Kto podľa vás vyhrá prezidentské voľby?
Kto podľa vás vyhrá prezidentské voľby 2024 a prečo?
@jaaankaaaa je vec názoru, kto je vlastne tá podržtaška a populista.
Pele. Zial
Myslím si, že Pellegrini.
@dadis homofobov? Hmm... Tak ja ti neviem, či práve toto nie je nejaké prehnane strašenie a vyvolávanie zbytočnej nenávisti. Poznam ľudí, čo sú vyslovene anti PS hodnotám aj sa s nimi bavím a budeš prekvapená, nikto z nich nemá problém so sexuálnymi menšinami. Ak niečo vadí, tak je to extrémne a obscénne upozornovanie na sexuálne prejavy napr. na Pride pochodoch (ktoré aj niektoré politické strany podporujú), pretláčanie sexuálnych tém pomaly už aj do detských rozprávok, do škôl atď. Takisto, keď je niekto proti registrovaným partnerstvám, či adopciam homosexuálmi nerovná sa to automaticky tomu, že by bol homofób. Neviem, kde sa berie táto mentálna skrátka o homofóbii, ale je nesprávna. Čo Danko kde kecá, neviem, nesledujem, ja som svojim momentom narážala na ľudí v tejto (aj iných) diskusiách...
@chodec15 Len jedno je čo Korčok hlása, druhé ak sa dostane k moci. Ja si bohužiaľ myslím, že nebude rozdiel veľmi či tam bude Pelle alebo on. On možno povie svoj názor, ale že by nejako ostro bojoval proti koalícii tak ako napríklad Zuzana proti Matovičovi a teraz proti Smerohlasu si nemyslím. On potrebuje len dobré teplé miesto, má už svoj vek, pomaly pôjde do dôchodku, nepotrebuje ani do budúcna si robiť nejaké politické body a podľa mňa to bude len taký formálny prezident, čo tiež nič moc nezmení.
@stanulienkat koryto myslím dobré miesto, vari mi chceš povedať že prezident robí zadarmo a nemá žiadne výhody?
@luuubik inak sranda, lebo väčšina ludi nejaké obscenne veci na pride pochodoch nepodporuje a ani ludia z ps. Takže neviem odkiaľ máš, ze to niekto podporuje. A aj to pretláčanie, fakt nechápem odkiaľ to všetci majú, to niekto niečo povie a už sa to automaticky všade pretlaca a idú nás ovplyvňovať? Toto hrotenie situácie je veľmi vtipne. To je rovnaké hrotenie ako keď sa riešilo ci náboženstvo na školách áno alebo nie a niektorí ateisti samozrejme tiež hrotili, lebo však nás potom cirkev chce ovplyvňovať. To len trosku z opačného spektra, aby si videla, že je to veľmi smiešne a nič také sa nedeje.
Mna drbne ak PELLE a jeho pes ako prva dama hahaha....vsak kua uz musia ludia vidiet ,co za 5mes urobili ...nic dobre,len vsetko zle...ja som za Korcoka..
@marsmykkok To nevieme nikto, aky bude prezident, ci bude lepsi ako Caputova. Avsak koho by si volila?
@dadis a kde ja píšem, že budem voliť Pelleho? V prvom príspevku som sa jasne vyjadrila, že obaja sú pre mňa zlo a nebudem voliť ani jedného. Len voličky Pelleho to asi akceptovali a sú ticho, ale voličky Korčoka nevedia akceptovať môj názor a museli ísť so mnou do konfrontácie.
@marsmykkok Ja som si ani nevsimla tvoj prispevok voci Pellemu, ale uznaj, ze je smiesne hovorit o prezidentskom urade ako o koryte. Ako o teplom miestocku, prestiznom miestocku, dozivotnym vyhodam- ok. Ale ako mozes hovorit o koryte?
@luuubik V pohode, nemusi to byt mnou vyslovene, staci si precitat tvoj prispevok a kazdy pricetny si pomysli o tebe a tebe podobnym svoje. Lebo PS nikdy nikoho nenutila chodit na "prajdy" ani nehovorila, se detom povinne zavedu homosexualnu vychovu v skolkach, mas to z pofidernych zdrojov, ktore si zobrala za pravdive a to ma opravne priviedlo k svojmu nazoru na tvoju mentalnu vybavu, bez urazky, nechcela som byt osobna.
