icon

Kto idete na 1. IVF na jar 2010?

barchee
27. dec 2009

ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒

janemari
1. jún 2010

ste toho zas popisali uff idem vas docitat 😉

martinaaaaa
1. jún 2010

monicka ja si zacinam pichat vo stvrtok puregon a v stredu idem do centra na USG uz aby som mala odber 🙂 tesim sa ze spolu so mnou niekto zacina vsak od januara sa mi to vlecie ☹

barchee drz sa tehula

janemari
1. jún 2010

barchee tak ty si to tehulkovanie normalne uzivas 😀 kolke nadavaju ze grckaju,ze im je zle a ty sa z toho vytesujes 😀

barchee
autor
1. jún 2010

ja si kvôli tomu/tým krpcovi/krpcom vytrpím s kľudom to grcanie 😀 síce, miožno by som hovorila inak, keby som bola ako chúďa moja kamarátka, ktorá je teraz 9 tt a už je ale 11 dní v nemocnici pre čaaasté grcanie a následnú dehydratáciu, tak jej prajem, už nech sa jej to zlepší 😅

janemari
1. jún 2010

barchee ja to mam aj bez tehu.Nieje to prijemne ale da sa to grckanie vydrzat 😉 Len dufam ze nebudem ako moja mama ktora grckala celych 9 mesiacov 😖

cucuriedka
1. jún 2010

babeny, no mne zatial stale nie je zle.. tak sa cudujem ci to je divne alebo to este len pride... reku ci je vsetko ok ako ma byt 😕

janemari
1. jún 2010

cucu niektore babenky ani nevedia ze su tehule,tak si uzivaj.Ale aj kamoska s endoskou ked otehu tak hovorila mne vobec nieje zle,nemam pocit ze som tehu a ani nie o tyzden uz grckala a drzi ju to stale. 😀

cucuriedka
1. jún 2010

no ved to, ja keby som nemala pozitivny tehu test, tak ani nemam na zaklade coho povedat ze som tehu... okrem bolestivych prs (koli comu ledva spim), ale inac nic. Ja som si uz objednala tehu podprdu, neviem ale dufam ze to troska ulavi bolesti, lebo staci rychlejsi krok a uz ich citim 😅

janemari
1. jún 2010

no prvy trimester je taky precitliveny ono to prejde 😉

barchee
autor
1. jún 2010

cuco, mne začali aj bradavky tmavnúť 😀 a niekedy strašne svrbia, alebo len tak stoja jak štuple a bolia pritom 😅 nespím dobre už asi mesiac, neviem sa uložiť, pri každom pohybe je to bolesť úúúplne silná 🙄 som povedala minule mm, že nech mi zožene taký matrac, kde bude v hrudníkovej časti taký válovček na moje prsia 😀 veľké boli aj tak...ale teraz čo z nich je...amen tma 😀 😀 😀 z toho, že ti nič neni si nerob, ja to mám tak furt, len občas ma poriadne napne, inak nič...ešte som šak negrcala 😀 nech už je štvrtooooooooooooooooooook.....aaaaaaaaaaaaa....už len zajtraaaaaaaa 😀 😵 uverím, až keď uvidím 😀

cucuriedka
2. jún 2010

juuj sa tesim s tebou na zajtrajsok, ja sa este zapriem a vydrziim 2 tyzdne. Som sa objednala uz aj k novemu gyndosovi (tak idem o 2 tyzdne na utz do centra a den na to uz idem rovno novemu gyndosovi - ten mi aj robil laparku, tak sa k nemu aj tesim, oproti tej dokyne co som chodila doteraz).

a mne manzik ze... vyzeram ako keby som si dala implantaty do prs 😀 oni nikdy neboli velke, ale teraz su nafuknute a drzia aj bez podprdy 😀 😀 😀 tak je to sranda, a dnes mi konecne prisli tie tehu podprdy tak som zvedava ako sadnu, snad budu dobre 😠

monicka7299
2. jún 2010

Babenky,,,,,,,,, tak ja čakám na krámy jak taký blbec aby som mohla začať so stimulkou a zrovna nechodí...... 😲
aj Duphaston beriem vždy je jak hodinky 28 deň no a teraz je 29 deň a nič..........sakra 😠
Už som dnes bola aj predoperačné vybavovať - dnes odber krvičky ... 10. som sa objednala na interné no a kde tá mrcha je???

pepka25
2. jún 2010

Ahojte,tak akurat som sa vratila z ET,neviem ale citim sa zvlastne,je mi nejak do placu...ale to asi od stastia.

