kazde cislo je dobra sprava a dobre spravy treba v brusku pekne opatrovat 😉

cudka
26. máj 2010

povedali mi že by to malo byť vyššie.
Ja som na PN a naozaj nič nerobím tak sa asi zavesím dole hlavu

cucuriedka
26. máj 2010

ved uvidis o 4 dni, kedy v pondelok ides este raz?

barchee
autor
26. máj 2010

fuj baby, mne je dobre zle teraz.... 😕

cudka
26. máj 2010

idem už teraz v piatok
barchee to krása tehu 🙂

derylka
26. máj 2010

wera.. chodím do ISCARE...

cucuriedka
26. máj 2010

barchee mne zatial nijako zle nie je, iba raz po kave, ale nie zle len troska nechut..

wera
26. máj 2010

derylka a vy teraz idete na umelé a potom ET (embryo transfer) hej? alebo idete na KET (transfer rozmrazených embryjok)?

derylka
26. máj 2010

wera... idem na KEt..... začínala som prvé IVF.. ibaže som dostala OHSS tak mi lekár vklad stopol... a zamrazili nám ich... a teraz další mesiac by som mala ísť na KET...

kefalinek
26. máj 2010

uz sa mi to krati sobota sa blizi 😅

martinaaaaa
26. máj 2010

MS nikde som mala dostat uz vcera volala som do centra ze MS mozem dostat aj za 14 dni aaaaaaaaaaaa taka som nasrana 😠 asi ma slak trafi 😠 😠

cucuriedka
26. máj 2010

kefi budeme drzat palceky

martinaaaaa
26. máj 2010

sorry baby ale fakt ma napalili ☹

wera
26. máj 2010

aha derylka... no neviem ako je to v takomto prípade...ale viem že za KET sa platí a aj v iscare... jedine že by bola nejaká výnimka... skús im zavolať do kancelárie čo Ti povedia... a museli ste vypisovať aj nejakú špeciálnu žiadosť?

cucuriedka
26. máj 2010

Mati, nezufaj, to prejde ako voda , uvidis.