Kto podľa vás vyhrá prezidentské voľby?
Kto podľa vás vyhrá prezidentské voľby 2024 a prečo?
@dadis z pofidernych zdrojov? Dovoľ mi sa zasmiať. Ja tu neroberam nič konkrétne z neoverených zdrojov, to sú fakty, ktoré sa dozvies z úplne štandardných médií, stačí pogooglit. Že napríklad v Česku už majú separete toalety, pre trans. študentov. Že v najnovšej časti Labkovej patroly (rozprávka pre malé detičky) vystupuje rodovo neutrálna osoba. Že športovci, ktorí zmenili pohlavie môžu súťažiť v inej rodovej katagorii (veľmi nespravodlivé najmä voči ženám sportovkyniam). Ze dúhové vlajky visia tam, kde nemajú podľa mňa, čo robiť. Rodič 1 a rodič 2 namiesto mama a otec. Plus mnoheee veci, ktoré sa pod taktovkou ultra liberalizmu dejú v iných západných krajinách... Toto nie sú žiadne manipulácie, to sú čisté fakty. Je mi lautr egal, čo na to vraví Fico, Pelle alebo ktokoľvek iný, je to moje vnútorné hodnotové presvedčenie, že humbuk okolo toho celého už je trochu cez čiaru. Aj keby Fico na najbližšom Pride v ružových tangacoch tancoval, svoj názor nezmením 🙂 Smutné, že si niekto urobí názor o druhom, len preto že má konzervatívne hodnoty, akoby boli tieto nejakým zlom, či čo... Myslí si koniec koncov, čo chces... Len to prezentuj slušne, to mi stačí... Ja si svoje pomyslím o ľuďoch, ktorý neakceptujú iný názor, len ten svoj, každý iný musí byť automaticky scestny a zlý a neváhajú ho uraziť.
@kp7333 ja že táto debata je o prezidentských kandidátoch, nie o Ficovi. Však treba napísať jeho žene, nech sa s ním rozvedie, asi o tých pipkach ešte nevie, keď nepodala zatiaľ žiadosť o rozvod 😃 A nie, rozkrádačky, nie sú v pohode tiež. Čo to má spoločné s tým, že mi vadí vyťahovanie a zosmiesnovania sexuality istého prezidentského kandidáta ľuďmi, ktorí inokedy majú plné ústa slušnosti a korektnosti? 😉
@luuubik všetko co vytahujes ako dramatickú vec na zničenie sveta sú ojedinele prípady. To ja poznám, ze niekde nemáš ani oddelené záchody, ale len jeden a idem z toho urobiť nejakú kauzu tiež ci? A za ďalšie tie športové podujatia áno to je problém na ktorý upozorňujú priamo športovci sami. Si zas nemysli, ze ludia vo svete všetko schvaľujú a podporujú. Tam majú svoje vlastné problémy, ktoré si riešia, Európa je dosť konzervatívna, takže fakt sa nemusíš báť, zeby tieto veci, ktorých sa bojíš boli nejako dramaticky niekde riešene a tlačené.
Problém je ten, ze Fico si na tom postavil kampaň, straší niečím co nie je reálna hrozba, keďže Európa ako vravím je velmi konzervativna. On zo seba urobil toho, kto akoze bude ten hrdina, ktorý nás ochráni, vytvoril nepriateľa a vytvoril hrdinu. A keďže o sebe vytvoril taky obraz, tak nejaké to kradnutie mu odpustime, ved co. Ide o to, ze ten problém co Fico vytvoril ani neexistuje, je to len hra aby mohol skutočne kradnúť. Úžasná, dokonalá manipulácia.
@777januska777 ooo, že Európa je veľmi konzervatívna. To si teda nemyslím, veď takmer všade - aj v EU parlamente - momentálne vládnu liberáli (čo sa našťastie pravdepodobne zmení, keďže podľa prieskumov takmer vo všetkých krajinách ich podpora padá)... Ale to je už iná téma, to by bolo nadlhooo....
@luuubik inak co ty pokladas za tých liberálov? Ja sama seba napriklad pokladám za konzervativca a pritom iní ma môžu brat ako liberalneho človeka. A ak si všímas svetovú politiku, tak konzervatívni a liberalni ludia zas nemaju také veľké názorové rozdiely medzi sebou a aj tie rozdiely dokazu spolu komunikovať. To len Fico to dramaticky delí a hroti. Sa stačí pozrieť ako dokáže napriklad kdh a ps spolupracovať ako opozícia a pritom sú opačne názorové spektrum. Fico všetko neskutočne hrotil a dramatizoval, vo vyspelej Európe sa dokážu tieto dva názorové spektra reálne dohodnúť a dopĺňať, u nás sa to nedá, lebo kto nejde s Ficom je zapredanec podľa jeho slov.
@jaaankaaaa Isty cas som robila v ofisoch, kde boli spolocne wc pre zeny aj muzov. Bolo to ok, najprv nezvyk, ale potom si clovek uvedomi, ze na tom fakt nic divne nie je.
@luuubik skus dat do googla slovo liberalny. Schvalne..co ti napise. Zistis, ze je to velmi pozitivne slovo. Ovela viac sa desim slova "konzervativny".
@777januska777 Suhlasim, som tiez konzervativec, vnimam, ze aj zo strany cirkvi prislo za posledne roky k velkym krokom k liberalizacii. Pricom este podotknem, nasa spolocnost vobec konzervativna nie je, je absolutne prirodzene brane mat nezavazne sexualne vztahy, zit v konkubinate, mat deti mimo manzelstva, brat antikoncepciu, ist na interrupciu, zit neverne - ale pokial ide o ludi, co poskuluju po inom pohlavi, tak sa tu 50% Slovenska prezehnava
@jaaankaaaa to je na dlhuuu debatu, nemám čas 😄
@dadis no a teda ako tie moje hodnoty podpori trebárs Korcok? 🤔 Vlastne nemusíš vysvetľovať, toho prezliekaca kabátov, čo bol na teplom mieste za každej vlády by som aj tak nevolila... To skôr zvažujem Kubiša, len škoda, že nemá za sebou podporu silných mien a veľké prachy, tak veľké šance nemá...