monicka7299
2. jún 2010

super..... gratulujem 🙂 tak len odpočívaj.....

monicka7299
2. jún 2010

koľko Ti vložili a koľko Ti zostalo? a v ktorom centre 🙂

sony44
2. jún 2010

pepka - super, gratulujem, tak sa pekne šetri nech sa im/mu u teba páči. 🙂 🙂

pepka25
2. jún 2010

Dakujem Monicka,vlozili mi jedno a ostali 4 na zamrazenie,ale zajtra mam este volat ci dake este daju zamrazit.Chodim do Heliosu. Inak to je zakon schvalnosti s tou mrchou,nie nadarmo sa tak vola 😀

pepka25
2. jún 2010

Sony dakujem,ty si vari tiez mala nedavno ET,ze?

monicka7299
2. jún 2010

furt chodim na WC kontrolovať či nedošla 😠

pepka25
2. jún 2010

Nemysli na to,ona urcite dojde 🙂 .Ja som si to vobec pocas stimulky neuvedomovala,ze co vlastne sa ide robit,nic som neriesila a ani neviem ako mi to uslo.Ja som si to zacala uvedomavat az den pre OPU,kedy ma prepadol uz strach ☹

sony44
2. jún 2010

pepka - ja mám PK, takže zajtra máme 5. deň a voláme......ako sa nám ten zvyšok vyvinul a mali by sme ísť na ET( upozornila ma na to, že môže byť len jeden adept na vklad - ale lepšie jeden ako žiadny ) snáď ten jeden na sebe pracoval!!!

monicka - nemysli ( ľahko povedané) a ona príde, to je zákon schválnosti

pepka25
2. jún 2010

Jaaaj sony uz viem ty si mala OPU den po mne.Tak drzim zajtra palceky!!! A preco ti tak povedala,kolko si mala vajok??? Jasne ze jeden lepsie ako ziadny.

sony44
2. jún 2010

ja som mala vajok dosť, len sa akosi nevyvíjajú ( odobrali 14, z toho 4 nedozreli, oplodňovali 10, oplodnilo sa 8 a na 3. deň bolo jedno jednotkové - vraj pekné , dve dvojkové a ostatné trojky - takže počet a kvalita sa závratne menia, tak túžim aspoň po tom jednom. Nechcem aby to dopadlo ako minule...

pepka25
2. jún 2010

Ved ja taky tak,vela vajok este na treti den 9jednotkovych a 5dvojkovych a dnes ostalo len 5 a z toho mi jedno vlozili.Takze ozaj sa to zavratne meni z dna na den. A ako ti to minule dopadlo ak sa smiem spytat?

sony44
2. jún 2010

nedošlo ani k transferu, lebo sa nevyvíjali, dve boli blastocysty ale embryologička v nich nevidela základ zárodku, tak mi ich netransferovali( už som mala taký potrat - nebolo v plodovom vačku bábo)

pepka25
2. jún 2010

To ma mrzi,takze si si uz vytrpela svoje ☹ . Ved toho sa ja najviac bojim,tych sklamani. Je to strasne co si jedna zena musi vytrpiet,ale je to preto,ze mi sme silnejsie pohlavie 😀

annamary27
2. jún 2010

AHOJTE dievčatá,vidím,že väčšina z vás je tu čerstvo registrovaná ako ja.Ja som dnes absolvovala ET po predlženej kultivácii vo svojom prvom IVF.Vložili mi dve blastocysty a zajtra mám volať,že ďalších 5embryjok čo sa pomalšie vyvíjalo,či z nich bude nejaký vhodný na zmrazenie.
Prajem Vám všetkým,aby ste mali pekné blastocyst a aby sa nám správne uhniezdili 🙂
Stimulku aj OPU som prežila v pohode,žiadne zlé príznaky.Hovorila som manželovi,že ja som asi taká netykavka 😉

pepka25
2. jún 2010

Ahoj annamary, sme na tom skoro rovnako,tak budeme spolu odpocitavat tie dlhe dva tyzdne 😀.

sony44
2. jún 2010

pepka - ty nemysli na žiadne sklamania, užívaj si pocit, že máš chrobáčika v brušku, pekne sa mu prihováraj,aby sa mu nechcelo tak skoro von...... jasné že sme silnejšie, len niekedy je toho "skúšania" už dosť

pepka25
2. jún 2010

Sony dik za povzbudenie,len neviem ako sa mu mam prihovarat,ci on ci ona,lebo som sa zabudla opytat,ci mi vlozili dievcatko alebo chlapceka 😀