Kto objednáva zo sportsdirect z Anglicka?
rada by som objednala pre dcerku tenisky ak náhodov niekto objednávate
@terka1607 ahoj ja budem 🙂
A koľko by bolo poštovné?
@terka1607 10-13€ neviem presne
Ahojte, v stredu - štvrtok idem objednávat, ak máte niektorá záujem,píšte prosím IP.Posta 3-4 eura, podla toho kolko nás bude (plus potom ku vam domov podla váhy). 😎 🙂 😉 😝 😵
@matik_mama ahoj, ja chcem objednat. Dala som do kosika a sla hradit, stale mi vyhadzuje, ze nejde uhradit, pritom peniaze na ucte su. Bud objedname spolu alebo pls porad, co za tym je. Objednala by som aj hned.
@kmirkav ahoj, tak ja budem az v stredu. a neviem ti poradit co sa deje, nikdy sa mi to este nestalo,prepac.
@matik_mama ahoj, prosim ta, kde si mozem sledovat balik, do mailu mi prislo cislo balika, ale nie stranka, kde si ho mozem sledovat, dakujem
@diorka V dalsom maily by ti to malo prisť .... od prepravnej spoločnosti ..... podarilo sa?
Ahojte, zajtra budem zase objednávať, ak by mala niektorá záujem, píšte IP 🙂
Ahojte, zase idem objednavat, mate niektora zaujem?
Ja az na jesen 😉
@matik_mama ahoj, uz si objednavala?
@emberiza ano, v pondelok mi pride balik.
nestihla som to :/ chystá sa ešte niekto iný ? 🙂
V piatok som objednala,skoda
@mojzmiri ZAJTRA OBJEDNAVAM
Baby zajtea objednavam.
este ti mozem poslat??
@mojzmiri anooo
@anastacia242 mozem poprosit pridat do skupiny? Dakujem.
ahojte, checm sa podeliť o skúsenosť, neviem, či sa to už niekomu stalo ... každopádne som objednávala zo stránky SD aj nejaké parfémy a neposlali mi ich. Vraj objednávka zrušená pre nemožnosť medzinárodnej dodávky. Ostatné veci mi síce poslali, ale som dosť vytočená, lebo tým pádom sa mi to až tak neoplatilo, chcela som práve tie voňavky a to ostatné som len prihodila nejaké veci, aby sa oplatilo platiť poštovné.
Nikde to nie je na stránke uvedené, normálne sa mi to dalo nahodiť do košíka aj peniaze mi stiahli, až po odoslaní mi to prišlo v e-mali! Peniaze za tie zrušené veci mi našťastie už vrátili na účet.
@hettinka presne toto sa stalo mne, ja som tiez objednala zo 5 ks lebo ich mali v super cene a neposlali ze sa toneda aj peniaze vratili 🙄 no skoda
Ja som teraz riskla a objednala velký plastový box na hracky pre deti a prisiel mi. Drogeriu, parfemy neposielaju.
Nejdete niektorá objednávať?
Prosím dievčatá kto objednáva z sportsdirect. Aká je výška poštovného? Kedy platím poštovné? Až pri prevzatí balíčka? A aká je hodnota dhp alebo cla? Ešte jedno info, ako zistím, či sú všetky veci dostupné? Keď ich dám do košíka, tak by mali byť? L
ak je to na stránke, tovar by mali mať
poštovné aj s tovarom sa platí rovno pri objednávke (treba mať kartu) a výška závisí aj od váhy, no bežne je okolo 10 eur
DPH ani clo som nikdy neplatila, Briti sú zatiaľ v únii.
Ahojte budete niekto dnes objednávať zo sports direct ? ďakujem
Ahojte, už dlho objednávam zo SD, ale tento krát mi neprišiel balík, neviem si ani sledovať zásielku, ukazuje mi, že je ukončená, ale mne nič neprišlo objednávala som 03.10 q ešte stále nič. Neposielali to DHL, ale nejakou Wndirect. Neviete mi nejak poradiť čo robiť? Stalo sa mi to prvý krát.
Ahojte, vie mi niekto poradiť aká veľkosť je 40 palcov u oblečenia pre deti?.....

@terka1607 ja budem koncom tyzdna