@777januska777 hmm... na tom možno niečo bude, len taká poznámka mala: platí to aj opačne. U nás je tak extrémne zakorenený antifico efekt, že to nehrotí len on, ale aj iní. Keby aj urobil niečo dobré, snažila sa jeho vláda prijať niečo dobré, snažil sa s niekým z opozície dohodnúť, spolupracovať na niecom - neexistuje. Tu si mnohé - takmer všetky opozičné strany budujú imidž na "ficobijectve", proste neexistuje tam nejaká zmierlivost. Veď ako aj medzi ľuďmi. Pre mnohých s voličmi smeru nie je debata - nemajú záujem, zaskatulkuju si takého človeka, vychrlia spŕšku urážok (aké inteligentné) a koniec amen tma. Smutné, že sme tu polarizáciu doviedli až do takého stavu. A určite na tom nemá vinu LEN Fico - ano má, ale nie je jediný. Opäť, na dlhú debatu... Ale celú sobotu tomu obetovať nemienim... Aj tak si kazdy bude myslieť svoje, vsakže? 😉
@stanulienkat tak keď to celé vnímaš cez poučku googlu... Aj na nezvratné a definitívne fyzikálno matematické veličiny máš rôzne definície od rôznych autorov. Ja to nevnímam cez definiciu z wikipedie, ale cez reálny život a zdravý rozum (napríklad nad takým Greendealom z dielní liberálov sa mi ten rozum dosť zastavuje)...
Pekný víkend, idem vonku, lepšie strávený čas ako sa hádať na MK o politike 🙈
@jaaankaaaa dlhý, ale to preto, že posledný 😘 (teda predposledný 😅) Argumentov by som tu vedela dať tisíc... A presvedčilo by ťa to na iné hodnoty, aké máš ty? Asi nie, že? 😉
@luuubik ideš vonku??? No už mi je jasné prečo máš také názory. Ty si východniarka prezlečená za Bratislavčanku. Mentalita nepusti....
@stanulienkat 🤣🤣🤣🙈🤦 konečná...
@luuubik jasne, ze je u nás zakorenený antifico, lebo dokelu on je pol roka vo vláde a co reálne riešil je trestný zákon a zvýšenie platov, tak prepáč, že sme naštvani. Keďže pred volbami tu dobre, že nie Fico neobvinil politikov aj z toho ze veľa prší. On sa dusoval ako bude všetko fajn a ze ako on všetkým pridá a ako ceny pôjdu dole atd atd. Dnes? Nič iné nerieši len seba. A nemysli si, zeby nám vadilo, že Fico rieši lepšie vzťahy zo zapadom alebo tak. Nam vadí, že jeho politická kampaň bola založená voči západu a na nenávisti a strachu. Dnes už strach nie je a ani problémy co podľa neho boli nie sú? On je vo vláde a už je všetko fajn? Len všetci máme podľa neho byť ticho a dovoliť mu robiť všetko co robí? 14 rokov je premiérom a nemáme diaľnicu, nemocnice sa rozpadáva, mosty nám padajú na hlavy, školstvo je na tom veľmi zle, poľnohospodárstvo je na kolenách, ale áno dôležité je pridanie kaliho zbrojovkam a zníženie trestných sadieb.
@luuubik 🤣🤣🤣 ta si z inej bašty dezolátov, ale bratislavčanka stopercentne nie si.
Dufam, ze korcok, nech aspon prezidenta mame na urovni
@jaaankaaaa 90 % týchto ľudí v živote nevidela ani živého homosexuála a s takými toaletami sa nestretnú na Slovensku nasledujúcich päť rokov určite. Možno v nejakom extravagantnom podniku a nemyslím si, že by jej to urobilo psychickú traumu, keď uvidí v nejakej reštike troje dvere na wc.
@chodec15 no ved to všetko čo si tu napísal, si tu smerohlasosns voliči želajú žit, ako v ťažkej totalite, ktorú už zažili, zjavne sa im páčilo tak žiť.. ale pohlavári majú deti v zahraničných školách, účty vo švajčiarskych bankách, vily na Bahamách a nakupovať budú v tuzexe.. a my ostatní budeme opat stáť v rade na kubánske pomaranče a prosiť o víza do chorvátska..dolce vita…
@pribinak keby je tvoj kamarat homosexual a chce kandidovať za prezidenta alebo len poslanca ,tiež budeš robiť posmesky v okoli a na sociálnych sieťach? Toto je fakt úbohe
A Korčok ,presne taký istý čurák,a asi ste ho nepočuli nadávať ale že vulgárne nato ,ze vonku bolo zima a rozhovory s novinármi mali byť vonku.Tak toto je buduci prezident?

Pele vyhra, bohuzial. Kazdopadne si myslim, ze ako krajina za tym tvrdosijne ideme, pretoze sme krajinou, kde je vyznamny obal - forma. Nas obsah nebavi, nepotrebujeme ho, je fuk.
Je to vnimatelne vsade. Obcas nejaky zablesk, ked uz nam ''tece do bot'', ale inak to tak je.
Ja som uplne v soku pocuvala Odora, ktory povedal nejaku statistiku, ze vzdelanie nepatri do prvej 20cky hodnot na Slovensku. Myslim, ze uz viac nie je o com.