Kto idete na 1. IVF na jar 2010?
ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒
sony dakujem pekne za info 🙂
derylka a do akého centra chodíš? za KET sa platí čo viem a kvôli KET sa určite žiadna ďalšia žiadosť nevypisuje...
ahoj, no ja ked sa pozriem na stranku gyn-fivu, tak tam maju 120 EUR za KET
inac dneska mi na krvi povedali, ze v pondelok bolo hcg 270 🙂, som zvedava co este povedia poobede 🙂
cucu supeeeer 🙂 som moc zvedavá na dnešnú hladinu 🙂
ahojte cuco drzim palec a akam na info 🙂
kefi, to si pamatam ked ste tam doleteli a narychlo si vbehla dnu sa prezliect 😅 chuda, to musel byt strasny stres.
Drzim palceky na sobotu!!!! stopro to vyjde! 😵
cudka, spinenie a krvacanie na zaciatku nemusi nic zle znamenat. Doktori hovoria, ze telo je zvyknute na menzes, tak v case ocakavanej menstruacie zena moze az do 3 mesiaca spinit alebo krvacat.
cuco gratulujem 🙂
DDakujem za povzbudenie ale všetko budem vedieť dnes keď mi zavolajú výsledky krvi lebo na sone nič nevidel len že sliznicu mám takú ako má byť tak čakááááám
cuco, supeeeeer 😀
baby, neska ma už riadne napínalo, aj keď som deťom čítala Krtka ráno, som sa rozkašlala jak ma naťahovalo..fuj 😅 aj teraz, ledva sa držím, som pripravená každú chvílu na záchod leteť.
cudka, držím palce 🙂
babeny dnesne hcg 493 😀 UTZ mam mat o 3 tyzdne uf tesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
Ahoje tak ja mám iba hgc 63 v piatok znovu na ☹
Cucu blahoželám aj ja chcem ale asi.....
cucu úchvatné 🙂 za dva dni sa zvýšilo dvojnásobne, presne tak ako má byť 🙂 🙂 🙂 ... ale asi to vyzerá iba na jedno babenko, či...? pozerala si si nejaké tabuľky hodnôt HCG?
a ešte raz moc moc gratulujem 🙂
barchee tak to naťahovanie máš aspoň ako dôkaz že si fakt tehu a aspoň na to myslíš niekoľkokrát denne 😉
cudka nezúfaj, hcg je pozitívne a u každého sa hladina dvíha inak... takže hlavne treba pozitívne myslieť a rozprávať sa s krpcom aby sa mu u Teba páčilo 🙂
joj babulky ja mám takú nejakú dobrú náladu.... aj keď od dnes som už zasa späť v robotke po pn... 🙂
cudka, nevesaj este hlavu do zita (ci ako sa to hovori), 63 je dobre, nie? co ti povedali v centre?
cuco tak tomu sa povie krasne cisla 😀 ako z milionovej loterie gratulujem
cudka neviem ako si sa setrila doteraz ale odteraz tak sprav aspon dvojnasobne 😉 nie kazdy ma na zaciatku uzasne vysoke cislo , ale kazde cislo je dobra sprava a dobre spravy treba v brusku pekne opatrovat 😉
povedali mi že by to malo byť vyššie.
Ja som na PN a naozaj nič nerobím tak sa asi zavesím dole hlavu
ved uvidis o 4 dni, kedy v pondelok ides este raz?
fuj baby, mne je dobre zle teraz.... 😕
idem už teraz v piatok
barchee to krása tehu 🙂
wera.. chodím do ISCARE...
barchee mne zatial nijako zle nie je, iba raz po kave, ale nie zle len troska nechut..
derylka a vy teraz idete na umelé a potom ET (embryo transfer) hej? alebo idete na KET (transfer rozmrazených embryjok)?
wera... idem na KEt..... začínala som prvé IVF.. ibaže som dostala OHSS tak mi lekár vklad stopol... a zamrazili nám ich... a teraz další mesiac by som mala ísť na KET...
uz sa mi to krati sobota sa blizi 😅
MS nikde som mala dostat uz vcera volala som do centra ze MS mozem dostat aj za 14 dni aaaaaaaaaaaa taka som nasrana 😠 asi ma slak trafi 😠 😠
kefi budeme drzat palceky
sorry baby ale fakt ma napalili ☹
aha derylka... no neviem ako je to v takomto prípade...ale viem že za KET sa platí a aj v iscare... jedine že by bola nejaká výnimka... skús im zavolať do kancelárie čo Ti povedia... a museli ste vypisovať aj nejakú špeciálnu žiadosť?
Mati, nezufaj, to prejde ako voda , uvidis.

Ahojte... chcem sa spýtať tých.. ktorým robili KET... a mali ste schválenú žiadosť od poisťovne... niečo ste za KET platili???.. lebo mne povedali že to hradí poisťovňa (dokopy sme vlastne zatial platili za lieky a za zamrazenie) ... pretože tu niekde na fore som sa už velakrát dočítala že KET sa celé musí hradiť zo svojho vrecka.. len potom nechápem načo je vlastne to vypisovanie žiadosti a nekonečné čakanie na schválenie....