icon

Kto objednáva zo sportsdirect z Anglicka?

lawel
26. mar 2012

rada by som objednala pre dcerku tenisky ak náhodov niekto objednávate

broni
17. máj 2013

Kto bude objednávať v najbližšej dobe? rada sa pripojím, chcela by som len jedny botasky 🙂

kamimi
17. máj 2013

@kacenka78 Ďakujem, ešte som nikdy cez zahraničnú stránku neobjednávala tak sa trošku bojím a zisťujem. Len si neviem predstaviť ako je to platba VISA kartou, keď tam zadávaš číslo účtu. Alebo sa zadáva len číslo karty?

kacenka78
17. máj 2013

@kamimi zadavas cislo karty, meno na karte, expiracia karty a trojmiestne cislo zo zadu vedla podpisoveho vzoru...

sisiacik30
19. máj 2013

@kacenka78 ahoj, môžem sa spýtať, sú naozaj spoľahlivý? tiež by som chcela od nich objednať a bolo by to u mňa prvýkrát zo zahraničia, ďakujem

kacenka78
19. máj 2013

@sisiacik30 ja som pred dvoma mesiacmi tiež 1x objednavala a odvtedy asi 10x :-P:-P a aj ked. Niečo nebolo ok, vždy sa to vyriešilo...

miskakyska
19. máj 2013

@kacenka78 velkostné tabulky obuvy sedia??...určite sa odtial oplatí objednavať..poviem priklad,teraz idem objednať športovu kapsu puma za nejakych 7-8euri a prídete napr.do exisportu a tam za nu dobre,že nepytajú 5Oe 😖 vo vypredaji sa tam dajú nakúpiť fakt značkové veci za pár korún...jedine čo ľutujem je,že som spordirect neobjavila skôr 😉 🙂

jedinecna
19. máj 2013

@sofokleska ahoj, prosim Ta uz si objednavala a prisli Ti tie teplaky resp. Ine veci velkosti "na 13rokov"? Mohla by si mi napisat mieru v cm?? Chcem pre neter objednat, ma 12 r, nech jej je to dobre, dik moc

sofokleska
20. máj 2013

@jedinecna ahoj hej objednala som si adidas teplaky na 13 rokov ale neuveris ale su mi velke by som povedala ze su nieco medzi S-M. ja osobne nabuduce asi kupim mensie cislo...ked je tenucka tak objednaj mensie. sirka je cca 37 cm merane v klude a dlzka 67 cm. daj potom prosim vediet ked nahodou objednas mensie ze ake to ma miery diky

zuzka213
20. máj 2013

ahojte, stretli ste sa niektora v problemom pri platbe, kvoli prekroceniu limitu??na karte som peniazky mala, vyhodilo mi, ze mam limit nakupu na spotrtsdirect 500e na rok...co s tym??

kacenka78
20. máj 2013

@miskakyska obuv niektora sedi ako nase, ale osobne som si brala o cislo vacsie... teda napr. u nas nosim 7-ky teda 41ky a UK8 som si objednavala...

bbtina
21. máj 2013

Kocky zajtra objednavam, che sa niekto pridat?

sudabe
21. máj 2013

@bbtina Ahoj ja by som si nieco obiednala aj sa mozem pridat napis mi Aki to je s postovnim a ako dlho sa caka napis do spravu

kamimi
22. máj 2013

@zuzka213 musíš si to zmeniť v nastaveniach karty

zuzka213
22. máj 2013

@kamimi 🙂 vdaka za odpoved, preklikavala sm sa tam, nejako som na to neprisla co s tym...nevies ma nejako navigovat??

ziza55
23. máj 2013

@bbtina ahoj...mozem sa pridat?mala by som zaujem o
Nike Main Draw Infants Tenisky
farba: white, velkost:C7
cena 9eur
obj.c.025213
dakujem.zuzana
poprosim c uctu potom do spravy🙂

lenka1275
25. máj 2013

Ahojte. Potrebujem poradit. Ideme 1x objednavat z Sportsdirect a chcem pre malu veci.. Bude mat v septembri 2r a chcem objednat 2-3 roky.. Ale citala som tu co pisala jedna ze radsej vacsie o cislo.. Tak teraz neviem ci mam radse j zobrat na 3-4r.. Chcem aj mikiny,supravy,teplaky a tak.. Ak viete a mate skusenost prosiim,napiste mi... Dakujem moc 🙂

katkatazka
27. máj 2013

Ahoj baby ked ste prvy krat objednavali stiahlo vam 20 eur za registraciu???je to pravda kamoska pytala odomna 10 lebo vraj jej stiahlo poplatok plus este nieake eura za prevod do zahranicia..tera mam svoj ucet idem prvy raz objednat tak chcem vediet..dakujem..

janka196
27. máj 2013

@lenka1275 ahoj ja som objednala na vek aky mame teraz a vacsina veci je velkych ;)

janka196
27. máj 2013

@katkatazka nieje tam ziaden poplatok za registraciu ani nic podobne. teda aspon nam nic nestiahlo. raz som objednavala sama a raz s kamoskou

katkatazka
27. máj 2013

@janka196 Dakujem myslela som si....

kacenka78
27. máj 2013

@katkatazka urcite nie 🙂 len od vcerajsieho dna su opat na stranke zavedene kurzy vo vztahu libra - euro, doteraz sa kupovalo 1 libra -> 1 euro, a opat je to trosku pre nas nevyhodnejsie, 1 libra -> 1,20 €...

katkatazka
27. máj 2013

baby namate niektora tuto bundu???neviete ako sedia velkosti karimor....mam objednat taku velkost ako tricko alebo mensiu??,dakujem za radu..http://sk.sportsdirect.com/karrimor-microfleece...

oknenica
27. máj 2013

prosim vas, ked chcem objednat zo sportsdirectu kde najdem na karte VISA cislo vydania?

kacenka78
27. máj 2013

@oknenica ja zadavam len datum exipracie karty....

zuzubabo
27. máj 2013

@kacenka78 ten kurz 1,2 už bude stále? 😢

kacenka78
27. máj 2013

@zuzubabo ono praveze v minulosti kurzy boli, co viem.... potom asi pol rok to bolo bez kurzov a uz asi pred mesiacom avizovali v Sportsdirect v newsletteroch, ze sa tato akcia konci...

smalova
28. máj 2013

tak kto bude objednávať žienky? rada sa pripojim

kacenka78
28. máj 2013

@smalova ja asi zajtra objednavam 🙂

dajana22
30. máj 2013

Chcem sa opytat ci ak nosim velkost S -36 mam si z sportsdirect objednat velkost 8-10(S)je to tak spravne ?Dakujem

dajana22
30. máj 2013

A este ako je to s dodanim do kolkych dni?Ako mam za tovar zaplatit dorucimi ho kurier a platim jemu ale ako?A este co znamena PRED-OBJEDNAVKA objednajte si vopred teraz budem cakat na tovar dlhsie ako bezne?