icon

Kto zabil Kuciaka?

catherinah
30. sep 2018

Baby, myslite, ze ti obvinení ho naozaj zabili, alebo obetovali niekoho, aby ľuďom zalepili oči?
Mne sa nechce veriť, že by to urobili tak okato a zostali na Slovensku.

mircalla
2. okt 2018

@bucko555
@tinaa64 Prepacte damy, ale obavam sa, ze jednoducho nechapete resp. nechcete chapat, asi proste chybaju tie bunky....do telky sa ukazujem...mam dost

stanulienkat
2. okt 2018

@quorum pocuvaj ty troll,zase jeden,co vsetko vie. Ty si z tych,co ked sa mu vecer nepostavi vtak,tak vini za to Sorosa

sticker
zafir01
2. okt 2018

@simca06022011 https://www.peticie.com/peticia_na_podporu_obet...
https://www.cas.sk/clanok/712632/najsmutnejsie-...

chcela som ti tu dat link na dalsie dva clanky,ktorych rodicov poznam , no nie doverne. kde rodicia pisu otvorene listy, a zaroven su podane trestne oznamenia, ale jeden najst vobec nemozem a k druhy je zmazany a je napisany dovetok, ze mamina sa rozhodla stiahnut svoj pribeh z internetu...

napisem ti tak, ja som riesila, presetrovalo sa co sa dalo, mala som nazory nestrannych lekarov, ktorí mi povedali sukromne do oci, ako to vidia, avsak oficialne vysetrovanie dopaldo inak a vinny vraj nie je NIKTO . takze moja dcera, aj napriek mojim vykrikom, ze nie je nieco ok, nech ma vysetria, zomrela, an napriek tomu ze moj lekar ma poslal do nemocnice .

zmenila som si nick , pretoze aj tu na mk mi chodili rozne spravy , ktore ma az obtazovali, kazdy bol sice zvedavy, ale potom tie reci o viere v Boha, pripadne o tom, co som mohla urobit, ze by mozno zila este a pod. jednoducho vela rodicov, a rodinnych prislusnikov tieto tlaky verejnosti a okolia zial nezvladne a stiahne sa do uzadia . naozaj, malokto vydrzi celit tomu natlaku , a aj neprijemnym komentarom, lebo ked ma matka snahu riesit smrt jej dietata, a chce spravodlivost, tak zrazu sa ozve mnozstvo ludi ktory si daneho lekara zastanu a povedia " ved aj deti zomieraju... " je to tu zvlastny zacarovany kruh

je vela pripadov, ktore poznam osobne alebo " mojich znamich , znami " ktorí riesili trestne oznamenia, pripadne aj urad napisal ze pochybil, a nasledne sa nieco riesilo len sankciami ....
kto odskodni maminu z vedlajsej dediny, ktora krvacala v 2 mes tehu, a povedali jej ze vobec nie je tehotna, a poslali ju s krvacanim domov . pritom si pomylili vysledky a z karty precitali stare vysledky, a nove prehliadli, v ktorych tehotna bola.
ver mi , ze takmer kazdy jeden podava staznosti a trestne oznamenia, ale nechapem z akeho dovodu su vzdy vysledky take, ze bud sa po siahodlnych rokoch rodicia stiahnu, lebo uz nevladzu ( veta ak si to neprezill, nechapes, tu plati stonasobne ) a ked pride po dlzhych mesiach rokoch zaver vysetrovania, a ten je pisany v tom, ze nepochybil nikto, vsetko bolo ok,

ako mam zit s vedomim, ked mi kazdy lekar, ktoremu poviem nas pribeh povie, ze to nie je mozne, ze preco neurobili take a ona ke vysetrenie ? ze by to bolo to najmenej, par minut casu, mozno by zomrela aj tak, ale minimalne by mala vacsiu sacnu na zivot, lebo by bola velka sanca, ze by sa problem odhalil. a ked podam staznost, tak mi pride po viac ako roku odpoved, ze nik nepochybil ? a ked sa posuniem o level vyssie a spomienm par ludom aj konkretneho lekara, ktory mal vtedy sluzbu, tak uz sa na mna vali sprska komentarov od matiek, ktore si ju nevedeli vynachvalit ?
ale je to uz mimo temy, len som si chela trochu zastat tu maminu, co otvorila aj tuto otazku, lebo aj toto je ejden zo spolocneskych problemov, ale zial, clovek pride na to, ze v tejto oblasti ma sk velky problem az vtedy, ked sa mu neico stane .

