icon

Kto objednáva zo sportsdirect z Anglicka?

lawel
26. mar 2012

rada by som objednala pre dcerku tenisky ak náhodov niekto objednávate

seba1
14. mar 2013

@lila0212 objednané zrejme bolo, keď sa objednávka spracúva, nie je možné zadanie mailovej adresy s chybou? Mne vždy prišiel mail. Neviem prečo je to o 30 eur viac, nemali ste náhodou ceny v librách na objednávke a teraz sa to navýšilo o kurzový rozdiel?

lila0212
14. mar 2013

@seba1 ale ked sa prepne na eura tak je to rovnake tak si myslym ze by to nemalo vadit ak to bolo aj v librach alebo tento kurz na stranke neplati? A aky je teda spravny kurz?Mail mame spravny.

seba1
14. mar 2013

@lila0212 pre istotu je lepšie mať to v eurách, myslím si, kamarátka mala nejaký problém a písala im na mail a vybavili to k jej spokojnosti, asi by som im napísala, aby ti poslali to potvrdenie objednávky, že ho nemáš, potom na ňom by som si skontrolovala tú sumu a od toho by som sa odpichla.

katika82
14. mar 2013

prosím vás k tým veľkostiam mi neviete poradiť,?

darinka54
15. mar 2013

@katika82 posielam link na velkosti http://www.free-outlet.sk/tabulka-velkosti-obuv... ja som objednavala C7 to je 16,5 cm v tvojom mieste by som objednala C8 na teplakoch je to tak aj ja som objednavala teplaky na 3-4 rocneho presne ako pises spodok velky a vrch mali. ja zvihnem pre seba 12 ja nosim u nas 38 a to mi je dobre ale len v krat.rukavoch pri ostatnom obleceni o cislo mensie zo vsetkeho. A pre deti o cislo vacsie .

milena35
16. mar 2013

Ahojte,neviete prečo sa mi neda dokončit objednavku na sportdirect? ešte sa mi to nestalo...pusti ma to len k vyberu platobnej karty a dalej nie...vraj sa vyskytol problem.....takže žiadne udaje z karty som nezadavala......je možne ,že cez vikend sa neda objednat a zaplatit? je pravda,že som doteraz objednavala len cez tyžden..dakujem

darinka54
16. mar 2013

@milena35 Ahoj a mas dostatok penazi na karte?lebo ani vtedy ta nepusti dalej .

darinka54
16. mar 2013

@milena35 A platobnu kartu si si nevimienala lebo ani vtedy to nejde treba zalozit novy ucet.aj ja som si musela

milena35
16. mar 2013

penazi mam dost....mne po odkliknuti akou kartou budem platit....mastercard...napriklad.----tak mi vyhodi že je problem s platbou.....nepusti ma dalej na udaj z karty......platobnu kartu mam od jula ..a už som nou tam platila....pred 12timi dnami....mi to normalne išlo.....

darinka54
17. mar 2013

@milena35 fuha tak neviem inac pred vcerom mali problem s bankomatmi na celo slovensku ani mne nevedeli strhnut orange z uctu ani peniaze sa nedalli nikam posielat tak mozno tam je problem pockaj do pondelka.

katie111
17. mar 2013

@rosemari dobry den obiednavate sportdirect dakujem

siska765
17. mar 2013

ja objednavam cez jednu dievcinu z Prievidze na FB je Nikola Cicuska Kovacova

cubanka
17. mar 2013

Ahojte bude niekto v blizkej dobe objednavat zo SD?

ninula1
17. mar 2013

@cubanka , ahoj ano budem v stredu uzatvaram 🙂

joveta
17. mar 2013

@ninula1 chcem sa spýtať, aké sú u Vás podmienky pri objednávaní - teda poštovné a prípadný kurz 🙂 Ďakujem

milena35
17. mar 2013

@darinka54 no...zistila som v historii objednavok..že moja posledna objednavka z 5.3...je stale otvorena.....balik mi prišiel 11.3.....ale platbu mi rezervovalo hned po objednani....ale z učtu odišla až 10.3........može to byt aj tym,že objednavka predchadzajuca nie je ukončena? prevod do zahraničnej banky može trvat aj 6dni.......inak už vobec neviem..prečo ma nepusi k platbe.......

cinocka
18. mar 2013

@ninula1 - ahoj, mna by tiez zaujimali podmienky objednavky 🙂 kurz, postovne, dakujem 😉

darinka54
18. mar 2013

@milena35 ja neviem lebo ja som uz bola tak ze jeden den som objednala a hned na druhy zas a v pohode ma to pustilo neviem preco Ti to hapruje 🙂

karin13
18. mar 2013

Milé maminky, chcela by som sa spýtať na nákupy cez sk.sportdirect.com : aké máte skúsenosti s objednávaním a hlavne povinné kroky pri objednávaní +postup, prípadne či má byť nejaká špeciálna platobná karta, koľko asi vychádza poštovné...príp.iné dôležité detaily 🙂 ešte nikdy som neobjednávala a chcela by som skúsiť,lebo je tam dobrý tovar za super ceny i pre deťúrence. za pomoc ďakujem 🙂 🙂 🙂

siska765
18. mar 2013

Karin13 ja si objednavam cez jednu slecnu z Facebooku ,len si pozriem na stranke co sa mi paci a to jej napisem ,poslem peniaze a cca do 10 dni to mam doma.Nie vsak vzdy som spokoja s tovarom,lebo niekedy to na obrazku vizera inak a material je v skutocnosti iny.Ale tak za tych par korun to stoji.Postovne ma tak vide cca 3 eura.

kiko2807
18. mar 2013

Ja objednavam a platim kartou mastercard a v pohode mi ju berie. Objednavala som uz aj cez vikend a v pohode, aj mi hned stiahlo peniaze z uctu

zuzu_la
20. mar 2013

maminy z BA, objednavate teraz zo SD? by som sa pridala, jednu vec by som chcela

lenkalienkava
21. mar 2013

ahojte je tu niekto kto objednáva z MT alebo z TR? dakujem

kacenka78
22. mar 2013

ahojte, budem objednavat SD cez vikend - Sabinov, Lipany prip. Presov ....

bbtina
22. mar 2013

Ahojte cez vikend idem objednavat, kurz 1,30 aj pri odbere 1-2 veci, pri vyssej objednavke sa dohodneme aj na nizsom. Banská Bystrica a okolie ale objednam kludne aj z inych miest

stanaj
23. mar 2013

ahojte, nebude niekto z BA alebo z TT v blizkej dobe objednavat zo SD? Chcela by som objednat det.tenisky. Dakujem za info.

ankiki
23. mar 2013

Kto má záujem, dnes večer objednávam zo sportsdirectu. Stačí mi napísať. Poštovné si podelíme podľa počtu kusov. Vďaka!🙂

artemis29
24. mar 2013

Chystá sa niekto objednávať v priebehu tohto týždňa a je ochotný poslať aj na dobierku? 🙂 🙂

ninula1
26. mar 2013

ahojte, posielam objednavku tento prip.buduci tyzden 🙂

stefit
26. mar 2013

@happyfrog80 mne vratili 2x peniaze , ked som im pisala.