icon

Kto zabil Kuciaka?

catherinah
30. sep 2018

Baby, myslite, ze ti obvinení ho naozaj zabili, alebo obetovali niekoho, aby ľuďom zalepili oči?
Mne sa nechce veriť, že by to urobili tak okato a zostali na Slovensku.

bucko555
Autor odpoveď zmazal
dai
30. sep 2018

@katkalubkova asi nie je ked neriesis poctatne... tvoje deti ti raz podakuju ako si pchala hlavu do piesku - ved to je to najjednoduchsie , ze?🙂

katkalubkova
30. sep 2018

A kto je a bude zodpovedny za smrt 33 rocnej rodicky, ktora rodila v Povazskej Bystrici a jej muz bol pri porode a ma to natocene? Mna skor trapi ona, ako Kuciak!!!

Nic viac, viac k tomu nemam co dodat

loginexistuje
30. sep 2018

@katkalubkova tak tu uz nepis a urob si vlastnu temu.

dai
30. sep 2018

@bucko555 a prave o to ide... ze s tym pocitat nemal... a ja sa stale obavam ze s mafiou toto nic spolocne nemalo ( ta novinarov nezabija...)

dai
30. sep 2018

@katkalubkova uz ti bolo povedane - kludne ries jej smrt - sup - tema a verim ze spravis aj nieco viac ked ta to tak zaujima - zorganizuj pochod, pis novinarom ... aktivit je mnoho co mozes robit!

bucko555
Autor odpoveď zmazal
benshi
30. sep 2018

@katkalubkova presne kvoli takým ako ty to v tejto krajine vyzerá tak ako to tu vyzerá.. všade korupcia, úplatky, mafia v najvyššej politike.. tu ide o to, že človek, ktorý toto všetko odhaloval bol zato zavraždený.. teba vobec netrápi ako to tu na Slovensku funguje? Napr. ako spomínaš tú rodičku, keby ju rodil erudovaný porodník a nie taký, čo za peniaze tatka vyštuduje, alebo ved možno keby mu dala do vačku, tak by to tak nedopadlo.. porovnávaš dve odlišné veci..

meluela
30. sep 2018

@katkalubkova zodpovedni su 1) ti lekari a personal ktori tam boli
2) ti hajzli ktori tu od meciara az po fica systematicky vykradaju krajinu a vsetci ktori sa na tom prizivuju
3) vsetci ludia s komunistickym korupcnym zmyslanim ktori sa ao pred 89 tak aj v 2018 pred lekarom a sestrickou trasu s bonboniekrou a obalockou

karibeatka
30. sep 2018

@catherinah ahoj,sledujem tento pripad od zaciatku,moj nazor je taky,ze 100%sa jedna o mafianske praktiky,tzn.ze t.c.obvineni vo vazbe su len nastrcene lutky,podobne ako u pana Kajinka,budu mlcat,su na to vycviceni,vezmu vinu na seba,niektori za xrokov vylezu z basy ako milionari a ty,co dozivotie vyfasuju,ich rodiny budu zabezpecene.Neverim,ze slov.policia vypatra objednavatela,jedine Europol ci F.B.Imozno..

meluela
30. sep 2018

@bucko555 odporucam nesledovat TV a namiesto toho citat noviny .. potom si vies lahko regulovat kolko krat chces o com pocut

bucko555
Autor odpoveď zmazal
butterfly333
30. sep 2018

@bucko555 presne moja reč

meluela
30. sep 2018

@bucko555 no, mne ani radio nehuci a to co pocuvam ma spravy len obcas .. samozrejme je to ine ak pracujes na mieste kde maju pusteny expres ci vlnu

dajana555
30. sep 2018

@meluela no ja som generácia ktorá vyrástla v dobe pred 89,moja mama bola na ťažkej operácii operoval ju sám primár a nedávala nič,lebo mi ani nemala z čoho a mňa ako 10-ročnú 2x operovali,druhá operácia bola náročná,prežila som a nikomu rodičia nič nedávali.Akonáhle bola zložitejšia operácia operoval primár

