Kto vyhrá prezidentské voľby?
Ja som strasne zvedava, vy koho budete. Napisem do komentu 2 mena, ktorych povazujem za najsilnejsich kandidatov. Prosim iba dajte like favoritovi.
PROSIM BEZ KOMENTARA.
@amelia89 🥲 ja tiez nechapem.
@ taká zaujímavosť Korčok a Šefčovič sú švagrovia
Tak našla si sa tu, to je fakt
@laurika999 modrý koník je ako Caputova, tiez nerozumie tomuto národu. Nebuď ako modrý koník 😅
@laurika999 Dakujem za tvoju starostlivost, ale neprosim si ju. 😊🙏🏻
Ty potrebuješ inú starostlivosť zrejme ...
Predpokladám že vyhrá Korčok.
Ono Pelleho ešte čaká veľmi veľa útokov a kostlivcov v skrini. Korčok už to má skoro za sebou.
no.. ja neviem... zase...
@laurika999 🤦🏻♀️ wau.
Kto to kedy videl, aby bol homosexual na cele nasho tradicneho narodneho statu???!! Aby prva dama bol nejaky lbgti+- ??!! Kto by ho volil??! Zeby vsetci ti, co volili smer, hlas, sns, republiku? 😕🥹
Ja budem volit pana Korcoka. Fakt dufam, ze to da. Myslim, ze nanho nemaju ani co vytiahnut, len tie klasicke pronarodne balasty. Na nom podla mna nema co poriadne vadit ani volicom koalicie, tak uvidime.
Pravdepodobne vyhrá Pelle, ale budem silno dúfať, že sa mýlim .
A este dufam, ze Danka jehi ego nepusti, a on sam sa do Pelleho zacne pustat.
@queen_mary vsetci volici koalicie budu volit Pelleho, to je bohuzial fakt lebo ved oni nepremyslaju,neinformuju sa pre nich je len Fico alebo nič a Fico je Pellegrini. To ze je gay otvorene nikdy neprizná a takze oni tomu ani neveria. Za Korčkom zas budu vidiet americkych agentov a podobne nonsensy…
@laurika999 to by si si mohla povedať úplne o čomkolvek čo čítaš, alebo o čom diskutujes na internete.. keď nechceš nezapajaj sa, avšak všetci sme tu svojpravni a tak snáď môžeme rozhodovať o temach ktore nás zaujmú a chceme sa k nim vyjadriť.. nie každému k vyjadreniu svojho názoru stačí anonymny krúžok na papieri v obálke..
Strašný výber
Myslím a dúfam ze Korcok
@veronka1996 a to veľa ľudí ani netuší, že má doma dúhovú vlajku 🙂 Mali by to novinári už vytiahnúť, ale evidentne si dáva veľký pozor.
@jana_eyre_2 ku každému názoru nie. Ale vo voľbe prezidenta rozhodujú práve krúžky
@laurika999 píšem "nie každému k vyjadreniu stačí".. tj že nie každému stačí anonymne mlčať o svojom názore.. niekto o ňom chce hovoriť, tak by si to mohla rešpektovať..
@lienka.7 vždy lepšie ako "ktorú zubnú pastu môžem použiť v tehotenstve"
@jana_eyre_2 a koho, ten názor zaujíma ???? 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️
@laurika999 myslíš že ak teba nie, tak potom sa nenájde nikto? Snáď sa nechceš stavať do pozície všetkých.. tiež by som mohla sa spýtať prečo si myslíš, že niekoho zaujíma, že ťa irituje politicka diskusia na modrom koníku..

@laurika999 A co teraz akoze? Nechapem tvojej frustracii.
Mimochodom nic ine som nezalozila. 🤦🏻♀️