Kto objednáva zo sportsdirect z Anglicka?
rada by som objednala pre dcerku tenisky ak náhodov niekto objednávate
Mozem aj ja poprosit pridat do skupiny dakujem
Mozem aj ja poprosit o pridanie? Dakujem
@anastacia242 môžem poprosiť aj ja o pridanie..
Aj ja prosim o pridanie. dakujem 🙂
@anastacia242 mohla by si aj mna pridat?dakujem
@anastacia242 aj ja poprosím pridať do skupiny , ďakujem
@anastacia242 aj ja prosim o pridanie. Ďakujem 😅
aj ja poprosím pridať do skupiny , ďakujem
Ahoj, mozem poprosit o pridanie prosim? Potrebovala by som surne objednavat. Dakujem! 🙂
Ahojte prosim kto mi objedna tovar??
Poprosim o pridanie do skupiny
ahojte, ide niekto teraz objednávať? ďakujem
@veronika3m ja budem dnes 🙂
@matik_mama ďakujem, už som objednala
@matik_mama prosim ta a kolko vychadza posta a aka je dodacia doba?
@vrtulka11 uz som objednala. Objednavam pravidelne,tak mozno nabuduce ....dodanie je cca 5-7 dni ku mne domov, potom to delím a posielam. Posta z UK je 3 eura, plus posta k tebe domov podla vahy.
Dievčatá chcem sa spýtať objednávali ste si niektorá aj značkové tenisky? Páčia sa mi tam jedny Nike, ale trochu sa toho obávam. Sú tam originálne veci, alebo ako? Dakujem
@simi906 jasne, ze aj originalne 🙂 ved mozno by stacilo keby si si urobila vylet do BA a mozno ist aj tam budu mat. Ja radsej chodim na predajnu ako objednavat zo zahranicia. Len nie som si teraz vobec ista v ktorom centre maju predajnu.
@mamka_danka bola som na predajni v Ba a tam ich nemali 😔 a plus neviem ako sedi cislovanie.Kezde na vyber maju aj 5,5 (39) alle ked si ppozriem velkostnu tabulku tam je 39 az 8,5 tak ja neviem. Vedela by si mi poradit?popripqde ci sa to oplati objednat? nejde mi pridat link ale ked si napises thea a enter tak ti hned vyskocia take fialove tenisky Nikee
@matik_mama prosim ta kedy budes najblizsie objednavat?
@adickaf cca 2 tyzdne.
Ahojte, máte niektorá skúsenosti s detskými korčulami No Fear - objednaval ich niekto? Chcela by som objednať dcérke, len neviem či sú dobré - je ešte len začiatočnícka 🙂 Ďakujem
@matik_mama ahoj, prepac chcem sa spytat objednavas zo sportdirectu?
@lia105 anoo, mas zaujem?
@adickaf idem objednávat 🙂
Milé žienky, idem robiť jednu velku hromadnú objednávku, kto má záujem, prosím nech ma kontaktuje 🙂
Ahojte, idem objednavat kto sa prida? 🙂
Baby nebudete niektorá objednávať? Chcela by som objednať len jedny tenisky 🙂

@anastacia242 dakujeeeeem 😃