@jaaankaaaa ja som počula, keď to Pelle povedal o Korčokovi.
@marsmykkok úplne na mieste je, aby mal prezident plat, aby mal výhody. Ved je prezident, nie je to brigáda v Tescu za pokladňou. Určite bude mať nižší plat ako si odsúhlasil Fico a kumpáni. Aj to majú iba ako vreckové. Hlavná rabovačka sa bude diať v úzadí. Avšak mal by to byť reprezentatívny človek, aspoň ako Caputova. Obávam sa, že niekto druhý uz taký nebude najbližších 30 rokov v tejto fasistickej a ludackej dzamahirii.
Apropo, vieš, že hlavný primitív strany Smer -Blaha chodil voľakedy na pride a bol progresívny demokrat a liberal?? 😂 Potom zistil, že to nevynáša, tak otočil kabát a videl, že odtupo voličov získa viac peňazí ako od inteligentných ľudí. Cary-mary a je z neho socialny demokrat. Presne takto prezliekol kabat aj Orban, ked zistil, ze z pravicovej politiky tolko nenakradne.
@jaaankaaaa on je podržtaška od začiatku 🤭🤭
@luuubik ked uz moralizujes o pride pochodoch a programe PS, co ty ako moralista hovoris na to, ze sucasny premier ako zenaty roky podvadzal manzelku s mladymi pipenkami, kupoval im auta, byty, aby sa mali kde schadzat? To samozrejme nehradil z vlastneho platu. A rozkradanie statnych penazi je tiez moralne?
@stanulienkat áno, prezliekačov kabátov je veľa v politike... Len za mňa by prezident nemal byť prezliekač kabátov. Ja som len napísala svoj názor, že mi Korčok nesedí a nepovažujem ho za menšie zlo, pre mňa je to rovnaké ako ked v minulých voľnách ľudia chceli zmenu a zvolili blázna Matoviča, že z blata do kaluže, z kaluže do blata. Keby aj Ivan Korčok vyhrá, obávam sa že veľa ľudí bude sklamaných. On podľa mňa bude taký prezident čo veľa neurobí a bude mu stačiť, že má post. Inak nemyslím si, že vyhrá Pelle určite, Pelleho budú voliť voliči Smeru, Hlasu. A Korčoka všetci, čo sú proti Smeru a Hlasu. Lenže tých, čo sú proti je viac. Voliči Harabina, Kotlebu, Uhríka a aj akože SNS (kedže SNS sa nedostala do parlamentu ako strana, ale dezoláti čo boli mimo strany) nepôjdú v druhom kole voliť ak bude výber medzi Korčokom a Pellem.
@stanulienkat presne toto si myslim aj ja a nik ma nepresvedci, ze to tak nebolo...cele to bolo len divadlo na ziskanie vacsieho poctu hlasov pri volbach..
@marsmykkok ja som sa pred volbami bála caputovej a dnes vidím, že som sa mylila a bola najlepšia prezidentka aku sme mali.
@marsmykkok prezident nema velmi co pokazit. Ak sa nebude spravat ako Gasparovic, Schuster, alebo Zeman.😂
@777januska777 áno, ona bola fajn, hlavne proste nebrala to ako len teplé miesto, ale bola autentická a pracovala, nebála sa ísť do konfliktov, ísť z komfortnej zony a to naozaj je veľmi cenné.
@stanulienkat Nemá, len ak sa bude len vyhrievať na teplom miestečku a nevyjde z komfortnej zony bude potom rovnaká podržtaška-hoci nepriamo ako Pelegríny a o to mi ide...
@stanulienkat veru, uplne postaci, ked nebude robit hanbu. A slepo podpisovat zakony tejto bandy zlodejskej.
@stanulienkat Ale ma..napriklad vdaka prezidentovi Kiskovi neboli vymenovani niektori clenovia vlady po odstupeni Fica po vrazde Jana a Martiny, vdaka Kiskovi nemenoval Fica na US, ako vadil Kovac Meciarovi, teraz aktualne poslanie novely trestneho zskona na US prezidentkou Caputovou...ak by bol prezidentom Pelle, tak to aloby Fico sedel na 2 stolickach, aj na priemerskom aj prezidentskom kresle zaroven. Ale pravdu mas, ci Korcok zvladne tieto tlaky, tiez nevieme..