icon

Kto idete na 1. IVF na jar 2010?

barchee
27. dec 2009

ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒

zuzanabb
3. jún 2010

kefi, dakujem, skusim si ist kupit ten endiaron a vytiahnem cuco z mraznicky. Ja krava som si dala na ranajky jogurt 😅 No nic, normalne mi to zatial az tak nevadi, len sa nemozem velmi vzdialit na dlho z domu 😀 Len vcera som to riskla a isla s kamoskou do kina na sex v meste 2. inak super film, lepsi ako bola jednotka. Taka oddychovka.

makovicka mozno to skoncilo prave preto, ze ti chyba ten progesteron ako mne. Pri hormonalnom profile som mala nulovu hodnotu. A pri odbere spermii mozes byt pri partnerovi a "pomahat" mu 😉 len moj nechcel a isiel sam. A doma to mozte odobrat, len to musite velmi rychlo prepravit do centra. Neviem aky je tam casovy limit.

monicka ako dosla mrcha? mne zase prisla vtedy skor ako mala. a bala som sa, ze to bude problem, lebo bola velka noc a tym padom som so stimulkou zacala az na 5 DC.

kefalinek
3. jún 2010

babenky kolky den po ET ste si robili testik tehotensky az to upresnime

zuzanabb
3. jún 2010

alienocka graulujem!!! to je super pocit co? 😵 aj mne videl prvykrat na sone len zvacsenu maternicu. a ty chodis do heliosu? mne povedali vysku hcg, ale neviem ci len preto, ze som sa na to opytala 🙂

boze som zvedava na barcheee

sony drzim palce ak si dnes na ET!!!! nech sa to tam riadne prilepi! 😉

zuzanabb
3. jún 2010

kefi ja som si robila na 7.den od ET po PK ale len preto, ze som zacala spinit, inak by som pockala az do 10-11 dna od ET. No a na 7. den bola taka slabulililinka ciarocka, ze som ju len ocami vytlacala a ani ju nemam v albume, lebo sa to neda odfotit. No a potom som uz musela testovat ako sialena, ze ci silnie alebo nie, lebo som stale spinila.

kefalinek
3. jún 2010

joj lebo ja som piaty a uz ma to laka ....

sony44
3. jún 2010

ahoj zuzibb- nie nie som na ET, ešte si máme volať zajtra ráno, nejde to tak.......

zuzanabb
3. jún 2010

kefi vydrz zena!!! to je zbytocne robit 5 den, lebo mozno len vcera sa ti embryjka uhniezdili a zbytocne budes sklamana... ja viem, ze je to tazke ale aj na 7.den je to dost skoro, ale verim ti, ze dlhsie nevydrzis 😉 😵

sony44
3. jún 2010

a dakujem že na mna myslíš

zuzanabb
3. jún 2010

sony a nie je dnes 5-den od OPU? citala som vas dozadu teraz 4 strany, tak mozno som to doplietla

sony44
3. jún 2010

áno je, ale embryjká ešte nemajú všetko, čo by mali mať, zas im chýba embryoblast, tak čakajú, či do zajtra vyhukne( predpokladajú že áno), som z toho na nervy.....neviem čo si mám myslieť

sony44
3. jún 2010

stále mi je do plaču

zuzanabb
3. jún 2010

sony uplne ta chapem, ze mas nervy. a kolko ich zatial mas? neboj, daj im cas a velmi na ne mysli! budem aj ja

zuzanabb
3. jún 2010

aj ja som si poplakala pri cakani od OPU ale potom som sa dako zmohla a povedala si, ze to vyjde a basta! musis im verit!

sony44
3. jún 2010

povedala že 2 - 3, to boli aj v stredu, ale v stredu im dala aspoň čísla ( jedno bolo vraj veeľmi pekné.... ), dnes mi k nim nepovedala čísla, ale povedala že aj tak je prekvapená že idú, ale základ teraz je aby sa tam objavil ten embryoblast ( to je jasné - bez neho nie je bábo )tak som to pochopila.
akurát som šmírovala po nete, že kedy sa to má objaviť, tak píšu 5.-6. deň po oplodnení, tak teda to do zajtra ešte môže vzniknúť - možno bubáčik potrebuje viac času - tak ho nejdem naháňať a budem naňho myslieť 🙂 🙂

sony44
3. jún 2010

ja som toto zažila už pri prvom ivf, len tam im už nedávala na 5. deň šancu a dnes som z nej vycítila, žeby to tam do zajtra mohlo byť.... dnes je pekne tak nech sa bubáčik posnaží - u nás mu bude dobre

zuzanabb
3. jún 2010

presne tak sony! mysli pozitivne 😉 to je dobre, ze mu dala sancu, ved nie je vzdy vsetko tabulkove, tak ako kazde babatko. mozno naozaj len potrebuju viac casu.

alienocka
3. jún 2010

@zuzanabb ahoj!!! Dakujem za gratulaciu! Ano aj ja chodim do Heliosu ku Krajkovi 😀 Este idem v stredu na dalsie sono tak uvidime ci tam nieco uvidime.
Vsetkym zelam,aby sme boli trpezlive a pozitivne naladene!!!