a ano suvisi to podla mna aj s kuciakom.... ak si vyjadrite nazor oficialne niekde na fb, ziadnym osocovanim, hned sa vam ozvu ludia, ktory takmer vyhraznym tonom, chcu aby ste prispevky stiahli, inak ... a ze spinite meno nemocnice a neviem co, preto som vo vyjadreniach vzdy opatrna, nepotrebujem mat problemi s pravnikmi . verejne si nemozem povedat poriadne svoj nazor v tejto veci, kuciak si svoj nazor a svoje zistenia povedal, resp, napisal. a stat ho nevdel za to ochranit . poukazoval na spinu, ktora sa tu deje, a doplatil na to. skus sa spojit s akoukolvek matkou, alebo rodinnim prislusnikom, ktoemu zomrel niekto v nemocnic za pochybeniu lekara.. ak to medializoval, a vystupoval verejne ( co pisem, nie kazdy dokaze ) , tak celil vyhrazkam, tlaku verejnosti, lekarov, nemocnice , sudom .... a ak to aj nevzdal, trva to par rokov, co sa mu da zapravdu. no musi to byt potrebne ? tie roky cakania a tlaky na osobnost ?

slovaci sa nevedia pospajat jedne za druheho a spolocne bojovat proti nepravu, a ak vedia, je ich velmi velmi malicko a je to vzacne... kolko mal priatelov Kuciak, ktory by sa spolupospisali pod clanok, pripadne by tvorili podobne clanky ? Podla mna sice boli aj nadriadení stastní, ze aka citanost a ake temy rozobera mlady ambiciozny novinar , no neslis nim do toho a ruky od vsetkeho prec. nechali ho sameho v tom.

( mozno to vidim trochu zanietenejsie, kedze sa ma ten druhy problem tyka osobne, a neviem sa cez to preniest, tak sa ospravedlnujem, ak sa to niekomu zda, ze tieto veci spolu nesuvisia )

tinaa64
2. okt 2018

@mircalla nie nechybaju mi bunky...tak co tal sa nic nevyriesi..a jedneho dna to prestanu riesit a ludia aj tak zabudnu..a ze par ludi vyjde do ulic alebo to bude stale v mediach ?a co z toho?mafiani tu vzdy boli su a budu...a vsetci sa aj na hlavy mozte postavit..bude sa aj nadalej vrazdit..a to je bohuzial fakt...a nieze ja nechapem...a vlastne svojim sposobom aj to r
Tak je..nechapem naco taky humbuk okolo toho..ved aj tak sa ludia nedozvedia pravdu...a len preto ze nejdem s davom a uz mi to trosku aj na nervy lezie (z toho dovodu lebo viem ze nimdy sa nic nevyriesi)uz mi chybaju bunky???

stanulienkat
2. okt 2018

@bucko555 veru by si sa pretrcala,keby hrozilo,ze ti statne organy nebudu pomahat,ani policia a vsetko sa zametie pod koberec a tvoje milovane dieta zomrelo kvoli nenazranosti nejakeho papalasa. Ja by som tiez zburcovala vsetky media,lebo domoct sa spravodlivosti v tejto krajine je nemozne.

quorum
Odpoveď bola odstránená
mircalla
2. okt 2018

@tinaa64 Bohuzial kvoli ignorantom ako ste vy dve je to u nas, ake to je (zial je vas takych dost). Pchat hlavu do piesku, nic neriesit, vidiet maximalne na koniec svojho plota. Je to smutne, ze na to doplaca tolko inych ludi
Apropo nemyslim si, ze sa toto nevyriesi. Ad 2 za vlady Radicovej ci dokonca ani Dzurinu to nebolo idealne, ale toto sme tu nemali. Takze klud pchaj hlavu do piesku dalej, to pomoze

stanulienkat
2. okt 2018

@tinaa64 jasne vyserme sa na to. Zajtra to mozes byt ty,tvoj surodenec,rodic,dieta. Treba si strcit hlavu hlboko do riti a zit vo svojom svete. Ved sa nas to netyka. Vies,toto je otazka slusnosti, moralky,spravodlivosti. Ale tebe asi skoda vysvetlovat. Chod zarobit sunar a vymen plienku,lebo toto je asi jedine, na co mas.

