Kto objednáva zo sportsdirect z Anglicka?
rada by som objednala pre dcerku tenisky ak náhodov niekto objednávate
Chcela by som sa spýtať, veľkosť 7 dámske botásky, je 40,5 alebo 41... pretože si pozerám veľkostné tabuľky snglické .. a niekde píše 40,5 a niekde 41,,, tak ako to je ? 🙂 🙂 🙂
@138jana aj ja som pozerala tú tabuľku ale pýtala som sa kamarátky že či sedeli topánky že si objednali podľa toho aké si kupujú tu a sedeli ja som si teraz objednala tenisky tak som zvedavá až potom budem vedieť naisto povedať tiež som si objednala 7 ale pozrela som si UK označenie na mojej topánke doma to treba na prvý krát len skúsiť aj s oblečením ale väčšinou to sedí
ja tiež tak 7,5 adidasky tiež 8 ale objednala som nike a tie mám 7 tak uvidím či mi budú dobré ak nie tak ich tu nahodím a môžete sa o ne pobiť 😀 😀 😀 😀
Dobry den. Pomože mi niekto? chcela by som objednat, ale ako s platbou? mam udat č. bankovej karty, alebo mam volat do banky? Dakujem.
Cez vikend budem objednavat zo SD ak mate zaujem IP, platia ceny uvedene v eurach, rozratame si medzi sebou postovne z UK.
Ja si kupujem vždy číslo 41 ... tak neviem aké si mám objednať, obávam sa aby mi 8 neboli veľké ....
@138jana ak máte doma značkové topánky nike, adidas, puma pozrite na jazyk tam je UK a podľa toho čo tam máte napísané a aké si idete objednávať tak objednajte je to prvý krát risk ale čo už raz musíte vyskúšať a keby vám nie sú isto ich predáte tak lacno tu nikto nekúpi na slovensku 🙂
Som sklamaná, boli mi doručené tenisky. Jedna je bielomodrá a druhá bieločervená. Komunikovala som s nimi mailom. Keby som ich vrátila, poštovné ma vyjde viac ako tenisky,peniaze mi nechcú vrátiť - vraj tie fotky nemusia byť pravé..., do ich predajne ich nemožem vrátiť.To im vobec nechýbajú?Veď taký istý pár im musel zostať na sklade, alebo poslali niekomu tiež to, čo mne. Ako to kontrolujú?
A ešte-biela bunda prišla špinavá, pára sa.Neprajem to nikomu.
Z nadšenia, prišlo sklamanie. Chcela som byť stálou zákazníčkou a hneď pri prvej objednávke toto...
@monz my sme to mali podobne na to že pár vecí nedošlo tak veci boli ok ale jedno tričko bolo špinavé mastné fľaky na ňom boli a bolo žmolkové ako keby ho už niekto nosil a bolo asi aj opraté fľaky sa nám našťastie podarilo jedným skvelým prípravkom odstrániť ale kamarátke sa stalo že prišli tenisky tiež každá inej farby nechápem ako toto môžu dopliesť keby to tam dávajú stroje pochopím spraví chybu ale človek šak logicky nebude nosiť jednu topánku zelenú a jednu červenú presne nad týmto som rozmýšlala že čo ak aj mne to také dorazí budem nosiť možno je to nejaká nová anglická móda inak veci sú super ja nedám na ne dopustiť tu na sk si také nekúpim kôli mojej postave 😉 treba to brať s nadhľadom aj ked som objednávala z katalogov tu na sk či je to bonprix kedysi quelle a podobne nie vždy všetko sedelo a vždy sa to povedčine vracalo späť lebo tie veci boli šité jak pre hotentota kdežto tieto mi sadnú ako riťka na šerbel netreba sa vzdávať hneď pri prvej objednávke skúste to predať možno si to dakto veselý kúpi dnes teenegeri nosia kadejaké všeliaké farebné kombinácie 🙂
Ahoj ja mam ten istý problém ako ty , nedá sa mi zaplatiť. Ak sa môžem opýtať ako sa to potom doriešilo? Ja som im teraz napísala môj problém a čakám na odpoveď. Monika
@0102monika ahoj..no nijako...pisala som im mail...ale odpovede som sa nedočkala....tak tam volala moja kamoška žijuca v Irsku....vraj je tam problem s bankou...dlhy prevod ...vraj......zaregistrovala som sa pod novou mailovou adresou....ale ešte som neobjednavala.........ale v obchodnych podmienkach som sa dočitala,že možu blokovat platbu.....nuž,objednava tam množstvo ludi z celeho sveta...tak si asi vyberaju.....fakt neviem...
no dík, moc si ma nepotešila ☹ , už mi aj odpisali ale nejakú blbosť ktorej vôbec nerozumiem ☹ ale pokúsim sa zadať novú mailovú adresu ako si spomínala. Som z toho smutná... Naposledy som objednavala 30.03.13 tak myslím , že platbu by už mohli mať ma účte.
môj bol expedovaný z Gatwicku, teda opustil triediace stredisko ešte vo štvrtok
Dnes som urobila prvu objednavku zo SD a som zvedava ako dopadne... objednavka vo vyske 400E a mala som najprv problem s partnerovou kartou.. ju neprijalo tak som zaplatila mojou...tu akceptovalo.. dfam, ze to nestiahne dva krat... mne prsila hned sms ze platba kartou bola uskutocnena a partnerovi nie takze asi dva krat nestiahlo... kolko vam trva kym vam pride balik?...
ahoj, prosím poraďte mi, chcem objednať tenisky č. 26 a chcela by som upresnit UK číslovanie, v tabuľkách som našla, že je to C9. Niekto tu písal, že C3 je naša 18 ka tak mi to nejako nesedí. ďakujem

@monika970 dnes mi prišiel už aj mail prázdny tiež balík si sleduj keď dáš sledovať objednávku hodí ťa to na stránku dhl dodacej firmy a tam všetko budeš vidieť kedy kde príde a odíde až do posledku poslania na tvoju adresu domov uvidíš tam všade kde balík pochodí 😀 😀 😀