icon

Kto objednáva zo sportsdirect z Anglicka?

lawel
26. mar 2012

rada by som objednala pre dcerku tenisky ak náhodov niekto objednávate

matik_mama
5. jún 2016

@terka1607 ja budem koncom tyzdna

cynthie
5. jún 2016
Používateľ cynthie je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cynthie.

@terka1607 ahoj ja budem 🙂

terka1607
6. jún 2016

A koľko by bolo poštovné?

cynthie
6. jún 2016
Používateľ cynthie je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cynthie.

@terka1607 10-13€ neviem presne

matik_mama
11. jún 2016

Ahojte, v stredu - štvrtok idem objednávat, ak máte niektorá záujem,píšte prosím IP.Posta 3-4 eura, podla toho kolko nás bude (plus potom ku vam domov podla váhy). 😎 🙂 😉 😝 😵

kmirkav
13. jún 2016

@matik_mama ahoj, ja chcem objednat. Dala som do kosika a sla hradit, stale mi vyhadzuje, ze nejde uhradit, pritom peniaze na ucte su. Bud objedname spolu alebo pls porad, co za tym je. Objednala by som aj hned.

matik_mama
13. jún 2016

@kmirkav ahoj, tak ja budem az v stredu. a neviem ti poradit co sa deje, nikdy sa mi to este nestalo,prepac.

diorka
17. jún 2016

@matik_mama ahoj, prosim ta, kde si mozem sledovat balik, do mailu mi prislo cislo balika, ale nie stranka, kde si ho mozem sledovat, dakujem

matik_mama
26. jún 2016

@diorka V dalsom maily by ti to malo prisť .... od prepravnej spoločnosti ..... podarilo sa?

matik_mama
26. jún 2016

Ahojte, zajtra budem zase objednávať, ak by mala niektorá záujem, píšte IP 🙂

matik_mama
7. júl 2016

Ahojte, zase idem objednavat, mate niektora zaujem?

kmirkav
7. júl 2016

Ja az na jesen 😉

emberiza
13. júl 2016

@matik_mama ahoj, uz si objednavala?

matik_mama
14. júl 2016

@emberiza ano, v pondelok mi pride balik.

mojzmiri
17. júl 2016

nestihla som to :/ chystá sa ešte niekto iný ? 🙂

emberiza
17. júl 2016

V piatok som objednala,skoda

matik_mama
21. júl 2016

@mojzmiri ZAJTRA OBJEDNAVAM

matik_mama
21. júl 2016

Baby zajtea objednavam.

mojzmiri
22. júl 2016

este ti mozem poslat??

matik_mama
22. júl 2016

@mojzmiri anooo

rasss
25. júl 2016

@anastacia242 mozem poprosit pridat do skupiny? Dakujem.

hettinka
26. júl 2016

ahojte, checm sa podeliť o skúsenosť, neviem, či sa to už niekomu stalo ... každopádne som objednávala zo stránky SD aj nejaké parfémy a neposlali mi ich. Vraj objednávka zrušená pre nemožnosť medzinárodnej dodávky. Ostatné veci mi síce poslali, ale som dosť vytočená, lebo tým pádom sa mi to až tak neoplatilo, chcela som práve tie voňavky a to ostatné som len prihodila nejaké veci, aby sa oplatilo platiť poštovné.
Nikde to nie je na stránke uvedené, normálne sa mi to dalo nahodiť do košíka aj peniaze mi stiahli, až po odoslaní mi to prišlo v e-mali! Peniaze za tie zrušené veci mi našťastie už vrátili na účet.

kim_rossi_stuard
9. aug 2016

@hettinka presne toto sa stalo mne, ja som tiez objednala zo 5 ks lebo ich mali v super cene a neposlali ze sa toneda aj peniaze vratili 🙄 no skoda

matik_mama
9. aug 2016

Ja som teraz riskla a objednala velký plastový box na hracky pre deti a prisiel mi. Drogeriu, parfemy neposielaju.

zuzana9411
3. sep 2016

Nejdete niektorá objednávať?

natalkaa2011
28. sep 2016

Prosím dievčatá kto objednáva z sportsdirect. Aká je výška poštovného? Kedy platím poštovné? Až pri prevzatí balíčka? A aká je hodnota dhp alebo cla? Ešte jedno info, ako zistím, či sú všetky veci dostupné? Keď ich dám do košíka, tak by mali byť? L

hettinka
28. sep 2016

ak je to na stránke, tovar by mali mať
poštovné aj s tovarom sa platí rovno pri objednávke (treba mať kartu) a výška závisí aj od váhy, no bežne je okolo 10 eur
DPH ani clo som nikdy neplatila, Briti sú zatiaľ v únii.

marfra
5. nov 2016

Ahojte budete niekto dnes objednávať zo sports direct ? ďakujem

adusko123456
10. nov 2016

Ahojte, už dlho objednávam zo SD, ale tento krát mi neprišiel balík, neviem si ani sledovať zásielku, ukazuje mi, že je ukončená, ale mne nič neprišlo objednávala som 03.10 q ešte stále nič. Neposielali to DHL, ale nejakou Wndirect. Neviete mi nejak poradiť čo robiť? Stalo sa mi to prvý krát.

dfgabika
29. nov 2016

Ahojte, vie mi niekto poradiť aká veľkosť je 40 palcov u oblečenia pre deti?.....