mircalla
2. okt 2018

kludne som sa preklepla

stanulienkat
Odpoveď bola odstránená
dskjhfdlkdjhl
2. okt 2018

@tinaa64 asi by (podla Teba) bolo najlepsie, keby sme mali vsetci klapky na ociach, nikto by si nevsimal ten bordel okolo seba, keby si niekto aj vsimol, tak by sa radsej otocil na druhu stranu a mafia by postupne svoje chapadla mala uplne vsade. Ale vsetci by sme boli spokojni a isto by sa nam dobre zilo. Takto by sa Ti to pacilo?

quorum
2. okt 2018

@stanulienkat to ty s tým máš bohaté skúsenosti, nech sa páči😉

dskjhfdlkdjhl
2. okt 2018

Najlahsie je vsetko strcit pod koberec a ani si nevsimnut, ze uz to nie je koberec, ale cirkusovy stan. Fakt neviem, ci je toto dosledok vychovy, alebo toho, ze tu tak dlho bol socializmus, alebo ...

erikavesela
2. okt 2018

@tinaa64 a presne pre takyto nazor vyzera slovensko, tak ako vyzera..ty si predne ten typ cloveka, ktory reprezentuje slovakov a jedna z tych, ktorych tato vlada potrebuje a "vychovava" v tomto state

tinaa64
2. okt 2018

No mile damy..pisala som noekde ze to treba zamiest pod koberec?alebo ze to treba ignorovat?ak ano prosim ppeoslite mi tu vetu...nepodsuvajte mi to vo som ani nepisala..ja som pisala len tp ze ze iz mi to aj lezie na nervy LEBO aj tak sa tym nic nezmeni(mafiani a vrazdy tu boli su aj bidu)pravdu sa aj tak nikdy neodzvieme(objednavatel si uz niekde vala gulky ma belize a ma v p..i na lehatku)..myslim si ze aj tak sa nic nevyriesi..v base uz nejaky ludoa sedia a tym to pidla mna hasne..tych dvpch tp uz nevrati a tymto sa nepredide dalsim vrazdam(bohuzial)..
Ano je hrozne ak rodic pride o svojho najblizsieho obzvlast takymto krutym sposobom..ja by som umrela leby sa nieco take stalo mojim detom alebo niekomu z mojej rodiny..ano je to strasne ze sa nieco take deje vo svete..ani mne sa to nepaci.ale nikto nikdy s tym nic nesptravi aj ked sa na hlavu vsetci pistavime a do kocky poskladame..a uz som hrosi clovek ako vy lebonmam na to taky nazor aky mam? O par rokov so na toto nekto nespomenie a bude si zit svoj zivot ako vzdy..tak ako sa zavudlo na ine vrazdy tak sa zabudne aj na toto....raz to prestanu riesit a omielat v mediach a co potom?a nie nestrkam hlavu do riti ani do piesku..a nie som ani ignorant...ale teraz kvoli tomuto nedam svoj zivot a starosti kt.potrebujem urgentne riest na druhu kolaj...aj ja budem rada ak sa to vyriesi a ludim bude podana PRAVDA.tá mna zaujima a nie tie polopravdy a dohady kt.pidsuvaju media ludim len aby chranili tych svojich