katka17787
30. sep 2018

@katkalubkova súhlasím.... Bohužiaľ za túto ženu asi nikto verejne plakať nebude takže spravodlivost a trest pre zodpovedných asi nebude , ale tie bludy o Kuciakovi ešte rok budú všade tlačiť 🤔

janulik2008
30. sep 2018

ja si myslim ze to nevyriesia ☹ ze toho "hlavneho" nechytia ... ti kt. chytili su len bábky podľa mňa :-/
ja len ked si predstavim ako otvorili dvere a zrazu KONIEC tak ma mrazì :-/ ... tak isto ako rodičia videli svoje deti a všade krv taktiež si myslím že prišiel na niečo vážne keďže jeho aj jeho snubenicu zabili ...

meluela
30. sep 2018

@dajana555 takze chces povedat ze za komunizmu nebola korupcia a papalasizmus?

angelyana
30. sep 2018

@catherinah uf, pytas sa na zlom fore, tu erudovane temy nepatria... bohuzial😒

dajana555
30. sep 2018

@meluela no ja ani moji rodičia sa s tým nestretli

dajana555
30. sep 2018

@meluela určite nebola nezamestnanosť,bezdomovci,zdravotníctvo bolo zadarmo,u zubára som nikdy neplatila a deti v škole ešte aj pomôcky dostávali zadarmo na začiatku školského roka a ľudia mali istoty.

dskjhfdlkdjhl
30. sep 2018

@dajana555 amen🙈

dajana555
30. sep 2018

@dskjhfdlkdjhl prečo?🙄

0martina0
30. sep 2018

ale jasne že pridu na to kto ich dal zabiť ešte 10-20rokou a bude isty vrah

dskjhfdlkdjhl
30. sep 2018

@dajana555 Keby som v socializme neprezila 18 rokov, tak mozno aj uverim. Ake istoty mali ludia v socializme? Vies, toto moze napisat len clovek, co bud v socializme nezil, alebo ma spomienkovy optimizmus, lebo vtedy bol mlady a vsetko bolo lepsie, alebo je uplne zadubeny.

dai
30. sep 2018

@dajana555 drzat hubu a krok, poctivo odriekat predpisane, do zahranicia nesmies, jasne - nikto nekradol a korupcia neexistovala🙂 ak si mala 10 ked komunizmus padol tak beriem, ak viac tak je to na zamyslenie...
Inak ja som tiez zazila lekarov ze super a potom takych co si priamo vypytali - za komunizmu😉 a to ze ked nekradnes okradas vlastnu rodinu tiez vzniklo za komunizmu... ci?

dajana555
30. sep 2018

@dskjhfdlkdjhl ďakujem Váš názor Vám neberiem.Istoty-práca,zdravotníctvo zadarmo a určite v lepšom stave ako teraz .Okrem toho ˇpri mojej práci stretávam veľa ľudí aj mladých rodín a vidím ako žijú,že niektorí ledva prežívajú z malých platov.Ale Vás sa to určite netýka

dskjhfdlkdjhl
30. sep 2018

@dajana555 ano, pokial si drzala hubu, tak si mozno mala aj taku pracu aku si chcela, ak si nemala vhodny kadrovy profil, tak si mohla byt mudra, ale na VS si sa nedostala.
Ked uz je rec o tych platoch, za socializmu to ziadne terno nebolo, ale nebolo ani kde minat, takze ludia ani nevedeli, co by mohli chciet, boli tak slepo spokojni, mnohi. A niektorym sa oci neotvorili doteraz.

dajana555
30. sep 2018

@dai predstavte si,že aj do zahraničia som chodila,dokonca som nechcela vstúpiť do strany,nik ma nenútil a z roboty ma kvôli tomu nik nevyhodil,ďalej som pracovala na ekonomickom úseku a to bola veľká firma.Takže všade to rovnaké nebolo a rodičia v strane tiež neboli

dskjhfdlkdjhl
30. sep 2018

@dajana555 a kde do zahranicia si sa dostala?