Kto objednáva zo sportsdirect z Anglicka?
rada by som objednala pre dcerku tenisky ak náhodov niekto objednávate
Ok dievcata..ozvem sa potom tu 🙂
ahojte, takže sa idem pochváliť aj ja 🙂 objednávala som si sama prvý krát a som max. spokojná, balíček dorazil do týždňa, vecičky každému sadli, akurát pre synčeka som objednala vetrovku a je mu veľká, lebo strih je úzky a dlhý, tak ak by mal niekto záujem, posuniem ju, lebo mu idem objednať menšiu, tu je link: http://sk.sportsdirect.com/slazenger-padded-jac...
baby, objednáva niekto z tejto stránky topánky? potrebovala by som vedieť vnútornú dĺžku chlapčenských veľkosť C9 (naša 27) a veľkosť C10 (naša 28), pls 🙂
robil som objednavku a nepresla mi platby.poradte niekto,alebo mi pomozte to objednat.peniaze vam poslem na ucet.dakujem pekne
ani mne nepresla platba...vie mi niekto objednat veci?...dakujem
neviete mi niekto poradiť, prečo mi v histórii objednávok, keď si dám sledovať moju objednávku, vypisuje inú sumu balíka ako som zaplatila?
kočky ahojte,
nemate skusenost prosim vas, priamo v obchodoch na slovensku maju aj hracky? nemate skusenost prosim? Lebo vzdy som tam registrovala len oblecenie. dakujem za odpoved.
Dnes dalsi balik plny krasnych veci, velka spokojnost🙂 tak sa tesim, az sa bojim, ze to objednavanie bude moja diagnoza😀

@kacenka78 poslala som Ti IP 🙂