mircalla
Odpoveď bola odstránená
tinaa64
2. okt 2018

@erikavesela dobre..tak mi pitom vysvetli co sa vyriesi tym ze to bude takto medializovane s polopravdami a dohadmi?mafiani zrazu budu svätuskari alebo sa prestane vrazdit?ANI MNE SA TO NEPACI..ale s tymi vecami nikto nikdy nic nespravi..vzdy bude na svete hajzel kt.bude vrazdit alebo objednavat si vrazdy...a ludia mozu ma ulici stat cely zivot v telke nic ine nwpojde len reportaze o vrazdach a nestastiach a aj tak sa to nezmeni..tí hore maju v p..i co chceme mi ludia(poddaní)hlavna vec ze oni su v teplucku pri koryte...zas ludom zalepia oci dajakymi bludmi a ludoa budu spokojní..a potom co..zas pride dajaka vrazda zas sa to bude rok riesit zas sa bude o to niekto menej zaujimat a uz bude ignorat a zas ludom politici zalepia oci bludmi a zas budu spokojne zit si svpj vlastny zivot.a aky so ja teraz"ignorant" o par tyzdnov mesiacov co rokov bude kazdí,lebo si len tazko na toto niekto spomenie..okolo Tupeho tiez bol humbuk aj ked nie taky ako teraz okolo kuciaka...a terz sa skoro nimto o to nezaujima a ani neviem ci sa vobec po tych rokoch aj noeco vyriesilo..media nesledujem..nie preto ze som ignorant..ale preto ze neverim ze je vsetko tak ako povedoa ci napisu

mircalla
2. okt 2018

@tinaa64 Na tvoje otazky preco to ma zmysel medializovat ti v tejto diskusii bolo odpovedane x krat
Skus citat namiesto opakovanie sa ako papagaj, ale to by si musela mat realny zaujem - odpoved tam najdes

tinaa64
2. okt 2018

@mircalla aunar nwmusim robit..chvalabohu..kojim svonu 16.mes.dceru....o pitomu sa absolutne nezaujimama media nesledujem lebo je tp zbytocne nakolko sa pravdu aj tak neodzvie..a vies co?vysvetli mi to..ked do toho vidis viac ako ja...zmeni sa niekedy nieco?prestane sa vrazdit ?mafiani prestanu byt mafianmi?politici zacnu pocuvat svoj lud?objednavatel sa prizna?alebo media povedia ze kto to bol ak to nahodou zistia?pouc ma ked sa donicoho nerozumiem...

nice202
2. okt 2018

@ukulela Tisic lajkov za ten prispevok. Snad si aspon niekto z toho napisaneho nieco zoberie a skusi sa pozriet na vec aj inak.

simca06022011
2. okt 2018

@zafir01 to je fajn že sú dva články a jedna petícia, ale nikde som nebola zachytená či už na internete, alebo tu na koňovi, Facebook... Čiže masy ľudí to nechytí... Ja tiež som riešila pochybenia a nevyriešila.. pomohlo jedine že sa toho chytili iní lekári a pôrodnicu zázrakom zrusili ;)

mircalla
2. okt 2018

@tinaa64 Uz som ti to vysvetlila, ale naco? Ved ty chces byt zadubena aj nadalej. Skusim este raz a velmi jednoducho - zazila som par vlad od 90-tych rokov. Nie kazda vlada je rovnako zla, ako tato, zial v urcitom meritku sa kradnut bude vzdy. Za vlady radicovej a dzurindu opakujem nebolo to idealne, ale ani sa tak nekradlo, ani neboli vrazdy na objednavku, ani sa talko nerozflakavali peniaze danovych poplatnikov, neunasali sa synovia prizidenta,nezastrasovali sa novinari, nekryli sa zlociny. Kedze ty nevidis rozdiely, prepopokladam, ze preto, ze ich vidiet nechces, Inymi slovami chces byt zadubena.
Sucasna vlada priamo ci nepriamo podporuje korupciu a tazke zlociny. Nie, nebolo to rovnake. Moze a musi to byt lepsie. Co este nechapes? Obavam sa, ze ludia ako ty to tu zase prevalcuju - vyhra hlupost a nevedomost

tinaa64
2. okt 2018

@mircalla ano prizavam som hrozny clovek ...horsi ako ty a väcsina lebo ten pripad tak fanaticky neslesudem ako ostatní.mozno minimalne.ze mam AJ svoj zivot a svoje starosti..zakopte ma teraz kvoli tomu pod ciernu zem lebo kvoli takym ludom ako som ja to na slovensku vyzera tak ako vyzera...lebo kvoli takym ludom ako som ja sa bezcitne a chladnokrvne vrazdi..vlastne ludoa takí akp ja za to mozu ze dvaja mladí ludia zomreli bezcitnou rukou a na rozkaz nejakeho magora kt.to nema v hlave v poriadku.....kvoli tomu ze nesledujem v telke toe veci resp.sledujem to minimalne a nediskutujem o tom sa nic nezmeni..a ano som hrozny clovek lebo mi zacina vadit ta intenzita medializovania..ano som ignorant..a je super ze maskoro vsetke zeny z mk poznaju lepsie ako ja sama..tak sa vam ospravedlnujem sa tu ignoraciu a bezcitnost co v sebe nosim😒😒

