icon

Kto vyhrá prezidentské voľby?

19. jan 2024

Ja som strasne zvedava, vy koho budete. Napisem do komentu 2 mena, ktorych povazujem za najsilnejsich kandidatov. Prosim iba dajte like favoritovi.

PROSIM BEZ KOMENTARA.

autor
19. jan 2024

@laurika999 A co teraz akoze? Nechapem tvojej frustracii.
Mimochodom nic ine som nezalozila. 🤦🏻‍♀️

autor
19. jan 2024

@amelia89 🥲 ja tiez nechapem.

markusrasford
19. jan 2024

@ taká zaujímavosť Korčok a Šefčovič sú švagrovia

laurika999
19. jan 2024

Tak našla si sa tu, to je fakt

stastnamanzelka
Odpoveď bola odstránená
luuubik
19. jan 2024

@laurika999 modrý koník je ako Caputova, tiez nerozumie tomuto národu. Nebuď ako modrý koník 😅

autor
19. jan 2024

@laurika999 Dakujem za tvoju starostlivost, ale neprosim si ju. 😊🙏🏻

1ryba
Odpoveď bola odstránená
laurika999
19. jan 2024

Ty potrebuješ inú starostlivosť zrejme ...

bosorkabb
19. jan 2024

Predpokladám že vyhrá Korčok.
Ono Pelleho ešte čaká veľmi veľa útokov a kostlivcov v skrini. Korčok už to má skoro za sebou.

simca06022011
19. jan 2024

no.. ja neviem... zase...

autor
19. jan 2024

@laurika999 🤦🏻‍♀️ wau.

queen_mary
19. jan 2024

Kto to kedy videl, aby bol homosexual na cele nasho tradicneho narodneho statu???!! Aby prva dama bol nejaky lbgti+- ??!! Kto by ho volil??! Zeby vsetci ti, co volili smer, hlas, sns, republiku? 😕🥹

queen_mary
19. jan 2024

Ja budem volit pana Korcoka. Fakt dufam, ze to da. Myslim, ze nanho nemaju ani co vytiahnut, len tie klasicke pronarodne balasty. Na nom podla mna nema co poriadne vadit ani volicom koalicie, tak uvidime.

kleopatra114
19. jan 2024

Pravdepodobne vyhrá Pelle, ale budem silno dúfať, že sa mýlim .

queen_mary
19. jan 2024

A este dufam, ze Danka jehi ego nepusti, a on sam sa do Pelleho zacne pustat.

stastnamanzelka
Odpoveď bola odstránená
amelia89
19. jan 2024

@queen_mary vsetci volici koalicie budu volit Pelleho, to je bohuzial fakt lebo ved oni nepremyslaju,neinformuju sa pre nich je len Fico alebo nič a Fico je Pellegrini. To ze je gay otvorene nikdy neprizná a takze oni tomu ani neveria. Za Korčkom zas budu vidiet americkych agentov a podobne nonsensy…

jana_eyre_2
19. jan 2024

@laurika999 to by si si mohla povedať úplne o čomkolvek čo čítaš, alebo o čom diskutujes na internete.. keď nechceš nezapajaj sa, avšak všetci sme tu svojpravni a tak snáď môžeme rozhodovať o temach ktore nás zaujmú a chceme sa k nim vyjadriť.. nie každému k vyjadreniu svojho názoru stačí anonymny krúžok na papieri v obálke..

martinkatinka
19. jan 2024

Strašný výber

mipu
19. jan 2024

Myslím a dúfam ze Korcok

lienka.7
19. jan 2024

@autorka keď uz nie sú "hitom" tehu-duchotesty 🙈
Tak ideme anonymné politický... dobrý ťah 👌👍

btus
19. jan 2024

@veronka1996 a to veľa ľudí ani netuší, že má doma dúhovú vlajku 🙂 Mali by to novinári už vytiahnúť, ale evidentne si dáva veľký pozor.

stastnamanzelka
Odpoveď bola odstránená
laurika999
19. jan 2024

@jana_eyre_2 ku každému názoru nie. Ale vo voľbe prezidenta rozhodujú práve krúžky

jana_eyre_2
19. jan 2024

@laurika999 píšem "nie každému k vyjadreniu stačí".. tj že nie každému stačí anonymne mlčať o svojom názore.. niekto o ňom chce hovoriť, tak by si to mohla rešpektovať..

danica2711
19. jan 2024

@lienka.7 vždy lepšie ako "ktorú zubnú pastu môžem použiť v tehotenstve"

laurika999
19. jan 2024

@jana_eyre_2 a koho, ten názor zaujíma ???? 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

jana_eyre_2
19. jan 2024

@laurika999 myslíš že ak teba nie, tak potom sa nenájde nikto? Snáď sa nechceš stavať do pozície všetkých.. tiež by som mohla sa spýtať prečo si myslíš, že niekoho zaujíma, že ťa irituje politicka diskusia na modrom koníku..

bosorkabb
19. jan 2024

@btus novinári to už vedia tak ako kopec ludi niektorý aj jeho voliči. Mne raz jedna jeho volicka staršia pani povedala že nevadí že je gay, dôležité je že tým ostatných neotravuje a nerieši stále len jednu tému. Ju orientácia nezaujíma.