Kto objednáva zo sportsdirect z Anglicka?
rada by som objednala pre dcerku tenisky ak náhodov niekto objednávate
zdravim ľudia nebudete niekto objednavat v najblizsich dnoch cez sportdirect chcel, by som nieco a samemu sa mi neoplati objednat ak niekto nieco tak napiste mi prosim vas
dalo by sa nieco poriesit spolu
ja som mala obmedzeny nakup na karte cez internet,,tak som si cez IB zmenila obmedzenie,ked si kliknes na IB karty tam to najdes NAKUP CEZ INTERNET,potom som uz nakupovala v pohode
no teda to dlhe číslo...teda mám debetnu kartu....
No tak moj balik v sobotu rano pred deviatou opustil triediace stredisko GATWICK, neviete kolko to este moze trvat nez dorazi ? Od vtedy tam nie je ziadny zaznam o pohybe balika ☹ a ja uz sa ho neviem dockat 😀
ahojte neviete mi niektora napisat ktore znacky detskych topanok su ako velke? minule sa mi totiz stalo ze som objednala C7 zo znaciek lonsdale, everlast, leecooper a kazda bola inak dlha.... male nastastie nebolo nic, ale napr leecooper bola tak velka jak C8 z inej znacky, cize cca o 1cm dlhsia ako by podla tabuliek mala byt. potrebujem este vediet slazenger a karrimor ci je to priblizne jak u nas, alebo vacsie/mensie + ci ste sa stretli aj s tym ze v ramci jednej znacky by to nesedelo?
ahojte nebude niekto objednavat ?
@cutty Zrejme je to tvoja prva objednavka, vsak? ja som tiez pri prvej stresovala a teraz viem, ze vcera som objednala, dnes to prevezme kurier, takze podla sledovania to bude UK LEEDS, potom streda stvrtok mi to bude ukazovat ze UK GATWICK, v piatok to bude v Rakusku alebo v Bratislave a cca v pondelok - utorok u mna.... z mojich objednavok doteraz snad len jedna isla letecky, je pravidlom, ze skor chodia kamionmi, takze je to uplne v poriadku 🙂 a podla mna pride balik v piatok, ten jeden den volna to moze posunut....
@lenia86 odfotit a poslat na mail cs@sportsdirect.com, mali by vratit peniazky....ja som uz par veci reklamovala vzdy sa ozvali, aj ked treba dať tomu cas, trva to cca tyzden, niekedy pridu priamo peniaze na ucet, niekedy napisu mail...
Ahojte dievčatá. A koľko platíte za poštovné? je to tých 9,9 Eur? Alebo to závisí od veľkosti balíka a bude to viac?

@sunshine85 skus si nahadzat do košika napr. 10 parov topanok, ake postovne budes mať 🙂