icon

Kto objednáva zo sportsdirect z Anglicka?

lawel
26. mar 2012

rada by som objednala pre dcerku tenisky ak náhodov niekto objednávate

ajdika
10. nov 2013

@kacenka78 poslala som Ti IP 🙂

danculik
11. nov 2013

@kacenka78 ahoj, budes teda objednavat? mohla by som sa pridat?

kacenka78
11. nov 2013

@danculik ahoj, no spravu som pisala vcera a dnes som objednavala...ale priebezne opat cca o 10-14 dni...

danculik
12. nov 2013

@kacenka78 ..aha....a este mi vies povedat ohladom postovneho?...kolko sa plati?

kacenka78
13. nov 2013

@danculik ak si objednas sama, je tam postovne od 7 €, ja vacsinou platim okolo 15 €, ale rozratavam to potom medzi viacerych, na osobu nevyjde viac ako 3-5 €....

danculik
13. nov 2013

.
@kacenka78 ok, dik za info....a kedy budes najblizsie objednavat?

kacenka78
13. nov 2013

@danculik cca o 1-2 tyzdne, ako sa mi nazbiera objednavka, dam vediet 🙂

tixi
13. nov 2013

@kacenka78 ja by som sa potom opat pridala 😉

kacenka78
13. nov 2013

Ok dievcata..ozvem sa potom tu 🙂

kacenka78
13. nov 2013

@danculik
@tixi tak sa zdá, že budem musiet v najblizsich dnoch spravit objednavku, takze ak chcete, cim skor hodte linky 🙂

tixi
14. nov 2013

@kacenka78, pocas dna poprezeram a poslem IP, dakujeeem

kacenka78
14. nov 2013

@tixi ak sa da co najskôr. .este doobrda nakoniec objednam

tixi
14. nov 2013

@kacenka78 o.k. idem na to

danculik
14. nov 2013

@kacenka78 ok, dokedy vam to treba?..niektore veci uz mam vybrate....staci do zajtra vecera?

kacenka78
14. nov 2013

@danculik nakoniec dnes okolo obeda mzusim objednat, lebo mam veci v kosiku, co su akciove a tie vypadavaju jedna radost...tak ak nieco chcete hned, mozete sa pridat 🙂

julinkaz
14. nov 2013

ahojte, takže sa idem pochváliť aj ja 🙂 objednávala som si sama prvý krát a som max. spokojná, balíček dorazil do týždňa, vecičky každému sadli, akurát pre synčeka som objednala vetrovku a je mu veľká, lebo strih je úzky a dlhý, tak ak by mal niekto záujem, posuniem ju, lebo mu idem objednať menšiu, tu je link: http://sk.sportsdirect.com/slazenger-padded-jac...

julinkaz
15. nov 2013

@kacenka78 ahoj, prosím ťa, neporadila by si mi ohľadom chlapčenských čižiem? chcem malému objednať campri snowdon veľkosť C10, to je naša 28-ka? nemáč náhodou skúsenosti s takými topánkami? sú v sekcii topánky na turistiku. Ďakujem ti veľmi pekne.

julinkaz
15. nov 2013

baby, objednáva niekto z tejto stránky topánky? potrebovala by som vedieť vnútornú dĺžku chlapčenských veľkosť C9 (naša 27) a veľkosť C10 (naša 28), pls 🙂

kacenka78
15. nov 2013

@julinkaz ja som tie campri brala pre maleho drobca..c5.. a uz som objednala väčšie lebo boli len tak tak a to teraz nosí c4...väčšie veľkosti neovladam...az juniorske...na nete najdes vela tabuliek s uk velkostami..

ibinko
16. nov 2013

robil som objednavku a nepresla mi platby.poradte niekto,alebo mi pomozte to objednat.peniaze vam poslem na ucet.dakujem pekne

danculik
18. nov 2013

ani mne nepresla platba...vie mi niekto objednat veci?...dakujem

julinkaz
19. nov 2013

neviete mi niekto poradiť, prečo mi v histórii objednávok, keď si dám sledovať moju objednávku, vypisuje inú sumu balíka ako som zaplatila?

kacenka78
19. nov 2013

@julinkaz to sa mi stava teraz takmer pri kazdej objednavke .. a pritom pride faktura na tu sumu, ako som platila

julinkaz
19. nov 2013

@ibinko skús si zmeniť limity platobnej karty 🙂

julinkaz
19. nov 2013

@danculik škoda, že som si ťa skôr nevšimla, akurát som odoslala objednávku ☹ ale skús si zmeniť limity platobnej karty a malo by to ísť 🙂

danculik
19. nov 2013

@julinkaz limit platobnej karty?..to co je za blbost?...ked mi raz nechce zobrat kartu tak asi nechce....,ci?...denny limit mam dost velky...a objednavka bola ani nie na polovicu z denneho limitu...

kacenka78
19. nov 2013

@danculik tiez si nemyslim, ze by to bolo v dennom limite, dnes som robila obejdnavku pre niekoho, co mal s tym rovnaky problem a objednavka za cca 50 €, takze to urcite nie je v limite...

julinkaz
19. nov 2013

@danculik chcela som len poradit, sorry☹

lucinenka001
26. nov 2013

kočky ahojte,

nemate skusenost prosim vas, priamo v obchodoch na slovensku maju aj hracky? nemate skusenost prosim? Lebo vzdy som tam registrovala len oblecenie. dakujem za odpoved.

julinkaz
27. nov 2013

Dnes dalsi balik plny krasnych veci, velka spokojnost🙂 tak sa tesim, az sa bojim, ze to objednavanie bude moja diagnoza😀