icon

Kto objednáva cez aliexpress?

lusia222
10. jún 2013

Ahoj,objednavate niekto z tejto stranky? http://www.aliexpress.com/category/200004195/je...

janinka007
2. okt 2014

@sheepka to že si tam mala napísané gift,ti nič nezavážilo že to colníci neotvorili...proste si mala šťastie. Na tej colnici nie sú padnutí na hlavu...

daniela38
2. okt 2014

Ahojte ja by som sa chcela opytat ci si uz niekto objednal tuto bundu ? a ci nemal niejake problémy pri colnici lebo to je fejk

ivana531
2. okt 2014

Ahoj ja objednavam casto z ali. Myslim ,ze nejake rady by som ti vedela poskytnut aj v pripade jednania spiru,tak sa kludne pytaj. Pis na mail ivana 531@post.sk

ivana531
2. okt 2014

Moja skusenost,colnici zadrzia skoro stale tovar ktory je akoze znackovy. Vyzvu ta pisomne na zdokladovanie pravosti tovaru s pozn.porusenie prav vlastnctva. No ak im zdokladujes Fa v nizkej cene co poukazuje na fake dostanes odpoved vatsinou do emailu ze mas napisat aby bol tovar vrateny predajcovi,v pripade ide tovar na likvidacou. Moze sa stat ze ju volne prepustia cez volny urad,ale to je o stasti

lusiaeva
2. okt 2014

@denisa1284 a potom poslete mi to dobierkoú či ako?

daniela38
2. okt 2014

@ivana531 dakujem ale peniaze mi uz potom nevratia co .?

ivana531
3. okt 2014

@daniela38 Ak sa take nieco stane tak treba cim najskor otvorit spor s predajcom. Mne sa to par x stalo a v takom pripade ti ali vrati platbu hned ako cinan dostane tovar späť.

mata95
4. okt 2014

alimánia .... :D

sheepka
6. okt 2014

@janinka007 Ja netvrdim ze to neotvorili-prave naopak, bolo to otvorene nasou colnicou. Ale ked je tam napisane dar, nie je k tomu faktura ani to nie je poistene na zadnu sumu-nemaju z coho pocitat Dph. Uz som takto riesila viacero zasielok

janinka007
6. okt 2014

@sheepka a k čomu čo ide z číny je prosím ťa faktúra???Ked zadržia balík,tak ti príde z colnice list,aby si dokladovala cenu tovaru a z toho ti vypočítajú DPH,resp.colný dlh.Ešte máš veľké medzery v takomto obchodovaní...

kalupe
7. okt 2014

Ahojte, chcela by som sa spýtať , dá sa platiť aj prevodom z účtu? Neviem ako postupovať nemám online kartu. 🙂 Ďakujem

kalupe
7. okt 2014

@ivana531
Ahoj, chcela by som sa spýtať , dá sa platiť aj prevodom z účtu? Neviem ako postupovať nemám online kartu. emoticon Ďakujem

poisonblu
7. okt 2014

@kalupe neda sa platit z uctu, len kartou

kalupe
7. okt 2014

@poisonblu
dakujem 🙂

kalupe
7. okt 2014

@poisonblu
Ked mam zo SLSP kartu Maestro mam tam udat ten kod dlhy na prednej strane a svoje meno ešte nieco okrem toho?Dakujem

poisonblu
7. okt 2014

@kalupe cislo karty, meno, datum expiracie a ten 3miestny kod zo zadnej strany co je pri podpise

kalupe
7. okt 2014

dakujem

kalupe
7. okt 2014

@lg11
Ahoj chcem sa opýtať tie botasky NIKE ti prišli v poriadku? Platila si aj nejake clo??? Dakujem 🙂

kamilka2012
8. okt 2014

Tak ja som mala 2 veci z aliexpressu-šaty pre dcérku,na fotke boli krásne v skutočnosti strašne zlý materiál,zle ušité,išli rovno do koša a potom kabelka tiež otrasná, rúčka sa mi hned odtrhla a rovnako šla do koša. Otrasné, nekvalitné veci,už ani zadarmo by som z tej stranky nič nechcela.

fany19
Odpoveď bola odstránená
fany19
Odpoveď bola odstránená
christiano01
16. okt 2014

Dobrý, ja pred objednaním odporúčam poriadne pozrieť rating ( hodnotenie) , kupoval som topánky za 90€, na obrázku krásne, všetko super, a keď prišli tak som skoro odpadol... Prišli mi také hrozné topánky, ich hodnotu by som vyčíslil na 30€ viac nie.... radšej sa opýtajte predajcu nech vám pošle fotky a vravím pozerajte inzeráty s najlepším hodnotením, nedajte sa oklamať ako ja...
A čo sa týka dopravy, tak bola dosť pomalá, myslel som už že to nepríde, trvalo to 45 dní

lady511
19. okt 2014

ahojte ja s maminou si objednávame z aliexpres. com auplne super ztail si musím zatukat ..inak an youtube je aj navod ako sa registrovat ,,ako objednať tovra,,aj zaplatit,,ja si poriadne teda pozerám recenzie,,ale čo by ste chceli za také sumy,,objednávala som si aj sebe,,penaženku,,hodinky,malej dcerke bundu,,a uplne super zatial,,teraz som jej micky mouse zimnu,,a sebe kabelku,,, dokonca sebe som si ešte strieborný naramok,,taký retazový a prišiel nepoškodený,,a je nádherný krajší ako na obrázku,,
ak máte otázky sem s nimi 😉

perdiem
21. okt 2014

Ahojte, ja už tiež dlho objednávam, ale teraz sa mi stalo, že mi tovar neprišiel. Neviete mi povedať, po uplynutí Purchase protection mi budú peniažky vrátené či čo? Zastavilo sa to niekde v Číne podľa podacieho čísla ako pozerám ☹ Čo sa stane ak tú lehotu predĺžim?

sashabb
21. okt 2014

@christiano01 to mysliš važne, že si dal 90€ za topanky z aliexpressu??? 😕

christiano01
21. okt 2014

@sashabb áno,a pršiel mi úplný fake... a teraz ako to mám vrátiť? prišiel mi žltý lístok že mám balík na pošte a spätná adresa "Čína"... našťastie sa mi ich podarilo predať na bazári na polovičnú sumu

sashabb
21. okt 2014

@christiano01 a nebodaj si počítal, že príde original? veď ali je uplne všetko čina, doslova haraburdy šite na kolene. Treba im napisať, dať negativnu referenciu a možno vrátia aspoň časť peňazí

christiano01
22. okt 2014

to neurobia, a fake som myslel proste to že boli úplne iné ako na obrázku, či už šitie, farby alebo materiál, proste hrôza... neodporúčam kupovať drahé veci, iba ako som už spomínal s vysokým a pozitívnym hodnotením 🙂

janinka007
22. okt 2014

@christiano01 to si mal hned otvoriť spor a žiadať plnú náhradu...mne vrátili polovicu sumy len preto,že peňaženka mala bielu farbu miesto modrej...

lupena
23. okt 2014

baby tieto plyšáky ste niektorá neobjednávali? máte skúsenosti?
http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-30...
http://www.aliexpress.com/item/25cm-Brand-New-C...