icon

Kto objednáva zo sportsdirect z Anglicka?

lawel
26. mar 2012

rada by som objednala pre dcerku tenisky ak náhodov niekto objednávate

kacenka78
3. máj 2013

@sunshine85 skus si nahadzat do košika napr. 10 parov topanok, ake postovne budes mať 🙂

babul83
3. máj 2013

@brona55 Ako si prosím ťa vyriešila tie problémy s platením? Nám to nejde. :( Stále vypisuje, že banka zamietla, skúste inú transakciu.

danilo123
4. máj 2013

zdravim ľudia nebudete niekto objednavat v najblizsich dnoch cez sportdirect chcel, by som nieco a samemu sa mi neoplati objednat ak niekto nieco tak napiste mi prosim vas

kacenka78
4. máj 2013

@danilo123 ja budem zajtra 😉

danilo123
4. máj 2013

dalo by sa nieco poriesit spolu

brona55
4. máj 2013

ja som mala obmedzeny nakup na karte cez internet,,tak som si cez IB zmenila obmedzenie,ked si kliknes na IB karty tam to najdes NAKUP CEZ INTERNET,potom som uz nakupovala v pohode

lienkad
5. máj 2013

@kacenka78 Ahoj možem sa opýtať ako sa tam platí..mám.len normálnu visa kartu?

kacenka78
5. máj 2013

@lienkad po zadani objednavky ti da moznost vyberu platby -,napr. Visa card, uvedies udaje z karty teda cislo, expiracia a hlavne kod zo zadnej strany karty pri podpisovom vzore -3 cisla - a potvrdis.... alebo PAYPAL...

lienkad
5. máj 2013

no teda to dlhe číslo...teda mám debetnu kartu....

lienkad
5. máj 2013

@kacenka78 no teda to dlhe číslo...teda mám debetnu kartu....

cutty
6. máj 2013

No tak moj balik v sobotu rano pred deviatou opustil triediace stredisko GATWICK, neviete kolko to este moze trvat nez dorazi ? Od vtedy tam nie je ziadny zaznam o pohybe balika ☹ a ja uz sa ho neviem dockat 😀

kacenka78
6. máj 2013

@cutty to je ok, cca stvrtok moze byt u vas.... zajtra uz bude urcite zmena v pohybe balika

olivex
6. máj 2013

@babul83 ahoj mne sa minule stalo to iste, nakoniec to bolo preto lebo som mala nastaveny nizsi limit na karte na nakup cez internet. v banke mi to zmenili a na druhy den sa mi uz dalo zaplatit.

olivex
6. máj 2013

ahojte neviete mi niektora napisat ktore znacky detskych topanok su ako velke? minule sa mi totiz stalo ze som objednala C7 zo znaciek lonsdale, everlast, leecooper a kazda bola inak dlha.... male nastastie nebolo nic, ale napr leecooper bola tak velka jak C8 z inej znacky, cize cca o 1cm dlhsia ako by podla tabuliek mala byt. potrebujem este vediet slazenger a karrimor ci je to priblizne jak u nas, alebo vacsie/mensie + ci ste sa stretli aj s tym ze v ramci jednej znacky by to nesedelo?

janka196
6. máj 2013

ahojte nebude niekto objednavat ?

lenia86
7. máj 2013

@rosemari dobry den,ako citam uz objednavate dlho na sport directe.prisiel mi minuly piatok balik a jeden par botasiek mi prisiel obe lave.neviete mi poradit ako mam poslat reklamaciu.budem velmi vdacna.

cutty
7. máj 2013

@kacenka78 Tak uz som to nevydrzala a zavolala do DHL a moja zasielka ide z Londyna cestnou kamionovou prepravou a teda najblizsi zaznam o pohybe bude az ked to dojde do Bratislavy. Takze dorucene to budem mat vraj v piatok alebo az pondelok 😠

kacenka78
7. máj 2013

@cutty Zrejme je to tvoja prva objednavka, vsak? ja som tiez pri prvej stresovala a teraz viem, ze vcera som objednala, dnes to prevezme kurier, takze podla sledovania to bude UK LEEDS, potom streda stvrtok mi to bude ukazovat ze UK GATWICK, v piatok to bude v Rakusku alebo v Bratislave a cca v pondelok - utorok u mna.... z mojich objednavok doteraz snad len jedna isla letecky, je pravidlom, ze skor chodia kamionmi, takze je to uplne v poriadku 🙂 a podla mna pride balik v piatok, ten jeden den volna to moze posunut....

kacenka78
7. máj 2013

@janka196 ja budem, ale az cez vikend, vcera doobeda sm objednavala...

kacenka78
7. máj 2013

@lenia86 odfotit a poslat na mail cs@sportsdirect.com, mali by vratit peniazky....ja som uz par veci reklamovala vzdy sa ozvali, aj ked treba dať tomu cas, trva to cca tyzden, niekedy pridu priamo peniaze na ucet, niekedy napisu mail...

janka196
7. máj 2013

@kacenka78 ja by som chcella dvoje tramky pre krpca 🙂

cutty
7. máj 2013

@kacenka78 Ahoj, ano je to moja prva objednavka, tak stresujem 😀 V sobotu to odislo z toho Gatwicku, tak snad to v piatok budem mat 🙂

kacenka78
7. máj 2013

@cutty urcite ano, ja najradsej objednavam v nedelu a vacsinou uz piatok mam balik doma....

kacenka78
7. máj 2013

@janka196 napis do IP 🙂

cutty
7. máj 2013

@kacenka78 Ja som objednavala minulu stredu vecer okolo 19:00. Ale bol tam vikednd, teraz zase streda volno, este k tomu ja som z vychodu, tak azda v piatok to bude doma.

kacenka78
7. máj 2013

@cutty určite áno, len sleduj zásielku a už dnes by tam mala byť zmena v pohybe zásielky 😉 aj ja som z východu...

slavusal
7. máj 2013

Ahojte dievčatá. A koľko platíte za poštovné? je to tých 9,9 Eur? Alebo to závisí od veľkosti balíka a bude to viac?

cutty
7. máj 2013

@kacenka78 Takze balik uz je v BA, vo stvrtok mi ho donesu 😀

cutty
7. máj 2013

@slavusal Ja som objednavala teraz prvykrat, mam tam okolo 40 poloziek a postovne som platila nejakych 15 eur. Takze asi to zavisi od vahy balika.

kacenka78
7. máj 2013

@slavusal minim. postovne je sice 9,99e, ale to som tusim len raz platila, ked som brala bicykel a nic viac... moje postovne je vzdy 21,99e - 30,99 e....