monicka7299
3. jún 2010

Ahojte 😉 včera mrcha došla 🙂

tak dnes prvá injekcia do bruška - Gonal.... joj......nebolelo to vôbec tak ako som čakala ale lež som sa odhodlala, že moja polovička môže ihlu oprieť o telo - trvalo mi to cca 30 min. 😀 môžeš-nemôžeš-prečítal si dobre návod? tak môžeš-nemôžeš-môžeš 😀 😀 😀 😀
...už sa mi smeje..... ale ráno mi tak celkom do smiechu nebolo - dokonca mi aj slza normálne stekala zo strachu - už je dobre a posunuli sme sa ďalej 😀

barche-ako???????????????

zuzanabb
3. jún 2010

no vidis monicka 🙂 tak si sa dockala. A ty si nemusela ist pred prvym pichanim na sono a krv? asi je to ine pri kratkom protokole...

bibi24
3. jún 2010

Moni, aj ja budem zacinat Gonalom - mam pero, aj ty? Cez vikend by som mala dostat ms a na druhy den idem na to. Ale mam prist este na utz.

Baby, Barchee dobre 😵 Pisala mi sms a vsetko je ok 😉 Detaily asi napise sama.

barchee
autor
3. jún 2010

BABYYYYYYYYYYYYY BIJE NÁM SRDIEČKOOOOOOOOOOOOO 😀 😀 😀 😵 😵 😵 😵 čakáme 1 bábätko, je krásne, primerané 6 tt+3, veľké je 4,02 mm a srdiečko mu tipotalo ako krídielká vtáčika, bože, neuveriteľný pocit 😵 človek normálne až zastane sa nad tým, ako takému malilinkému človiečikovi srdiečko krásne bije 😅 strašne som dojatá a šťastná 🙂 by som na ten utz pozerala aj celé hodiny, ako mu bilo krásne 😵

barchee
autor
3. jún 2010

foto je v albume samozrejme 😉

pepka25
3. jún 2010

Barchee super tesim sa s tebou 🙂 .
Monicka vidis,dockala si sa.To ti verim ze ti to dlho trvalo kym si sa odhodlala a potom si ostala prekvapena ze to ano neboli,ze??
Zuzanabb,teraz je asi ta crevna nejak rozsirena,aj moj drahy ma a doki mu odporucil pit coca colu,prv sme si mysleli ze si robi prdel,ale on to myslel vazne.Vies ja som velmi chcela dve embria,ale neodporucili mi koli mojej mini postave 😝 . Co sa tyka sexiku,akurat pred chvilou sme to riesili,kedy mozme 😀 ,mne sa to nezdalo ze az po dvoch tyzdnoch,ja by som si dala povedat aj hned 😝 .
Sony myslime na teba,nevzdavaj sa!!!

snecka
3. jún 2010

Barche juj dievčatko gratulujem a teškáme sa s Vami 😵, krásny pocit čoooo? Barchee najvyšší čas aby si založila tému v tehotenstve 😉.
Alienočka gratulujem ďalšia tehuľa z Heliosu 😉 😵

barchee
autor
3. jún 2010

snecka, takých je už plno tém 😉 ja som už akčná v január 2011 😀

strelka11
3. jún 2010

ahojte dievcence, sony44 drzim palce nech sa ti embryka dobre vyvyjaju 😵

cucuriedka
3. jún 2010

barcheeee super tesim tsiiiiim s tebou super novinky

sony44
3. jún 2010

hojte babulky, ste zlatééééé, ďakujem a ostatným, čo dnes alebo včera zažili zatiaľ najkrajší pocit v živote gratulujeeeeemm 🙂

bola som celý deň v záhrade, tak som sa troška odreagovala a popritom myslela na tých našich zlatúšikov, že sa určite vzchopia a aspoň jedného budem mať zajtra v brušku ..... 🙂 🙂 🙂 🙂
aj Vám prajem veľa šťastia

strelka11
3. jún 2010

@sony44 hlavne mysliet pozitivne 😅 ,ja uz som zacala citit prve pohyby,sice iba take vlnenie,ale kedze sa to dialo vecer ked som isla spat,tak si malvo asi robilo diskoteku 😀 😀 😀

sony44
3. jún 2010

stelka, si zlatá - snažím sa myslieť pozitívne, ráno pred volaním sa mi hlavou premietli kadejaké scenáre, ale tento nie, ale ešte majú bubáčikovia 24 hodín na vývin( no už toľko nie ) - to je v ich prípade dosť - za ten čas sa toho môže dosť udiať ......

tak to je super, že už niečo cítiš 🙂 🙂 🙂 mám kamarátku ktorá 2. novembrový týždeň čaká bábo a cíti také prelievanie - tiež tipujú či to je ono.Ozaj chcela som sa ťa opýtať, ak ti to nevadí: ty si mala icsi? ak áno, nedoporučili ti ísť na amnio?