quorum
2. okt 2018

@mircalla píšeš že, "Za vlady radicovej a dzurindu opakujem nebolo to idealne, ale ani sa tak nekradlo"
tak a teraz si ma teda riadne rozosmiala, čítala si vôbec gorilu????😂

mircalla
2. okt 2018

@tinaa64 Preco ti to vadi, ze sa to medializuje, kedze ako sama priznavas si ignorant? Malo by ti to byt jedno, kedze nic nesledujes, ci nie?

erikavesela
2. okt 2018

@tinaa64 ano, myslim, ze sa nieco zmeni, tak ako sa zmenilo to, ze mafia neuraduje tak ako v 90.rokoch...ano, povazujem ta za ignoranta a tvoja dcera sa ti za taketo nazory jedneho dna "podakuje"..je ti absolutne jedno, kde bude tvoja dcera zit, co bude popri takomto nazore ako mas ty jedneho dna s nasou krajinou?..vies, strkat hlavu do piesku nie je riesenie a navyse nie si pstros ale clovek, rada by som napisala, ze rozumne zmyslajuci, ale nie, ty si clovek, ktory evidentne nechape sirsie suvislisti..pretoze zivot tvojej rodiny a tvojej dcery nezavisi len od atmosfery medzi tvojimi 4 stenami, ale od atmosfery tejto krajiny...ignoranciou sa nikdy nikam nikdo nedostal...to mame dopadnut ako madarsko, kde su vsetky noviny, novinari a vlastne podriadene orbanovi? Co sa tyka tupeho, mamicky v porodnici a kuciaka vsetko je to tragedia...nechapes, ze kuciakova vrazda je uplne inej kategorie ako vrazda tupeho a zabitie mamicky z nedbanlivosti?..u kuciaka to bola planovana vrazda pretoze odhalil prepojenia na politikov..a to je presne to, co sa stat nemoze....nehovorim, ze tie ostatne dve spominane umrtia sa diat mozu, ale je ram diametralny rozdiel...a presne tu sa uplatnuju sirsie suvislosti, ktore pre teba evidentne ostavaju neodhalene

tinaa64
2. okt 2018

@mircalla ano.mas pravdu..som zdaubena a hlupa kt.nechce nic vidiet..normlane ssi ma prekukla...som rada na svojom piesocku a nikto a nic ma nezaujima...a maspravdu..nikdy neboli ukladne vrazdy ..ani sa nekradlo to len teraz za tejto vlady..😒

tinaa64
2. okt 2018

@quorum pisala ze to tak bolo tak to aj je😄...idem sa ja niekde radsej zahrabat..co uz s takym zadubenym clovekom ako som ja..

mircalla
2. okt 2018

@tinaa64 Ty opat necitas, ze? Ukladne vrazdy boli aj za Meciara. Ano - si zadubena, uz to neopakuj, vsetkym je nam to jasne. Zbytocne sa tu durdis, je to tak. Inak pre tvoju info, kazdy mame aj vlastne starosti, nielen ty. A naozaj nechapem, kedze ako pises ta to nezaujima preco ta medializovanie tak vytaca. Ved sama pises, ze nic nesledujes

erikavesela
2. okt 2018

@mircalla zial, zabubenec ostane zadubencom, pretoze mozno nechce alebo mu chyba mozgova kapacita..s tym nic neurobime...nechcela som to napisat, ale chcela by som vidiet ju ako by sa spravala, keby sa toto stalo jej dcere...myslis, ze by strkala hlavu do piesku...nie, robila by nieco podobne ako mama martiny...je jedno akeho odvaru by to bolo, ale isto by len tak nemavla rukou, ze ved aj tak sa nic nevyriesi...